Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

PN59

Bekijk album (39)
/
 

Beschikbaarheid van 'PN59'

gerdien brinkman heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 13 mar 2021

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

PN59 heeft 2 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

8,0
Bezocht in juli 2018
Xanter en Henny

Een heerlijke vakantie gehad. Wat een fijne sfeer in huis en tuin. De omgeving met de prachtige stranden en duinen en het getij bekoorden ons zeer. Net zoals de terrrasjes in de havenplaatsjes. We hebben ondervonden dat een dagje Jersey en Mont saint Michel ook zeer goed te doen was. En de golfbaan, zeker de tweede negen, zijn zeer de moeite waard en ... je kunt er op de fiets naar toe!
Wij waren met z’n tweeën en dan had het huisje ruimte genoeg. Voor vier personen was het ons te krap geweest. Zeer aanbevelenswaardig!

8
Bezocht in juli 2015

Wat een genot om in dit authentieke spoorweghuisje met zijn nostalgische uitstraling, omgeven door een prachtige tuin met veel privacy, te mogen verblijven. Binnen is het down to Earth, de keuken en sanitaire voorzieningen zijn eenvoudig, maar al het noodzakelijke is aanwezig. Aan de overkant ligt sinds enkele jaren een 18 holes golfbaan ( vanuit het huis kijk je op de 4e hole), waarvan met name de duinholes zeer de moeite waard zijn. Driemaal per week rijdt een door vrijwilligers bestuurde trein naar de markt. Een ritje met de trein, die voor het huis stopt, is een evenement op zich. De omgeving met zijn rustige stranden, gezellige dorpjes en eethuisjes is ideaal voor een heerlijke vakantie.

9

Hier geweest? Schrijf een recensie