Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Le Magnolia

Bekijk album (15)
/
 

Beschikbaarheid van 'Le Magnolia'

Christian Hensels heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 23 okt 2019

Recensies

Le Magnolia heeft 14 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

8,9
Bezocht in oktober 2019

De bedoeling was dat wij 12 t/m 19 oktober in dit huisje zouden zitten. Wij hadden het niet getroffen met het weer, elke dag regen, we hebben wel alles kunnen afvinken wat wij wilden bekijken, wel vaak onder moeders paraplu.
Wat betreft het huisje hadden wij het ook niet getroffen, wijnglazen waren vuil en er zat nog koffieprut in het filter, eigenaar had dit nog nooit meegemaakt. Verders bleef de wc, die naast de slaapkamer zit, de gehele dag en nacht om de zoveel tijd doorlopen, vlotter was niet goed. Optie was om de hoofdtaak in het schuurtje dicht te draaien........was voor ons geen optie omdat mijn vrouw nachtblind is en niet in staat is om 's nachts naar de schuur te lopen om de hoofdtaak open te draaien, voordat ze naar de wc gaat. Ramen van de openslaande deuren van de woonkamer zat een witte waas tussen het dubbel glas, kalk??? Geen idee.
Open haard was daarentegen wel lekker voor de koude avonden.
Al met al zijn wij al op 17 oktober naar huis gereden, we waren de regen zat.

5
Bezocht in september 2019

We hebben een prima tijd gehad in La Magnolia. De eerste week stralend blauw, oostenwind, de tweede week met een straffe westenwind en mooie wolkenluchten. Groot voordeel is dat je binnen 5 minuten lopen op het strand bent dat in september bijna verlaten is. Wat voor weertype er ook is, er is altijd wel iets te beleven op het strand, dat er steeds weer anders uit ziet. Onze hond is veranderd in een zeehond.
Verder hebben we mooie wandelingen gemaakt vooral in het noorden bij de kliffenkust. Informatie hierover was prima verzorgd via wandelboekjes/kaarten.
Het huisje is compleet ingericht en je kunt zowel binnen als buiten heel comfortabel zitten. Klein minpuntje is het douchen in de badkuip, maar de douche zelf is uitstekend.

9
Bezocht in augustus 2019

Prima locatie, dicht bij het strand, rustig. Leuk huisje, grote tuin. Prachtig groot zandstrand. Het dorpje met bakker en winkel ligt 800meter terug de heuvel op. Behulpzame en vriendelijke eigenaar.

9
Bezocht in augustus 2019
Ria ONWIJN-HEIJ

Samen met onze kinderen en kleindochter genoten van een weekje vakantie in deze heerlijk gelegen gites.
Dicht bij het strand, op de fiets naar de bakker. De omgeving verkend, markt bezocht en het strand bij les pieux. Iets toeristischer maar nog steeds ruimte genoeg. We hadden spijt dat het maar 1 week was.

8
Bezocht in juni 2019
Fam. Bakker

Hallo Christian en Livia,
Weer een week thuis maar missen de heerlijke wandelingen, de schone lucht, de rust. We zijn al 6 keer in Surtainville op vakantie geweest en het verveelt nooit. Lange wandelingen langs zee, de duinen, bij de kapen. Elk stukje kust is weer anders. Het huis is compleet, heel schoon en de tuin is super. Het was leuk jullie als "buren" te hebben ontmoet. We weten zeker dat we jullie kant weer opkomen. Bedankt voor de heerlijke weken in Le Magnolia!

9

Hier geweest? Schrijf een recensie