Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

La Sauvagère

Bekijk album (23)
/
 

Beschikbaarheid van 'La Sauvagère'

Ilaria Caneva heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 14 sep 2020

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

La Sauvagère heeft 25 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,3
Bezocht in juni 2020

Ilaria et Olivier ont été des hôtes très accueillants, attentifs à notre confort, sympathiques et discrets. Le gîte était d’une propreté irréprochable ; et accueil dans le respect de la distanciation sociale (contexte COVID).
Le jardin est très beau : arbres fruitiers, rosiers et chants des oiseaux au rdv.
Un lieu parfait pour profiter de la douceur de vivre de la région et des balades en forêt.

10
Bezocht in november 2018

We hebben hier genoten van de geweldig geboden faciliteiten in La Sauvagère, de verse appelsap uit eigen tuin op tafel en Nederlandse TV voor de spannende wedstrijd Ned-Duitsland! We hebben deze dagen als bijzonder ervaren, genoten van de omgeving en warme herinneringen aan het contact met jullie. Dank hiervoor! Fam. Castelein

9
Bezocht in september 2018

Elly en Ton,
Onze keuze, voor een eerste vakantie zonder kids, was op jullie gîte gevallen. Na de voorbije week hier, beseffen we dat die keuze juist was. We hebben echt genoten van jullie gîte, met alles erop en eraan; van de tuin, het mooie weer, van de lekkere confiture en honing. We hadden wandelschoenen gekocht voor we vertrokken en die hebben elke dag hun dienst bewezen. We hebben genoten van de natuur, in Bellême, St. Céneri - le Gerei, la Noche d’ Oëtre, Omaha Beach. We gingen haast fluisteren om de stilte van de natuur hier niet te verstoren. We hebben lekker getafeld bij de crèperie in La Perrière, la Dinette Gourmande, L’échappe Gourmande en bij La maison d’Horbé. Onze batterijen zijn terug opgeladen! Dank voor alles, jullie sympthie en jullie gîte (en Foppe) zijn een blijvende herinnering waar we graag op gaan terugkijken. Het ga jullie - en iedereen die jullie liefhebben - goed!

9
Bezocht in augustus 2018

Beste Ton en Elly,
We zijn helemaal tot rust gekomen de afgelopen twee weken. Wat een prachtige gîte, met alles erop en eraan! Onze dochter heeft volop gekropen en genoten in de tuin en wij genoten mee; we hoefden eigenlijk niet eens weg. Bedankt voor de hartelijke ontvangst, de heerlijke eigengemaakte honing en jam en alle tips over de omgeving. We hebben een fantastische vakantie gehad! Dank.

9
Bezocht in juli 2018

Beste Elly en Ton,
Soms kom je op een plek en voel je je direct thuis, zo was dat voor ons hier ook het geval. De prachtige gîte, de mooie omgeving, jullie gastvrijheid en hond Foppe niet te vergeten! Dat alles heeft ons een week doen genieten. Ook namens Joep bedankt, hij heeft heerlijk genoten van alle appels en pruimen op de grond in de tuin. Liefs, Gudo, Lisanne en Joep.

9

Hier geweest? Schrijf een recensie