Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

La grange des Loges

Bekijk album (25)
/
  • 6
  • 2
  • 3
  • 4
  • 1
 

Beschikbaarheid van 'La grange des Loges'

Maarten W. heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 28 feb 2020

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Bezocht in maart 2015
Rein Middelburg

Nu al verschillende keren verbleven op het mooie landgoed van Chateau Les Loges, en het was vast niet de laatste keer! In de afgelopen jaren hebben we gebruik gemaakt van de beide gite's en verbleven we in het Château. En elke keer was het een verademing! De heerlijke tuin, het ontspannende zwembad, de historische omgeving of zo maar een avond zitten aan de oever van de voorbij kabbelende rivier de Sarthe. De omgeving leent zich voor het maken van mooie autotochten (ontdek de boerderijen waar nog zelf Calvados wordt gedestilleerd of kazen worden gemaakt) de zeer nabij gelegen bossen, schilderachtige dorpjes waar de tijd heeft stil gestaan, of op 5 minuten afstand rijden het stadje Alencon met mooie winkels en een traditionele weekmarkt. Ook met de fiets zijn er prachtige tochten te maken. De omgeving is licht glooiend en fietsen is goed te doen. De bekende kuststreek van Normandië waar in de 2e wereldoorlog de landingen plaats vonden ligt op een afstand van plm. 1 uur per auto. Voor kinderen is er bij dit Chateau alle ruimte en vooral het zwembad is voor hen van toevoegende waarde. Voor rustzoekers die zich ver willen houden van drukke en lawaaierige recreatieparken etc. is dit een ideale verblijfplaats! Aanbevelenswaardig!

10
Bezocht in oktober 2011

We hebben een heerlijke week gehad in de gite. Een zeer gastvrije en hartelijke gastheer, mooie ruime gite met een prachtige haard. Voldoende ruimte om te spelen en een zwembad, in oktober wel een beetje koud natuurlijk. De omgeving is mooi en gevarieerd. De gite is gelegen op een landgoed met een kasteel waar je misschien net als wij een ijsvogeltje ontdekt. Kortom een aanrader ook met kinderen.

9

Hier geweest? Schrijf een recensie