Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Les Loges

Bekijk album (20)
/
  • 4
  • 1
  • 2
  • 2
  • 1
 

Beschikbaarheid van 'Les Loges'

Maarten heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 04 mar 2020

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Bezocht in augustus 2011

Geachte heer en mevrouw Blok,

Na een hartelijke ontvangst door uw zoon Henk, hebben wij een bijzonder aangename week doorgebracht op 'Les Loges'. Het huis is zeer comfortabel en de rustige ligging een weldaad. De afscheidsceremonie, zaterdagmorgen vroeg, was in handen van de beide kleinzoons, die zich met verve van hun taak hebben gekweten. Dit ondanks het feit dat ze het erg druk hadden met het maken van een romantisch kaarslichtontbijt voor hun pa en ma!

Met vriendelijke groet,
Marthe & Erik van Dreven

8
Bezocht in augustus 2011

Beste mijnheer en mevrouw Blok,
Dankzij ons verblijf in Les Loges heeft ook dit deel van Normandie ons hart gestolen. Bij aankomst zorgden honderen bloeiende stokrozen voor een warm welkom. Wij hebben genoten van uw comforfortabele huis, de heerlijke tuin (waarin ook onze twee honden zich prima thuisvoelden), het riviertje (idem), het zwembad en de omgeving. Hartelijk dank!
Frank, Irma & Jimmie Sanders

9
Bezocht in mei 2008

Geachte Heer en Mevrouw Blok,

Al enige keren hebben wij gebruik kunnen maken van uw schitterende accomodatie. Wat een genot, een oase van rust, een heerlijk zwembad en een comfortabele authentieke gite die van alle gemakken voorzien is. Uw traditionele welkomstborrel getuigt van gastvrijheid en geeft het gevoel werkelijk welkom te zijn. In de omgeving van Hautrives hebben wij prachtige wandelingen gemaakt. Dit gedeelte van Normanidië is verrassend oorspronkelijk en gelukkig nog weinig aangetast door commerciële toeristische instellingen. Een ontdekkingsreis! Wij kunnen een verblijf in uw gite dan ook van harte aanbevelen evenals een kort verblijf in uw chateau op basis van Chambres d\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'hôtes.
Wij komen graag weer!

8

Hier geweest? Schrijf een recensie