Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Le Paradis (Entre la Poire et le Fromage)

Bekijk album (44)
/
 

Beschikbaarheid van 'Le Paradis (Entre la Poire et le Fromage)'

Giovanni en Ineke Casander heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 20 jul 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Le Paradis (Entre la Poire et le Fromage) heeft 29 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,3
Bezocht in augustus 2018

Voor de derde keer in dit fijne huis! Komen zeker nog een keertje trug. Goed gegeten bij het Cidermuseum in Le Sap en 'hier' in Vimoutiers bij de 'Egeltjes'. Het was een heerlijke week, tot een volgende keer!

10
Bezocht in mei 2018

Wij hebben het als een voorrecht ervaren om ons 14 dagen lang thuis te mogen voelen in dit karakteristieke en comfortabele Normandische vakwerkhuis met de riante tuin rondom, midden in een heel aantrekkelijke, groener dan groene heuvelachtige omgeving.
Wat een oase van weldadige rust! Precies waar wij veel behoefte aan hebben.. We sluiten ons daarom dus graag aan bij alle lofzangen en bekennen, dat wij verknocht zijn geraakt aan deze heerlijke ambience. We hebben genoten!!

10
Bezocht in oktober 2016

Soms kom je op een plek waarbij je weet dat je daar nog heel erg graag terug zou komen. Voor ons de eerste keer in Normandië. Wat een verrassing: het landschap, de frisse lucht, de cultuur, de vriendelijke mensen, de bakker, slager en verkoper van tafellakens, theedoeken en overige in Vimoutiers. We hebben veel gezien, maar nog lang niet alles. Dus we komen heel graag nog een keer 'thuis' want zo voelde het als we weer neerstreken in Le Paradis. We benijden jullie!

9
Bezocht in augustus 2016

We hadden hier een heerlijke ontspannen week. Het huis is knus en de keuken is echt leuk om te koken en even te zitten. Alles is er! Door de hitte deze week zijn we maar weinig binnen geweest, dus de ligstoelen waren heerlijk.
Strand bij Cabourg/Ouistreham is een aanrader, nog sneller dan naar Deauville en wij vonden het leuker. Uilen gehoord, vossen vlakbij, mooi hoor.

9
Bezocht in augustus 2016

Wat een plaatje van een huis hebben jullie! En dan die omgeving, de inrichting. We hebben deze kleine week echt schitterend weer gehad en volop genoten van jullie mooie tuin, onze 'koeien-buren', de vele vogels, de vlinders, de rust! Zo in onze ligstoel, met aan de ene kant het prachtige huis, aan de andere kant het schitterende uitzicht, hoefden we eigenlijk niet eens weg!

9

Hier geweest? Schrijf een recensie