Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 2 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

In een vorig leven diende dit onlangs gerenoveerde huisje de inwoners van Frolois hun dagelijkse baguettes en croissants als de Boulangerie van het dorp. Tegenwoordig biedt de accommodatie moderne, comfortabele accommodatie in een mooie dorpse omgeving.
Het huis is geschikt voor 4 volwassenen in 2 slaapkamers. Een ruime kingsize slaapkamer met tweepersoonsbed (bedmaat 160 cm x 200 cm) en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (2 bedden van 90 cm x 200 cm) met nieuwe matrassen, zorgen ervoor dat u goed slaapt tijdens uw verblijf. De bedden zijn opgemaakt met fris wit linnen voor uw aankomst. De kamers hebben een individuele uitstraling en genieten van het ononderbroken uitzicht over de daken van Frolois naar het landschap daarachter. In de slaapkamers is gekozen voor koele, eigentijdse kleuren om ontspanning en rust te creëren. Je kunt wegdromen terwijl je onbespied door de grote ramen naar buiten kijkt over het ongerepte landschap. Er is voldoende opbergruimte voor je persoonlijke bezittingen en beide slaapkamers zijn uitgerust met ventilatoren voor de zomermaanden en haardrogers.
Elke slaapkamer leidt naar een eigen badkamer met douche, met extra grote douches, gratis zeep en lotions voor uw gebruik. Kleine en grote handdoeken zijn aanwezig.
De begane grond bevat woonruimtes om te ontspannen en maaltijden te bereiden. U kunt genieten van langdurig dineren met vrienden en familie op het comfort van de eettafel en stoelen. Daal een paar stappen af ​​naar de ouderwetse, inloopkast met pantry waar u uw etenswaren kunt opbergen voor een overzichtelijke, gemakkelijk te bewerken, volledig uitgeruste keuken. Een mooi Juliette balkon aan het ene uiteinde van de keuken komt uit op het tuinterras. Een kleine gang met een praktische benedenverdieping leidt naar een warme, zonnige lounge met uitnodigende zachte zitplaatsen voor alle inzittenden, UK free to air, Engelse televisiezenders en een gezellige houtkachel voor koelere avonden zorgen ervoor dat u alles heeft wat u nodig hebt om te ontspannen. Glazen deuren openen naar een veranda met een paar treden naar beneden naar de omheinde tuin op het zuiden, met ook prachtige uitzicht op het dorp en de vallei daarachter.
De tuin nodigt u uit om buiten te genieten van de lange zomerdagen vanuit het comfort van een ligstoel. Barbecueën vanaf de gasgrill, op slechts een steenworp afstand van de keuken.
We kunnen ook geweldige lokale producenten van kaas, vlees en particuliere catering aanbevelen om je Bourgondische Hideaways-ervaring in Frolois te verbeteren. Informeer voor meer informatie
Voor onze jongere gasten kunnen we zorgen voor een kinderbed in een van de slaapkamers, een kinderstoel, traphekje, aankleedkussen, speelgoed, boeken, dvd's. Er is een magnetron om het bereiden van babyvoeding eenvoudig te maken, plastic borden en kopjes samen met kinderbestek. Een babybadje kan eenvoudig in een van de doucheruimtes worden geplaatst.
Huisdieren mogen mee na overleg voor uw bezoek aan La Guinbarde. Meestal is dit geen probleem, maar ze mogen niet op de stoffen meubels of in de bedden.
De eigenaren bieden een cateringservice op aanvraag. Dit kan geregeld worden voorafgaand aan uw verblijf of zodra u in het huis bent. We kunnen ook op maat gemaakte kindermenu's aanbieden, samen met porties op kindermaat, uit de beschikbare keuzes. Informeer voor meer details.
Er is dagelijks brood beschikbaar dat bij u kan worden bezorgd voor uw dagelijkse behoefte aan Franse baguettes en gebak.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Huisdier welkom
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Open haard
  • Haardroger

Beschikbaarheid van 'La Guimbarde (the old village bakery)'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Recensies

La Guimbarde (the old village bakery) heeft de afgelopen 4 jaar 2 recensies gekregen met gemiddeld een:

9 sterren
  • 10 sterren

    A great place with all the facilities for a family with kids. Located in a soothing natural environment, highly recommended for a relaxing holiday. Sharon and family are great hosts, who are available to help and guide with all the things you might need during the stay.

  • 8 sterren

    Wij hebben genoten van onze vakantie in La Guimbarde. De mooie omgeving, de pittoreske dorpjes, de lekkere wijnen en de gastvrije ontvangst door Sharon, maakten het tot een fijne vakantie. Het huis is erg leuk en comfortabel.
    Sharon: nogmaals bedankt voor je goede service! La Guimbarde is echt een aanrader!
    Kleine tip: een paar lekkere luie tuinstoelen zou het compleet maken.

    Reactie van Sharon Megret

    Dank u voor uw lieve commentaar. We zijn erg blij dat u genoten heeft van uw verblijf in Bourgondië. La Guimbarde is een prachtig eigendom en het uitzicht is gewoon geweldig!

    Onze toekomstige gasten zullen het misschien leuk vinden om te weten dat er in de tuin een tafel en stoelen staan om buiten te eten voor 4 personen, een loungeset bestaande uit 2 armstoelen, een kleine bank en een drinktafel (allemaal met kussens) en onder de schaduw van de grote bomen staan twee 'Adirondack' stijl stoelen. We zijn meer dan blij om ligstoelen te verstrekken indien gewenst.

Culinair en wijn

Er zijn te veel restaurants in de wijde omgeving om hier op te noemen, dus ik vermeld alleen die binnen een kwartier rijden liggen. Helaas zijn er geen restaurants in Frolois of Corpoyer les Moins waar het huis ligty (zie Maaltijdbezorgservice om thuis te eten), maar er zijn er een paar in de buurt.
Restaurant de l'Abbaye in Flavigny sur Ouzerain Traditionele Franse keuken met menu's en à la carte.
La Grange in Flavigny sur Ouzerain. Restaurant in kantinestijl met eten gemaakt door vrouwen van lokale boeren. Zittend buiten in de zomer, warm houtvuur in de winter. Een authentieke Bourgondische ervaring!
L’Esprit in Venarey les Laumes. . Franse keuken met een moderne twist met beide menu's en à la carte. Tegenover het treinstation. Terras beschikbaar.
La Trianon d'Alesia in Venarey les Laumes. Pizzamenu en traditionele menu's en à la carte.
Pizz 'Alise in Gissey 5 minuten van Frolois / Corpoyer. Pizza's en hamburgers om in te eten en mee te nemen. Ze hebben binnen en buiten zitplaatsen om aperitieven te drinken terwijl u wacht, of om uw voedsel te eten wanneer het wordt gekookt (stijl in biertuin). Neem je eigen bier en wijn, of koop bij hen.
Baigneux les Juifs heeft een bezoekend pizzabusje op woensdag
Nieuw voor 2020 (nog niet open op het moment van schrijven) in Darcey op slechts 5 minuten afstand opent een nieuw restaurant met een buitenterras.
Voor uw aankomst ontvangt u een lijst met de beschikbare gerechten en schotels voor thuisbezorging. Laat het me gewoon eerder weten (idealiter meer dan 24 uur van tevoren, maar niet altijd noodzakelijk) wat u wilt en ik zal dit warm en klaar om te eten bezorgen, of als dit niet geschikt, koud en klaar is om op te warmen. Vraag alsjeblieft of er een gerecht is dat je misschien wilt proberen, want we zijn avontuurlijk genoeg om het te proberen! We kunnen ook schotels of gerechten in de woning achterlaten voor uw aankomst (in de koelkast klaar voor opwarmen), dus neem hierover contact met mij op via het formulier in deze advertentie.

Wat is er te doen

La Guimbarde biedt de perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de omgeving. Niet ver zijn een aantal prachtige, wereldberoemde bezienswaardigheden.
Allereerst de historische stad Dijon, op slechts 45 minuten rijden. Een bezoek aan Bourgondië zou niet compleet zijn zonder een bezoek aan de hoofdstad. Verken de verborgen straten en prachtige pleinen en bewonder de verbazingwekkende overdekte markt die is ontworpen door Gustav Eiffel (dinsdag-, vrijdag- en zaterdagochtend). Natuurlijk is er een overvloed aan fantastische restaurants, wijnbars en winkels, en het historische Uilenpad dat u kunt volgen. Informeer bij het VVV-kantoor voor alle informatie.
De stad Beaune en de naburige wijngaarden, op iets meer dan een uur rijden produceren enkele van de beste rode en witte wijnen ter wereld. Deze wereldberoemde stad is zeker een bezoek waard tijdens uw verblijf. Het Hotel-Dieu, daterend uit 1443, gebouwd door Nicolas Rolin als een ziekenhuis voor de armen, is een van de mooiste voorbeelden van de Franse architectuur uit de 15e eeuw en is ook een must-see. De oude stad is bekleed met vele restaurants, cafés en prachtige winkels.
Binnen 15 minuten rijden van het huis zijn een aantal prachtige steden. Flavigny-sur-Ozerain: schoonheid op een heuveltop en een middeleeuws ommuurd dorp dat de achtergrond vormde voor de film 'Chocolat' met Johnny Depp en Juliette Binoche. Bezoek naast deze Hollywood-bekendheid ook de snoepwinkel Anis de Flavigny. Hier kun je Les bonbons d'anis kopen, handgemaakt in de plaatselijke fabriek. De Romeinse ruïnes in Alesia en het nieuwe bezoekerscentrum zijn een omweg waard, als archeologie en Romeinse geschiedenis u interesseren. Het kasteel van Bussy-Rabutin, ontwikkeld uit een 12e-eeuws kasteel en herbouwd in de 14e eeuw in de renaissancestijl, ligt in de buurt, samen met de pittoreske middeleeuwse geplaveide straten van Semur-en-Auxois. Niet te missen is de abdij van Fontenay gesticht door Sint Bernard van Clairvaux in 1118, en gebouwd in Romaanse stijl. Het is een van de oudste en meest complete cisterciënzer abdijen in Europa en werd in 1981 een UNESCO-werelderfgoed. Chateauneuf-en-Auxois kijkt uit over de heuvels van het platteland van Auxois. Een middeleeuws juweeltje, met een aantal mooie lunchlocaties. Het gebied is rijk aan historisch erfgoed, waar je interesses ook liggen. Bovendien kun je stuiten op een aantal lokale festiviteiten, zoals zomerfeesten, nachtelijke zomermarkten, vide-greniers in het dorp, muzikale soirees, enz. Afhankelijk van wanneer je bezoekt. Informeer bij het VVV voor de nodige informatie.
Verderop.....
Vezelay, een stad op de 'pelgrimsroute' wordt gedomineerd door zijn indrukwekkende basiliek. Chablis heeft een prachtige drukke zondagmarkt - u kunt terugkeren via Noyers sur Serein, en vergeet niet te stoppen voor een glas van de beroemde frisse, witte wijn. Ga verder naar de stad Auxerre, de winkels en restaurants en de unieke skyline onderbroken door de kathedralen en kerken wachten op u.
Onze jongere gasten zullen genieten .......
Een fantastisch zwembadcomplex in Montbard. Tieners en adrenalinejunkies zullen dol zijn op het themapark Nigloland. Het dierenpark en het avonturenpark Parc d'Auxois is ideaal voor jonge kinderen en peuters. Er is ook een nieuwe 'accrobranche' boomklimervaring nabij Semur en Auxois. Het is gemakkelijk en handig om fietsen te huren en de landweggetjes en het Canal de Bourgogne te verkennen. Spring op de toeristenboot die vertrekt vanuit Pouilly-en-Auxois en ervaar de sluizen en de tunnel van het prachtige kanaal. Of geniet van paardrijden in de stallen op slechts 5 minuten afstand van het huis.
Naast alles wat al genoemd is, zijn er wekelijkse markten in Semur-en-Auxois, Venarey les Laumes, Dijon en Beaune. Zomermarkten (meestal 's avonds) worden steeds populairder en bieden vele eetgelegenheden en livemuziek.
Is een week lang genoeg?

  • Bij wandelpaden
  • Bij paardrijroute
  • Vissen

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 200,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 650

Prijs per week vanaf

€ 650

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie