Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Rudolph Marks

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 2 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

Maison Le Bonheur in Magny Les Jussey is een werkelijk idyllische vakantiewoning die de perfecte ontsnapping biedt aan de drukte van het dagelijks leven. Gelegen op een prachtige locatie in het hart van het Franse platteland, heeft deze charmante en ruime accommodatie een prachtig uitzicht, een rustige sfeer en alle comfort die je nodig hebt voor een ontspannen en onvergetelijke vakantie.

Of je nu een romantische retraite voor twee, een gezinsvakantie plant of gewoon wat tijd nodig hebt om te ontspannen en bij te tanken, Maison Le Bonheur is de perfecte keuze. Met comfortabele en luxe accommodatie, een volledig uitgeruste keuken, een groot buiten terras en veel buitenruimte om te verkennen, heeft deze prachtige vakantiewoning werkelijk voor ieder wat wils.

Waar wacht je nog op? Boek vandaag nog je verblijf in Maison Le Bonheur en ervaar het beste van het Franse plattelandsleven voor jezelf!

Registratienummer

(MS)

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Historisch pand
  • Geschikt voor grote groepen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • TV
  • Internet
  • Open haard
  • Haardroger
  • Bad
  • Met zwembad
  • Privé zwembad
  • Oplaadpunt

Beschikbaarheid van 'Maison Le Bonheur'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Magny-lès-Jussey, een charmante gemeente, ligt in het adembenemende departement Haute-Saône in de groene regio Bourgogne-Franche-Comté, Frankrijk. Deze pittoreske nederzetting is de thuisbasis van een kleine maar hechte gemeenschap van 118 inwoners, gebaseerd op de censuresultaten uit 2011. Het dorp ligt diep in een schilderachtige vallei, omringd door groene heuvels en serene bossen. Het glooiende terrein biedt een scala aan recreatieve activiteiten, zoals fietsen met uw e-bike of racefiets, wandelen, het verkennen van de geweldige grotten of het ervaren van de sensatie van Railbiking. In Jussey kunnen bezoekers lokale voorzieningen verkennen, waaronder Aldi, Lidl, Carefour, InterMarche-supermarkten, evenals een bakkerij, apotheek, postkantoor, dokter en fantastische restaurants. Het dorp ligt ook vrij dicht bij de rivier de Saône, waardoor bezoekers kunnen picknicken of zwemmen in zijn enorme wateren. Met zoveel te bieden, is Magny-lès-Jussey de perfecte bestemming om te ontspannen, in contact te komen met de natuur en te genieten van kwaliteitstijd met vrienden en familie.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp
  • In/bij een stad
  • Op de boerderij

Recensies

Maison Le Bonheur heeft de afgelopen 4 jaar 4 recensies gekregen met gemiddeld een:

9 sterren
  • 10 sterren

    Toen we in Magny-les-Jussey aankwamen kwam de rust en ruimte ons tegemoet.
    Ook Maison le Bonheur gaf ons al direct een thuis en vakantiegevoel.
    De uitgestrekte achtertuin met babeceu en o.a zwembad lounge set, grote parasols en lig bedden was heel verleidelijk om daar vele uren door te brengen.
    De omgeving had diverse bezienswaardigheden, vertier en gezellige eetgelegenheden.
    Ook in Maison le Bonheur liet niets te wensen over.
    Mooie grote slaapkamers met aupingbedden en bed lampjes waarmee tevens je i- phone kon worden opgeladen.
    De grote open keuken was ingericht met moderne en luxe apparatuur.
    Niet voor ons, maar heb je een elektrische auto, dan is er tevens een laadpaal aan huis en hoef je daar voor geen vele kilometers te rijden.
    We hebben een prachtige vakantie gehad die best langer had mogen duren.
    Een cijfer geven voor dit geheel? Moeilijk, een 10 is eigenlijk nog te weinig.

  • 8 sterren

    We hebben enorm genoten van ons verblijf in Maison Le Bonheur! Boodschappenpakket stond klaar en alles wat je in een huis nodig hebt was aanwezig. Zeer goed verzorgd huis en een erg behulpzame eigenaar. Het huis heeft een goede sfeer en is smaakvol ingericht. De kinderen hebben genoten van de tuin, het zwembad en voor een moment rust was er de smart tv. Daarnaast is de omgeving prachtig. Veel mogelijkheden om te wandelen en dieren te spotten!

  • 9 sterren

    Genoten van Maison le Bonheur, een sfeervolle boerderijwoning waar we helemaal ontspanden. Via een zoekopdracht laagste prijs gevonden, dat veel bespaarde. Door het mooie weer heerlijke lange avonden in de grote tuin met een drankje in het zwembad, onder een prachtige sterrenhemel. De schone, ruime woning bood veel privacy binnen en buiten. De bedden waren top en keuken modernen en schoon. Het huis voelt authentiek aan en van alle moderne gemakken voorzien zoals een autolader. In de omgeving is veel te doen, van professioneel outdoor karten tot een volledig gerenoveerde spa en sauna met bronnen van 66gr. En binnen 30min. zie je de MontBlanc. De eigenaar was vriendelijk en behulpzaam. We zijn als een koning behandeld en vragen snel beantwoord. We komen zeker terug! Minpunten: boek niet bij de eerste beste website, maar zoek verder naar de beste prijs, geen scheerspiegel en niet binnen roken. Soms Maps nodig om je huisgenoten te vinden:-)

Culinair en wijn

Domaine Pascal Henriot is een opvallend wijnhuis in het prachtige Frankrijk, wiens fantastische kwaliteit wijnen in één woord subliem te noemen zijn. Het wijnhuis is bekend en geliefd bij kenners en wijnliefhebbers vanwege hun hoogwaardige producten. Als jij ook een liefhebber bent van goede wijnen, dan is een bezoek aan deze plek werkelijk een must-do! Wat de wijnen van Domaine Pascal Henriot extra bijzonder maakt, is dat ze met de grootst mogelijke zorg in de kelders van het wijnhuis bewaard worden, waardoor alle smaken en aroma's optimaal tot hun recht komen. Dit maakt de wijnen nog aantrekkelijker! Naast hun eigen wijnen heeft Domaine Pascal Henriot ook andere uitzonderlijke wijnen die zeker het proeven waard zijn, zoals de Les Coteaux de Champlitte van Par Amour en Løups wijnen. En de vakantieboerderij kan je helpen bij het vinden van fantastische restaurants en uitgaansgelegenheden in de omgeving waar je uzelf kunt trakteren op de heerlijke wijnen van deze regio.

Wat is er te doen

Ben je van plan om een reis naar Vesoul te maken en vraag je je af welke activiteiten en plekken je moet bezoeken? Zoek niet verder! Er zijn genoeg fantastische dingen te zien en te doen in en rondom Vesoul die je reis onvergetelijk zullen maken.

Heb je ooit de prachtige kapel Notre Dame de la Motte bezocht? Het is slechts 30 minuten rijden van Vesoul en de wandeling is zeker de moeite waard! Als je bovenaan komt, word je beloond met een adembenemend uitzicht op de Mont Blanc. Terwijl je daar bent, waarom pak je dan geen verfrissend drankje of een ijsje en geniet je van het uitzicht op een van de zitplaatsen in de buurt? Het is de perfecte manier om een ​​lui middag door te brengen.

Als je een natuurliefhebber bent, is de Engelse Tuin, ook wel bekend als Le Jardin Anglais, een must-visit. De tuin is goed onderhouden en herbergt een indrukwekkend assortiment oude bomen en struiken. Je kunt zelfs gratis parkeren op de aangrenzende parkeerplaats, wat het gemakkelijk maakt om toegang te krijgen.

Als je op zoek bent naar wat adrenaline-pompende activiteiten, raden we je ten zeerste aan om Sport Karting - Circuit de la Vallée te bezoeken. Bekijk het prachtige panoramische uitzicht op het terras, beleef het 1100-meter lange parcours en vergeet niet om gebruik te maken van de snelle kart-ritten. Beginners ontvangen genoeg advies en er wordt fastfood ter plaatse geserveerd.

Voor een ontspannen dagtrip kun je de prachtige en goed uitgeruste Thermes de Contrexéville bekijken. Deze geweldige faciliteit biedt een scala aan voorzieningen en je kunt genieten van een heerlijke lunch of diner in het schattige stadje Contrexeville. Hoewel de stad er misschien een beetje verwaarloosd uitziet, maken de vriendelijke locals het goed.

Kortom, er is geen tekort aan leuke en spannende dingen om te doen in en rond Vesoul. Dus pak vandaag nog je spullen en maak je klaar om alles te ervaren wat deze mooie regio te bieden heeft!

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Bij paardrijroute
  • Vissen
  • Watersport
  • Vlieg en zweefsport

Wat je ook moet weten...

Welkom bij uw toekomstige vakantiewoning! We willen dat u zich veilig voelt tijdens uw verblijf, daarom hebben we camera's geïnstalleerd rondom het pand. We begrijpen echter dat sommige gasten privacy wensen en we zijn meer dan blij om aan hun verzoeken te voldoen door de camera's uit te zetten bij expliciet verzoek. De meeste van onze gasten vinden het geruststellend om extra veiligheid en bescherming te hebben, vooral voor hun voertuigen en het eigendom. Wees gerust dat camerabeelden alleen worden bekeken als dat nodig is en dat alle beelden automatisch na 14 dagen worden verwijderd.

Naast de camera's is ons huis ook uitgerust met slimme sensoren en een automatische deurslot met een unieke code voor gemakkelijke toegang. Elektrische verwarming is beschikbaar voor koudere dagen en we hebben plafondventilatoren voor warmere dagen. U zult ook de natuurlijke koelingseigenschappen van ons huis waarderen dankzij de dikke muren, die een breedte van 60 cm hebben. Tijdens de zomer zal het gesloten houden van de deuren en ramen een verfrissende koelte behouden in het hele huis. Ook zijn er horren inbegrepen, waarmee u van frisse lucht kunt genieten zonder last te hebben van vervelende muggen en andere insecten.

We willen u ook herinneren aan de officiële Franse feestdagen voor 2023. Houd er rekening mee dat er op deze feestdagen mogelijk aanvullende evenementen of vieringen zijn en dat de meeste winkels en diensten gesloten kunnen zijn of met beperkte openingstijden: Nieuwjaarsdag, Dag van de Arbeid, Bevrijdingsdag, Pasen, Hemelvaartsdag, Pinksteren, Nationale Feestdag, Maria Tenhemelopneming, Allerheiligen, Wapenstilstandsdag en Kerstmis. Houd er rekening mee dat overheidskantoren, banken en de meeste winkels tijdens deze periodes gesloten kunnen zijn en plan uw reis dienovereenkomstig.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

We willen je graag informeren dat we voor jouw gemak 2 badhanddoeken en 1 badlaken per persoon verstrekken de kosten zijn PER boekingsweek.

Afwijkingen in de aankomst en vertrek zijn mogelijk op de dagen die de kalender aangeeft.

Wij hebben ook een laadpaal voor elektrische/hybride auto's beschikbaar op verzoek. De kosten voor activering zijn gratis, alleen betaal je 1,32 euro per kW en de borg wordt verhoogd met 100 euro per week.

De werkelijk gebruikte kWh wordt dienovereenkomstig berekend. Als er minder energie wordt gebruikt, wordt het resterende bedrag samen met de borg terugbetaald. Als er echter meer energie wordt verbruikt, wordt het overschot afgetrokken van de reguliere borg. Aarzel niet om om meer informatie te vragen!

Ook kunnen wij een XL en XXL boodschappen pakket voor u optioneel toevoegen, meer informatie per contact.

Prijs is exclusief

  • Borg € 500,00
  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 175,00
  • Beddengoed - per persoon (verplicht) € 12,50
  • Handdoeken - per persoon (verplicht) € 10,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 1.500

Prijs per week vanaf

€ 1.500

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie