Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Beaux Jours

Bekijk album (30)
/
 

Beschikbaarheid van 'Beaux Jours'

Christine van Buuren heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 27 jan 2022

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Beaux Jours heeft 6 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

8,5
Bezocht in september 2021

Een vakantiehuis in een heel rustig gebied. In het eenvoudige huisje is alles aanwezig wat maar wenselijk is om te kunnen genieten van de vakantie. Voor mensen die wat moeilijker te been zijn is het uitkijken i.v.b. met de vele op-en afstapjes. Gunstig gebied voor wandel en fiets mogelijkheden. Wij hebben er een heerlijke relaxte tijd doorgebracht.

8
Bezocht in september 2020

Helemaal eens met Pietje Nieuwland, alleen waren wij juist blij dat er niets was, want dat wilden wij namelijk.
We zijn heerlijk tot rust gekomen, genoten van de tuin, de koeien en het landschap. We hadden natuurlijk wel geluk met het prachtige weer. Ik zou zo weer terug gaan in de zomer, want anders is het wel een donker huis.

9
Bezocht in oktober 2019

Een sfeervol compleet huis, goede bedden, en voor ons (2 personen) was het er allemaal prima. Houtkachel was erg fijn, heel gezellig en noodzakelijk. Vanwege het regenachtige weer (herfst) geen lange wandelingen gemaakt of gefietst terwijl de omgeving daarvoor heel geschikt is. Een heerlijke plek voor rust en stilte.
Een landbouwgebied met veel boeren bedrijven. De akkers zijn in de herfst kaal. Maar evengoed mooi. De Morvan o.a. is een prachtig bosrijk gebied en goed te bereiken.

8
Bezocht in augustus 2019

We zagen veel wilde dieren. roofvogels, herten/reeën, vossen, eekhoorntjes, hazen,... Geweldig om te zien. Het is inderdaad een heel kalm dorpje. Maar wij deden enkele wandelingen in de buurt aan het water. Telkens heel mooi. Op 5 minuten met de auto is er een leuk theehuisje aan het water. En een grote supermarkt op 15 minuten. Als je helemaal zen wilt worden, is dit een ideale bestemming.
Het huisje had alle voorzieningen. Allemaal heel handig. Wat wij te kort mee hadden, vonden we dan wel terug in de keuken. Je ziet dat degene die het huis gerenoveerd heeft, oog voor detail heeft. Romantische houten meubeltjes, mooi opgemaakte kamers. Het was voorheen een boerderij en enkele leuke details zijn gebleven.

9
Bezocht in mei 2019

Heel rustig gelegen in het Franse platteland. Mooie grote achtertuin.
Als je rust zoekt, dan ben je in dit huisje aan het goede adres! Gelegen in een gehucht met in de omgeving veel platteland en natuur. Er zijn veel wandelroutes.
Het huis, een oude boerderij, is erg sfeervol en beviel goed! Hoogtepunten zijn de grote achtertuin en de mooie houtkachel.
De bewoonde wereld is relatief ver weg. Het dichtstbijzijnde bakkertje is bijvoorbeeld ruim 10 minuten rijden. Maar dat heeft natuurlijk zijn charmes.

8

Hier geweest? Schrijf een recensie