Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Trees van Steenderen

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 2 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving

In de grote schuur van de voormalige, compleet gerenoveerde en gemoderniseerde boerderij bevinden zich twee gîtes, waar 'la Rose' er een van is. La Rose heeft een eigen entree en een zonnig terras. Bij de verbouwing is een gedeelte van de oude boerderij bewaard gebleven. De ruimtes zijn licht en goed geïsoleerd.
Via de entree kom je in de ruime woonkamer met sfeervolle houtkachel. De open keuken is van alle gemakken voorzien (koelkast, gasfornuis, oven, magnetron, afwasmachine, wasmachine, waterkoker, Nespresso koffiezetapparaat). De overloop op de eerste verdieping geeft toegang tot de badkamer met toilet, douche en wastafel en tot 2 ruime tweepersoons slaapkamers. Er is een slaapkamer met twee bedden van 90×200 en een slaapkamer met twee bedden van 80×200. Beide kamers zijn voorzien van een hangkast en een ladekast .
Bij mooi weer kun je buiten heerlijk op het terras zitten of relaxen op een ligbed ergens op het ruime terrein. Er is een parasol beschikbaar voor als je wat meer schaduw wil op een warme dag.
Champagne Manoir, ons domein van ruim 2 ha. ligt aan een klein weggetje, op een kilometer van Champallement. Op het terrein bevinden zich verspreid ook 6 kampeerplekken . Hier kamperen veelal mensen die van rust en stilte houden, dus geen animatie e.d. Er is een bibliotheekje in de 'salle commune' en er liggen mappen met wandel- en fietsroutes. Je kunt ook gebruik maken van de koelkast met gekoelde drankjes voor als je deze onverhoopt vergeten bent te kopen. In het hoogseizoen kun je bij ons vers brood bestellen. Voor auto's is er een centrale parkeerplaats, desgewenst kun je je motor of fiets in onze afgesloten garage stallen. Huisdieren zijn niet toegestaan in de gîtes.

Registratienummer

(RP)

Faciliteiten

  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Open haard
  • Haardroger

Beschikbaarheid van 'Gîte "La Rose"'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig

Recensies

Gîte "La Rose" heeft de afgelopen 4 jaar 3 recensies gekregen met gemiddeld een:

10 sterren
  • 10 sterren

    Wat een fantastische plek. Zo enorm genoten van de stilte, de gite, de mede bezoekers en wat een enorme lieve gastheer en gastvrouw. Heerlijke broodjes die voor de gasten werden gehaald bij de bakker. Kan niets en dan ook echt niets opnoemen waarvan ik denk dat zou anders kunnen. Een dikke aanrader.

  • 10 sterren

    Net terug van een weekje bij Trees en Jeroen in gite La Rose.
    We hebben er enorm van genoten! Het huisje is van alle gemakken voorzien, en tot in de puntjes verzorgd en proper. De zoon van 12 jaar vond de wifi en tv top! We hebben vooral genoten van de omgeving en het zwemmen in het meertje op een kwartiertje rijden van de camping. Voor wie van rust houdt en een mooie omgeving om te wandelen, aarzel dan niet om snel te boeken. Vele groetjes, Leen,

  • 10 sterren

    In juni jl. verbleven wij 2 weken in Gîte la Rose. Wat hebben wij het ontzettend naar onze zin gehad! En hoe kwam dat?
    -Een heerlijk huis van alle gemakken voorzien en met fijne dikke muren waardoor het binnen lekker koel bleef toen het buiten steeds warmer werd. Mooi uitzicht.
    -Prachtig weer maar dat kan je niet reserveren 😏
    -Heerlijk rustige camping, zeer goed onderhouden met volop ruimte en zitjes.
    -Genoeg informatie te vinden in de 'salle commune' voor activiteiten in de omgeving die prachtig is! Glooiend, lieflijk landschap met prima wandel- en fietsmogelijkheden.
    -Tenslotte: de gastvrijheid en behulpzaamheid van Tees en Jeroen, geweldig! Ze weten een heel fijne sfeer te creëren. Hierdoor ontstond ook leuk contact met de gasten van de camping. Dit alles op een ontspannen, "vrijheid-blijheid"-manier.
    Op zoek naar rust, ruimte, luxe en gastvrijheid? Wij zeggen: "snel boeken".
    Jeroen en Trees bedankt en nog heel veel succes en wie weet tot een volgende keer.

Culinair en wijn

Op 6 km is een klein kruideniertje en een bakkertje. De grotere supermarkten vind je op 15 km.
In Corbigny, langs het Canal du Nivernais en bij de meren in de omgeving vind je diverse restaurantjes. Van een pizzeria tot een eenvoudige herberg waar je traditionele gerechten kunt bestellen. Of je gaat lunchen bij het restaurantje 'Chez Martine', 3 km wandelen van ons domein vandaan. Een echte aanrader is 'Auberge du Centre' in Monceau-le-Comte. In onze salle commune ligt informatie met tips voor restaurants.
Daarnaast vind je in de nabije omgeving wijnstreken zoals de Sancerre, Pouilly en Chablis. Maar ook vlakbij de wat kleinere wijnvelden van Tannay en Vézelay. Leuk om een rondleiding te boeken bij het kasteel van Sancerre.

Wat is er te doen

Ons domein ligt midden op het platteland. Soms lijkt het alsof de tijd hier heeft stil gestaan. 's Nachts is het nog echt donker en als het helder is kun je genieten van een overweldigende sterrenhemel. Een heerlijke plek om te onthaasten. In de omgeving van Champagne zijn er volop mogelijkheden om uitstapjes te maken, te ont- of inspannen, te genieten van oude dorpjes of drukkere steden.
Als je van wandelen houdt dan kom je hier ruim aan je trekken. Het glooiende landschap leent zich hier uitstekend voor. Vanaf de gîte kun je bijvoorbeeld naar de opgraving van de oude Gallo-Romaanse plaats Compierre wandelen. In de salle commune liggen mappen met diverse korte maar ook langere wandelroutes voor je klaar.
Ook fietsers kunnen hier alle kanten op. Het terrein is glooiend maar niet extreem steil zodat ook minder geoefende fietsers hier mooie tochten kunnen maken. Langs het Canal du Nivernais met z’n 16 sluisjes bijvoorbeeld ligt een mooi fietspad van ruim 175 km. Daarnaast kun je hier prachtige motortochten maken, maar ook paardrijden.
Als je meer van zonnen en zwemmen houdt dan zijn er dichtbij twee meren waar je naar toe kunt: het Etang de Baye en het Etang du Merle: lekker zonnen, zwemmen, waterfietsen en/of kanoën.
Een stukje verderop in de Morvan liggen het schitterende Lac de Chaumeçon en het Lac de Pannecière waar je ook volop kunt watersporten.
Voor diegenen die ook van cultuur houden is een bezoek aan de basiliek van het pelgrimsstadje Vézelay een aanrader. Deze 12e eeuwse basiliek, met een vermelding op de werelderfgoedlijst van de UNESCO, was van oudsher het regionale verzamelpunt van pelgrims en het beginpunt van een van de wandelroutes naar Santiogo de Compostella. Daarnaast zijn er in Vezelay ook leuke ambachtelijke- en kunstwinkeltjes en heeft u een prachtig uitzicht over de bergen van de Morvan. Er zijn in de zomer in de omgeving tal van brocantemarktjes (zelfs in Champallement: de eerste zondag in juli). En in deze regio liggen tal van kastelen, waaronder Bazoches en Guédelon. Dat laatste is zeker een bezoekje waard: een kasteel dat helemaal wordt nagebouwd op de originele, middeleeuwse manier en met gebruikmaking van lokale materialen. Iets verder weg ligt Bribacte: ruïnes van een oud-gallisch vestingstadje in een prachtige omgeving met daarbij een modern museum. De wijngaarden van Sancerre, Pouilly en Chablis liggen niet ver weg. Boek een rondleiding door het park met een wijnproeverij van de bekende kasteelwijn Sancerre.
Kortom, voor elk wat wils!

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Vissen
  • Watersport
  • Vlieg en zweefsport

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Wij rekenen geen extra schoonmaakkosten, wel vertrouwen wij erop dat de gîte net zo wordt achtergelaten als u deze heeft aangetroffen.
De kosten voor het gebruik van elektriciteit zijn € 0,31 per kWh. Kachelhout kost voor € 9,50 per kruiwagen.
Deze kosten worden de ochtend van het vertrek met u afgerekend.

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 100,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 630

Prijs per week vanaf

€ 630

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie