Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Le rêve

Bekijk album (17)
/
  • 9
  • 4
  • 4
  • 9
 

Beschikbaarheid van 'Le rêve'

Let op! Bart Paulussen heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 21 dec 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Bezocht in juli 2016

Wat een leuk huis! Via vrienden kwamen we hier terecht. Zij in het 'grote' huis en wij in het naastgelegen appartement (in onze optiek net zo goed een huis). Beide zijn zeer goed geoutilleerd. Het uitzicht vanaf de buitentafel is prachtig. Het zwembad ligt boven de huizen, zodat je daar een extra leuk uitzicht hebt. De kinderen hebben zich ook goed vermaakt in de biljart- en tafeltenniskamer. De omgeving is erg mooi en leent zich goed voor leuke wandelingen langs het nabijgelegen beekje en vijver.

9
Bezocht in juli 2016

Dit is een mooi en stijlvol huis. Het is heerlijk om op een van de zitjes buiten van het uitzicht te genieten. Het zwembad is groot genoeg om echt te zwemmen. De biljart en tennistafel zorgen voor goede ontspanningsmogelijkheden. De omgeving is wel wat saai.

9
Bezocht in augustus 2015

Wat een oase!
Een zeer ruim huis met praktische indeling en van alle gemakken voorzien, waarbij met name het zwembad met terras de naam van het huis eer aan doet.
Gelegen in een zeer groene en prachtige omgeving is het de ideale plek voor zowel ontspannen aan het zwembad verblijven als actief fietsen en wandelen. In de direct omgeving ook leuke plaatsjes voor cultuur en winkelen.
Voor een gezin met drie kinderen in de leeftijd van 5-12 jaar is dit een perfect vakantieverblijf.
Voor 2016 hebben we alweer geboekt!
Joseph van de Kar

9

Hier geweest? Schrijf een recensie