Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Roulotte Aurore

Bekijk album (9)
/
 

Beschikbaarheid van 'Roulotte Aurore'

Let op! Brenda en Jaap Pronk heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 07 jul 2023

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Roulotte Aurore heeft 70 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

8,9
Bezocht in september 2023

Wij hebben in september een week in La Tourterelle vertoeft. Bij binnenkomst was onze eerste gedachte: wat primitief allemaal. Maar al snel merkten we dat het huis heel comfortabel was en alles wat we nodig hadden aanwezig was . We hebben genoten van de rustieke sfeer en het prachtige uitzicht, zittend aan de eettafel. Het weer was wisselend met zowel regen als zon maar beide weersomstandigheden gaven een fraai beeld. Buiten hoor je bij vlagen de koeien loeien en honden blaffen vanuit een nabij gelegen boerderij. Soms langere tijd waarbij ik me afvroeg of het wel goed ging daar. Maar verder stilte, rust en snachts veel sterren. We waren van plan om ergens in een restaurant te gaan eten maar door de rust en gezelligheid van het huis zijn we gewoon thuis gebleven. Koken, met de hand afwassen, het hoort bij het huis en heeft iets meditatiefs. De 'inloopbadkamer' is heel basaal maar de douche is fijn. Ook de bedden zijn prima.
We hebben ons vooral vermaakt met wandelen in de buurt en een bezoek aan het prachtige natuurpark Les Morvan. Daar hebben we met onze Hollandse herder lekker gezwommen in een van de vele meertjes. De wandelingen in de buurt gaan veelal over de smalle verharde wegen door de velden. Helaas waren de zonnebloemen gerooid wat moet dat een mooi gezicht zijn geweest Maar soms een onverhard pad door het bos. Deze paden waren vaker overwoekerd en vormden een uitdaging om er doorheen te komen. Goede schoenen en een lange broek zijn dan een aanrader. Er zit trouwens veel wild. Wij hebben reeën en een vos gespot. Ook veel vogels zoals een groene specht en een ooievaar.
Jaap en Brenda hebben we beiden ontmoeten zijn heel vriendelijk, gastvrij en behulpzaam. We hebben genoten van de pruimenjam en druivensap, door Brenda gemaakt van vruchten uit de tuin.
Kortom wij, maar zeker ook onze hond hebben het erg naar hun zin gehad en komen graag nog een keertje terug.

9
Reactie van Brenda en Jaap Pronk

Ha Mark en Anne Marie Hartelijk dank voor jullie recensie en de mooie score. Oef ja jullie stapten wel in een andere wereld bij binnenkomst..Gelukkig pakte het goed uit. Dapper dat jullie een duik hebben genomen in Lac de Panneciere samen met Gaia. Hopelijk zijn jullie weer gelaafd aan energie om in Nederland weer vol aan de slag te gaan. Wie zien jullie graag terug en wie weet ook wel bij een Hollandse herder meeting. Hartelike groet Jaap en Brenda

Bezocht in september 2023

Nu voor de derde keer binnen een jaar in La Tourterelle geweest. We hebben de omgeving in laat winter, lente en zomer mee gemaakt. Heerlijk Frans plattelands. Rust met af en toe een koe in de verte. Lekker in de tuin gezeten met een wijntje tot de vleermuisjes uitvliegen. Een das en een vos gespot. Buiten de omheinde tuin gelukkig. Waar onze hond ook niet uit kon ontsnappen. Heerlijke bedden en als het koud wordt is er een geweldige houtkachel. Waar altijd voldoende hout voor aanwezig is.
Dank jullie wel Jaap en Brenda.
Tot ziens!

9
Reactie van Brenda en Jaap Pronk

Ha Marit en Paul Hartelijk dank voor jullie recensie. Fijn dat wij van jullie een 9 kregen en dat jullie 3x in een jaar bij ons te gast waren. Nog fijner is dat jullie het zo naar het zin hebben gehad. Jullie hebben alle seizoenen meegemaakt... van onder nul in winter tot tegen de 40 graden in augustus. Heel veel succes met jullie plannen, wij zijn zeer benieuwd hoe het allemaal gaat verlopen. hartelijke groet Jaap en Brenda

Bezocht in september 2023

Wij hebben genoten van onze vakantie in Le Seganjotte. Een mooi authentiek Frans huis/boerderij waar alles aanwezig is voor een heerlijke vakantie. Wij waren toe aan de rust van het Franse platteland en dat hebben we daar zeer zeker ervaren. Prachtige, rustige omgeving met weinig verkeer. De tuin is omheind dus ook onze hond Pip kon ongestoord rondlopen.
En wat een ontzettend lieve en behulpzame gastvrouw-/heer, Brenda en Jaap. Dat begint al voor je vakantie via de mail met allerlei tips voor restaurants, bakkers, supermarkten en marktjes om te bezoeken, maar ook tijdens ons bezoek hadden ze altijd tijd voor onze vragen.
We komen zeker nog eens terug!

10
Reactie van Brenda en Jaap Pronk

Ha Ad en Noor Heel hartelijk dank voor jullie lovende reactie. Nog fijner is dat jullie zo'n heerlijke vakantie hebben gehad. En dan die Franse escapades van jullie waar wij van meegenoten... Houd ons op de hoogte! Wij weten t zeker.. tot binnenkort!

Bezocht in juli 2023

Geweldig Vakantiehuis met alles erop en Erwan. Wé waren ER Bégin Juli en hebben ER met onze vrienden en onze honden heel erg genoten. Ee' heerlijk grote tuin en heerlijk rustig. Jaap en Brenda zijn heel aardige mensen. Wé komen faux weer een keer terug hoor

10
Reactie van Brenda en Jaap Pronk

Ha Aline.. hartelijk dank voor je recensie... een 10 nog wel. (bloos) Wij kijken alweer uit naar jullie bezoek. Geef Doerak een dikke knuffel.. Hartelijke groet Jaap en Brenda

Bezocht in juli 2023

Gezien de geplaatste recensies totaal niet wat we hadden verwacht. Prijs-kwaliteit in geen verhouding. Buitenkant en tuin zijn onverzorgd, heel anders dan op de foto's. Binnenkant, met name slaapvertrek, zeer onaantrekkelijk.
De rating 9.2/10 icm prijs onbegrijpelijk en misleidend.

3

Hier geweest? Schrijf een recensie