Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Roulotte Aurore

Bekijk album (9)
/
 

Beschikbaarheid van 'Roulotte Aurore'

Let op! Brenda en Jaap Pronk heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 26 mei 2021

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Roulotte Aurore heeft 53 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,3
Bezocht in september 2021

Jaap en Brenda....wat hebben we hier genoten van jullie leuke huisje met formidabel uitzicht ...paar reeën gezien,.bijeneters, buizerds, eekhoorntjes ,mooie vlinders en zoveel meer💕..Jullie hebben ons hartelijk ontvangen ....Hartelijk dank en tot wederziens
Hans, Carine TiCa💕 en Luna

9
Bezocht in augustus 2021
T. Hermans

Geweldig zoveel ruimte en kalmte. We hebben nog nooit zo’n royale tuin en fijne douche gehad bij een vakantiehuis. Bijzonder renovatieproject. Alles is uitstekend verzorgd door Brenda en Jaap. Fijne mensen. Seganjotte ligt wel afgelegen, de bakker is ca. 4 km verderop.

10
Reactie van Brenda en Jaap Pronk

Beste Trea en Fred, Hartelijk dank voor jullie recensie én lof. Het was fijn dat jullie onze gasten waren. Hopelijk zien wij jullie terug.. (want oh oh.. herfst en winter hebben hier ook hun charme) Amicalement Jaap en Brenda

Bezocht in september 2020

Wij zijn vanuit ons hectische en overprikkelde leven zo heerlijk tot rust gekomen in het mooie oude, authentieke, huis van Jaap en Brenda.
Met liefde gerenoveerd en van alle comfort voorzien.
Wat een rust en wat een heerlijke streek.
Echt een plek om terug te keren!

9
Reactie van Brenda en Jaap Pronk

Ha Sylvia Hartelijk dank voor jullie recensie.. Fijn dat jullie een fijne tijd hebben gehad. Wij zien jullie heel graag terug. Jaap en Brenda

Bezocht in september 2020

We zijn heel gastvriendelijk ontvangen door Jaap en Brenda. We zijn ernaar toe geweest om een fotoworkshop te beleven en terzelfdetijd genieten van de rust. Brenda heeft de fotoworkshop heel goed in mekaar gestoken van fotoshoot tot photoshop. Heb weer heel wat bijgeleerd en toch genieten.

9
Reactie van Brenda en Jaap Pronk

Ha Thierry.. ik heb ook zeer genoten van de fotoworkshop... en van jullie gezelschap.. hartelijke groet (ook van Jaap) Brenda

Bezocht in augustus 2020

La Seganjotte is een prachtige plek: een erg ruime boerderij waar de tijd even lijkt stilgestaan te hebben. Je kan in het hele huis nog de sfeer voelen van 1836 (leuk behangpapier, lusters, decoratie, grote stoof in de leefruimte,...), maar het huis heeft alle comfort waar je op vakantie naar verlangt: een ruime keuken en leefruimte, zeer comfortabele bedden en klassiek sanitaire dat beter werkt dan eender welke nieuwe douche, én een heerlijke omheinde tuin om te luieren. :-) Brenda en Jaap zijn super hosts en zorgen ervoor dat je niets tekort komt. Een absolute aanrader!

10
Reactie van Brenda en Jaap Pronk

Ha Bart en Eva Hartelijk dank voor de lovende recensie. Op ons lijstje voor de winter staat onder andere behangen..in de sfeer van frisse veldbloemen. Maar door je opmerking begin ik toch te twijfelen of vervanging wel zo nodig is. Wij hopen dat jullie nog lang nagenieten van jullie vakantie in la Seganjotte.

Hier geweest? Schrijf een recensie