Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

l'Huis d'Osho

Bekijk album (14)
/
 

Beschikbaarheid van 'l'Huis d'Osho'

Let op! Jeroen de Bruin heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 20 feb 2022

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

l'Huis d'Osho heeft 25 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,5
Bezocht in juni 2021

Een hele fijne plek, een gezellig huisje(d'osho) het was net thuiskomen. De rust, het uitzicht en landschap waren zo verrassend dat samen met oui oui, onze katten-vakantie-liefde, maakte het compleet. We zijn verkocht! Het viel als een warme deken om ons heen! De morvan is prachtig!
Jeroen heeft er een eigen plekje gemaakt en wil dit graag delen,nou wij komen dan ook graag terug. Bedankt voor de gastvrijheid Jeroen en hopelijk tot gauw !!
Liefs Waatse en Pietsje

10
Bezocht in augustus 2020
Désirée Battjes

Wat een fijne plek! Mijn zoons van 12 en 14 en ik hebben er een heerlijke week gehad. Het huis is superknus, met aandacht ingericht: stoere meubels, mooie vintage items, boeken en alles om lekker te koken en te eten. Overdag wandelen en zwemmen en 's avonds praten, lezen en gamen bij een vuurtje. De poes van de buren kwam ons spinnend gezelschap houden.

10
Bezocht in augustus 2020

Mijn vriendin en ik verbleven een week in l'huis d'Osho afgelopen juli. Het is een prachtig huisje met erg veel oog voor detail ingericht. We vonden het er heerlijk toeven. Het meest tekenend voor mezelf: ik wilde een verzencyclus afsluiten met een gedicht in antieke stijl over paradijselijke lieflijkheid; het is er moeiteloos gelukt. Dank je, Jeroen!

10
Bezocht in juli 2020
Tony & Helga

Wij zochten een huisje voor twee in Frankrijk, maar het meeste aanbod gaat over ruime familiewoningen. Toen vonden we Huis d'Osho: klein, geen prefab betonnen doos met strak Ikea meubilair, wel een karaktervol oud huisje met authentiek meubilair (en met alle nodige sanitair en kook-comfort, jawel).
Zeer sympathieke, oude woning met een super terrasje; rustiek ingericht, met gezellige houtkachel. Als stedelingen vonden we de rust en stilte in het minidorpje Rhuère verfrissend. Trouwens, de hele Morvan is een terugkeer naar de natuur.
Nog iets? De flirterige buurtkat heeft ons hart gestolen. En de verhuurder, Jeroen, is een fijne kerel met een visie op de natuur, de toekomst, en ja: de Morvan!

10
Bezocht in augustus 2018

Wat hebben we weer genoten! Het is alweer enige jaren geleden dat we voor het eerst in de Morvan kwamen, maar werden meteen verliefd op de schoonheid en eigen terug-in-de-tijd-cultuur van het gebied. Dit huisje van Jeroen heeft daar zeker aan bijgedragen, we zijn er nu al zo vaak geweest dat het voelt als thuiskomen. De murs-en-pierre, de haard, de tomettes, alles is sfeervol op elkaar afgestemd. Ik noem het een 'sprookjeshuisje', zó charmant is het.
Het kleine tuintje is een genot bij mooi weer, we hebben er vaak ons kleine bbq-tje aangestoken. De geluiden van vogels en insecten vullen de stilte aan.
Het uitzicht op fruitbomen maakt het extra idyllisch.

Inmiddels hebben we één km verderop ons eigen tweede huis gekocht, we klussen er nog aan. l'Huis d'Osho dient in meerdere opzichten als voorbeeld, die sfeer hóórt gewoon in de Morvan!

Morvan, 50 jaar terug in de tijd...
Bijna geen mobiel internet of mobiele telefonie mogelijk. De bakker komt nog enkele malen per week toeterend door dorpjes om croissants en baguettes te verkopen.
Morvan, waar je gewekt wordt door loeiende koeien, blatende schapen, kukelende hanen of balkende ezels.
Industrie is er niet, 'stappen' kan je er niet. Lichtvervuiling is onbekend, de sterrenhemels zijn oogverblindend mooi.
Met maximaal 15 personen per km2 is de rust onbekend en ongekend.
Morvan, waar je vanaf de schemering extra voorzichtig en met groot licht moet rijden omdat er zomaar een hert, vos of das voor je auto langs kan glippen.
Waar alleen in de dorpjes straatverlichting is, wat tussen 22.00 en 22.30 alweer uitgaat.
Morvan, zonder reguliere riolen zodat vrijwel elk huis een septic tank nodig heeft en waar kleine gehuchtjes vaak op een natuurlijke waterbron aangesloten zijn.
Morvan, 50 jaar terug in de tijd...

9

Hier geweest? Schrijf een recensie