Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Sascha

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 5 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

Deze voormalige 'ecurie', op +/- 700km van Utrecht en gelegen aan de rand van het Bourgondische dorpje Héry (58800), is in '21/'22 volledig gerenoveerd. De mooie vrijstaande gîte is een combinatie van authentiek Frans en modern stijlvol, heeft een luxe afwerking en is voorzien van al het hedendaags comfort (o.a. glasvezel internet, vaatwasser, wasmachine).
De ruime slaapkamer is voorzien van een comfortabel tweepersoonsbed (160x200), de sfeervolle woonkeuken heeft veel authentieke details en de gezellige woonkamer met houtkachel geeft direct toegang tot het terras.
De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche en er is een apart toilet. Alle ruimtes zijn gelegen op de begane grond. In de woonkamer bevindt zich een comfortabele slaapbank (140x200) zodat dit huisje geschikt is voor maximaal 4 personen. Deze ruimte kan met verduisterende gordijnen worden afgesloten van de woonkeuken waardoor er een aparte slaapkamer ontstaat.
Op het op het Zuiden gelegen terras zit u direct middenin de natuur met een spectaculair vrij uitzicht over uw eigen privé tuin, de prachtige weilanden en natuurlijk de Morvan! In de avond kunt u hier genieten van een overweldigende sterrenhemel.
Eindschoonmaak en bed-, bad en keukenlinnen inbegrepen. Honden zijn welkom, mits buiten aangelijnd (tuin niet volledig omheind).

Registratienummer

(MS)

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Huisdier welkom
  • TV
  • Internet

Beschikbaarheid van 'l'Ancienne Ecurie'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Recensies

l'Ancienne Ecurie heeft de afgelopen 4 jaar 2 recensies gekregen met gemiddeld een:

10 sterren
  • 10 sterren

    Prachtig gerestaureerd huisje met alle moderne comfort. Smaakvol ingericht. Zeer rustig gelegen in klein dorpje op 9 km van het stadje Corbigny waar je inkopen kan doen. Zicht op de omliggende weiden van in de living en van op het terras.
    Parkeermogelijkheid naast de woning. Zeer ruim voor twee personen. Het is ook mogelijk de zithoek af te sluiten met een gordijn zodat daar ook nog twee gasten kunnen overnachten.
    Prima internetverbinding en TVontvangst.
    Ideaal gelegen om te fietsen ( canal du Nivernais op 7km), te wandelen en steden te bezoeken in de omgeving: Clamecy, Auxerre, Avalon, Vezelay ...
    Het parc naturel du Morvan is ook niet ver af. Daar kan je mountainbiken, wandelen, raften, kanovaren ....
    Een week is zo voorbij. Een aanrader voor wie van rust houdt.
    Vriendelijke Nederlandse eigenaars die in het dorpje zelf wonen.

    Reactie van Sascha

    Beste Ann en Yves,
    Vriendelijk bedankt voor uw mooie review en erg fijn dat u zo genoten heeft van uw vakantie in Héry! Leuk om u ook nog even persoonlijk ontmoet te hebben.
    Hartelijke groeten,
    Jeroen&Sascha

  • 10 sterren

    Heel aangename, ruime en mooie (met oog voor detail) afgewerkte gîte. Alles was aanwezig, heel net en goed in orde. Vanaf het terras heb je uitzicht op de uitgestrekte weides, wat ons een heerlijk 'zen' gevoel gaf. Ook kan je vanaf de gîte je wandel- of fietstocht starten. Wij hadden onze fietsen mee, zeker een aanrader! Aangenaam fietsen en wandelen in het glooiende landschap en zeker bij warm weer fietsen aan het Canal du Nivernais! We hebben genoten van dit plekje, één en al lof over de gîte, de omgeving en de behulpzame lieve eigenaars!
    Groetjes,
    Kurt & Karry

    Reactie van Sascha

    Beste Kurt en Karry,
    Hartelijk bedankt voor jullie mooie review en heel erg fijn dat jullie zo genoten hebben van onze gîte en de prachtige omgeving!
    Leuk jullie ontmoet te hebben en wie weet tot ziens in Héry.
    Jeroen&Sascha

Wat is er te doen

Deze gîte bevindt zich op een afstand van 10km van het dorp Corbigny waar alle benodigde voorzieningen aanwezig zijn. Direct vanuit het huisje kunt u diverse wandelingen maken langs glooiende weilanden of door het bos. Ook is er veel prachtige natuur in de omgeving: u rijdt in 5 minuten naar het bekende Canal du Nivernais en de rivier de Yonne. Binnen 15 minuten bent u bij de meren 'étangs de Baye et de Vaux' en ook de meren en bossen van het natuurpark Morvan (welke u vanaf uw terras heeft zien liggen) liggen op nabije afstand van deze gîte. Naast alle prachtige natuur is het ook zeker de moeite waard om in de regio bijzondere steden als Vezelay en Auxerre te bezoeken.

  • Bij wandelpaden

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Prijs obv 2 personen. Extra persoon (max. 2): +€5,- pppn
Hond: +€25,- / boeking

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 595

Prijs per week vanaf

€ 595

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie