Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

La Colline

Bekijk album (64)
/
 

Beschikbaarheid van 'La Colline'

Walter Hardenberg & Yvon van Wordragen heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 16 jan 2023

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

La Colline heeft 5 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

8,2
Bezocht in september 2022

Erg mooi huisje in een heerlijke rustige mooie omgeving aan een doodlopende weg. Huisje is van alle gemakken voorzien (behalve een oven). Fijne haard om het huis ‘s avonds op te warmen. In de omgeving zijn er voldoende voorzieningen en activiteiten. Wij hebben een fijne vakantie gehad!

9
Bezocht in juni 2022
Eugenie Heck

Zodra je bij het huis aankomt ben je even stil.
Zo mooi onderhouden, in een prachtige bloeiende tuin met een adembenemend uitzicht.
Heerlijke bedden en een goede douche.
Alles is aanwezig om een fantastisch verblijf te hebben.

9
Bezocht in mei 2022

Komend vanuit de Randstad is de overgang naar het platteland van Frankrijk en dan ook vooral de Morvan zeer groot. De rust, de uitzichten, de natuur. We hebben grote afstanden met de hond gewandeld in de bossen en geen enkel persoon tegen gekomen (probeer dat maar eens in Nederland) . Nu zal het in de 1e week mei rustiger zijn dan in het hoogseizoen maar La Colline is een uitstekende plaats om de accu even op te laden. Leuke afgesloten tuin met voldoende zitjes zodat je altijd in de zon kan zitten. Enige minpunt in mei is de temperatuur binnen. De koude stenen vloer in de woonkamer en badkamer zijn niet aangenaam (zeker niet als je thuis vloerverwarming bent gewend). Maar ik kan me voorstellen dat als het echt warm is ,in de zomer, dit een pluspunt is.

8
Bezocht in februari 2022

Het huisje is mooi gelegen aan het einde van een klein weggetje. Helaas was het in huis steenkoud, en duurde het een dag of drie voordat de huiskamer voldoende was opgewarmd. Eenmaal opgewarmd kwamen er in met name de badkamer, slaapkamer en overloop duizenden vliegen tot leven, die daarna dood neervielen op de vloer. Dat fenomeen duurde ook weer enkele dagen. Niet fijn dus.

5
Reactie van Walter Hardenberg & Yvon van Wordragen

Beste meneer Zeilstra, beste Jelle, Het spijt ons ten zeerste dat u niet tevreden bent geweest over uw verblijf. Het kan uiteraard voorkomen dat het erg koud is in februari, wijzelf laten dan de allesbrander flink zijn best doen. Samen met de aanwezige elektrische kacheltjes is de kou er dan aardig snel uit. Wat wij vervelender vinden is de overlast van vliegen! Voor ons was dit ook een onbekend fenomeen. Zelfs alle buren in onze straat die daar al tientallen jaren vertoeven hadden dit nog nooit meegemaakt. Dit blijken "clustervliegen" te zijn welke zomaar hun intrek kunnen nemen op en onder het dak om aldaar te overwinteren. Door verwarming van het huis komen deze vliegen zoals is gebleken weer in actie. Een heel vervelende situatie. Jammer dat we dit niet hebben kunnen voorkomen. Inmiddels zijn alle maatregelen getroffen om dit niet nogmaals mee te hoeven maken. Een huis in een natuurgebied is prachtig maar te veel "natuur" kan ook lastig zijn. Mocht u ooit nog een keer gebruik willen maken van onze vakantie woning komen wij u met alle plezier op één of andere manier tegemoet om deze vervelende ervaring snel te vergeten. Vriendelijke groeten, Walter & Yvon

Bezocht in september 2020
Ilona

Met heel veel plezier en genoegen mochten wij te gast zijn in La Colline. Bij aankomst inspecteerden wij huis en tuin die minimaal even mooi zijn als op de foto. Het huis ligt echt op het Franse platteland met bijbehorende rust en sterrenhemel. Desondanks is er op redelijke afstand genoeg te doen en te beleven. Wij hebben genoten en gaan zeker nog een keer terug!

10

Hier geweest? Schrijf een recensie