Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

L'Ancien Presbytère

Bekijk album (29)
/
  • 11
  • 2
  • 7
  • 9
  • 1
  • 3
10,0
Waardering
 

Beschikbaarheid van 'L'Ancien Presbytère'

Jacques van Rhijn heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 27 sep 2023

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

L'Ancien Presbytère heeft 3 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

10,0
Bezocht in augustus 2022

God in Frankrijk,
Je hoort deze uitdrukking wel eens voorbij komen en je hebt dan een vaag gevoel wat ermee bedoeld wordt.
Sinds deze vakantie is het voor ons duidelijk. In het sfeervolle huis en de mooie tuin van Jacques van Rhijn ben je God in Frankrijk.

10
Bezocht in augustus 2020

Heel prettig huis, gezellig en zeer stijlvol ingericht. Veel ruimte, ook in een fijne groene tuin. Goed geoutilleerde keuken. Veel privacy en een attente gastheer.

10
Reactie van Jacques van Rhijn

Fijn dat jullie het naar je zin hebben gehad. Bedankt voor jullie komst. Jacques

Bezocht in augustus 2019

We zijn een heerlijke tijd te gast geweest in de Oude Pastorie, fijn welkom geheten door gastheer Jacques, onder de indruk van de grootte, sfeer en voorzieningen in het prachtige oude pand met heerlijke buitenruimte.
Ik was de hoofdhuurder en heb gedurende mijn verblijf familie en mijn beste vrienden op bezoek gehad, het is een geweldig huis om samen een gezellige tijd te hebben.
Het is enigszins jammer dat de voorzieningen in het dorp steeds meer wegvallen (bijvoorbeeld geen bakker), maar het dagelijkse ritje naar Luzy was eigenlijk ook wel weer leuk. Heerlijke omgeving, een enorm rustig en prettig stukje Frankrijk. Gewandeld, bezienswaardigheden in de omgeving bezocht, en het jaarlijkse dorpsfeest met mooi vuurwerk mogen meemaken. Erg genoten!!

10
Reactie van Jacques van Rhijn

Het was een genoegen om Jan de Kok met zijn familie en vrienden in mijn huis te kunnen ontvangen. Bedankt voor jullie komst! Jacques

Hier geweest? Schrijf een recensie