Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
hoogendoorn jan

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 5 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

Nieuw op Gites!
De woonkamer van dit knusse huisje is nog in originele staat van begin jaren 1900, met een zwaar eikenhouten balkenplafond en met streekeigen vloertommettes (tegeltjes).
De oorspronkelijke broodoven met gietijzeren deur is nog aanwezig en geeft samen met de houtkachel onder de kalkstenen schouw een gevoel alsof je honderd jaar terug in de tijd bent.
Een aan de sfeer van weleer ingerichte keukenhoek met afzuigkap nodigt je uit tot culinaire hoogstandjes.
Een blik naar buiten, door één van de roederamen, doet je versteld staan van het prachtige heuvellandschap met zijn weiden, hagen, solitaire eiken en de witte Charolais koeien. De tuin van 4000 m2 biedt veel privacy.
De slaapkamer is eveneens voorzien van een eikenhouten balkenplafond en tommettes. De in de muur aangebrachte linnenkast met paneeldeuren maakt het beeld van weleer werkelijkheid. De sfeervol opgemaakte en geriefelijke bedden (desgewenst aaneen of uiteen te schuiven) staan garant voor een weldadige nachtrust.
De badkamer met toilet, douchecabine en wasbak is voorzien van lichte kleuren en voldoet ruimschoots aan de huidige sanitaire eisen.
De tuin, met veel aangebrachte plantenborders en rozenperken, bereikt u via de deur naar het terras met zonnig zitje, alwaar u volop kan genieten van de rust en de stilte.
Er is Wifi in de gîte.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet

Beschikbaarheid van 'Le Détour'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Nantilly, Limanton

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp

Recensies

Le Détour heeft de afgelopen 4 jaar 6 recensies gekregen met gemiddeld een:

9 sterren
  • 9 sterren

    Een heel fijn huis. Ruime woonkamer met een fantastische sfeervolle houtkachel. Een uitstekende frisse badkamer met fijne douche. Wij kwamen aan met nog laat zomerweer maar al snel werd het echt herfstig. Toch nog in de eerste dagen kunnen genieten van het terras aan de ruime achtertuin met diverse fruibomen en vogeltjes en waar ook regelmatig de huisfazant kwam buurten. Ook een paar keer leuk gefietst langs het Canal de Nivernais (vooral het stukje met de 16 sluizen bij Epiry is heel mooi). en bij Panecot kan je het fietsen combineren met een lunch in het daar aanwezig restaurantje. Gastheer Jan is top heel attent en behulpzaam. Kortom we bevelen het iedereen van harte aan.

  • 9 sterren

    Het waren heerlijke dagen in de gite . .Alles wat je nodig hebt is aanwezig . Het was er schoon en netjes. In de koelkast stond bij aankomst wijn, bier en water koud. Op tafel wat zoutjes voor erbij. Hoe attent , dat was na een lange autorit zeer welkom !! Het zonnige terras ligt achter het huis , waar je uitkijkt op de mooie verzorgde tuin vol bloemen. We hebben leuke uitstapjes gemaakt naar de dorpjes rondom . Jan kent in de omgeving de lekkere restaurantjes en weet veel over de omgeving te vertellen. Het huisje op de foto’s ziet er goed uit, maar in werkelijkheid vonden wij het nog gezelliger.‼️💥

  • 9 sterren

    Een heel aangenaam appartement in een landelijke omgeving. Appartement van alle gemakken voorzien, eigenaar is aardig en behulpzaam, woont ernaast.

Wat is er te doen

Je kunt hier heerlijk wandelen, fietsen, Nevers bezoeken, Moulins bezoeken, historische gebouwen bezoeken, zwemmen in een openluchtbad te Honoré les Bain
Fietsen langs het Canal du Nivernais met zijn vlakke fietspaden.
De Morvan is een middelgebergte met zijn prachtige natuur en vele meren, waar u kunt vissen, zwemmen, zeilen en roeien.
Bibracte Mont Beuvray met zijn archeologisch museum.
Bibracte een Gallische stad reeds tweeduizend jaar geleden gesticht en waar U door een Nederlandstalige gids wordt rondgeleid.
Rondscharrelen op de vele brocantes, die tijdens de zomerperiode volop georganiseerd worden.
Vezelay een bedevaartsoord en al reeds vele eeuwen vanuit de imposante basiliek Saint Marie Madeleine het vertrekpunt van pelgrims op weg naar het bedevaartsoord Santiago de Compostella.
Nevers met zijn gigantisch kathedraal, alsmede het keramiek museum, beiden zeker het bezoeken waard.
Zomaar toertochtjes maken door de Nièvre en je verbazen over pittoreske dorpjes waar al eeuwen de tijd is stil blijven staan.

  • Bij wandelpaden
  • Vissen

Wat je ook moet weten...

Let op: vanaf 6 juli 2022 is er Wifi in de gîte.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Kinderbedje 25 euro per gehuurde periode

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 455

Prijs per week vanaf

€ 455

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie