Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 1 dag.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving

Op de drempelvrije benedenverdieping van 50 m2 bevinden zich de zitkamer (met wifi en tv met schotelantenne), de eetkeuken (waarin alles voor uw kook- en eetplezier zoals kookplaat op gas, magnetron/oventje, keukenmachine, staafmixer, waterkoker, koffie-apparaat, broodrooster etc) met openslaande deuren naar het gedeeltelijk overdekte terras, badkamer (met ruime douche, glazen wastafel en wasmachine) en wc.
Boven, onder de oude eiken balken, zijn twee ruime slaapkamers, zonder halletje ertussen, met ieder een 2-persoonsbed (2m lang).

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Wasmachine
  • Wasdroger
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Huisdier welkom
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Fietsen bij huis
  • Open haard

Beschikbaarheid van 'Zonnehuis'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Het huis ligt aan de rand van een landelijk gelegen dorp in de Zuid Bourgogne, even ten zuiden van het Regionale Park "de Morvan".. Vroeger was het een rijk dorp waardoor er veel mooie huizen staan en er relatief veel voorzieningen zijn, zoals een goede bakker op enkele tientallen meters van het huis, een pin-automaat en 'n supermarktje. Vanuit het huis is de kerkklok te zien en te horen. Rondom het dorp vindt u weilanden met witte Charolais-koeien, die hier nog met hun kalfjes in de wei staan, afgewisseld met veel bossen. Her en der een stadje waar iets meer te doen is. En veel rivieren en riviertjes.
In de buurt zijn historische steden, sfeervolle typisch Franse dorpjes, kastelen, musea, weekmarkten en in de zomer volop brocantes en vlooienmarkten.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp

Recensies

Zonnehuis heeft de afgelopen 4 jaar 4 recensies gekregen met gemiddeld een:

10 sterren
  • 10 sterren

    Het Zonnehuis is een prachtig huis. Heel smaakvol ingericht met 2 ruime slaapkamers en alles voorhanden. Het ligt in een prachtige omgeving en is zeker een aanrader als je van rust houdt. Bakker op 100 stappen afstand. Wij hadden leuk contact met de verhuurster, die zeer behulpzaam en gastvrij is. Écht een aanrader en voor herhaling vatbaar!!!

  • 10 sterren

    Vergeten een recensie te schrijven. Maar alsnog. Het was een geweldig huis. Met smaak ingericht. Alles was aanwezig. 2 ruime slaapkamers. Je moet wel door de voorste slaapkamer heen om de trap af te kunnen, wat ons niet stoorde. De eigenaresse was uitermate vriendelijk. Mochten zelfs van haar grote tuin gebruik maken omdat daar meer schaduw was. Ook konden wij onze fietsen stallen in haar grote schuur. De bakker zit inderdaad om de hoek. Ook een klein supermarktje is er in het dorp met een terrasje. Supermarkten op rij afstand. Het is een prima omgeving om te fietsen, wat wij elke dag deden. Heerlijk rustig. Alles was aanwezig in het huis. Kortom wij komen er vast nog wel een keer.
    Alsnog bedankt Tesselschade voor je gastvrijheid.

  • 10 sterren

    Ideale plek voor vakantie. Vriendelijk ontvangst en zeer behulpzame eigenares.
    Het huisje geeft je het gevoel van thuis zijn, alles is aanwezig. Prima bedden en douche. Bakker en supermarket op steenworp afstand. Ligging rustig en vrij. Omgeving is prachtig. Heerlijk wandelgebied.

Culinair en wijn

In een nabij gelegen dorpje bevindt zich een zeer goed en aantrekkelijk geprijsd restaurant.
Middenin de velden en aan een kanaal vindt u het schattige restaurantje waar heerlijk gekookt wordt en u gezellig onder de grote lindenboom eet.
In het dichtstbijzijnde stadje aan de Loire diverse restaurants en eetgelegenheden.
Drie grote wijngebieden; het Rhonedal, Chablis en Sancerre/Pouilly Fume, liggen op 1 a 2 uur rijden..

Wat is er te doen

In de buurt kan overal gewandeld worden. Er zijn heel veel kleine weggetjes met weinig verkeer. Ook zijn er uitgezette wandelingen.
Veel rivieren, riviertjes en visvijvers in de buurt. Daarvoor is wel een visvergunning nodig die bij de VVV tegen betaling direkt mee te nemen en te gebruiken is. Er zijn dag- week- maand- en seizoenskaarten.
Op speciaal verzoek kan er franse les voor beginners worden gegeven. Het programma wordt aan uw wensen aangepast. En kan meteen in de praktijk worden gebracht.
Langs de twee grote rivieren, de Loire en de Allier, vindt men tal van bijna verlaten stranden en er kan gekanood worden.
Ook is er een 9-holes golfbaan.

  • Bij wandelpaden
  • Vissen

Wat je ook moet weten...

Het huis was vroeger een cooperatieve landbouwwinkel, wij hebben er 'n huis van gemaakt. Van binnen is het comfortabel, sfeervol ingericht en volledig ge-outilleerd. Wel nog met alle authentieke details, zoals de prachtige oude, eiken balken in de slaapkamers en beneden. Ernaast staat een grote, oude, houten "hangar", die vroeger ook bij de cooperatie hoorde.
Terras en tuin zijn voorzien van tuinmeubels, ligstoelen, bbq en vuurkorf
Het terrein is helemaal omsloten en de auto kan op eigen terrein staan.
Huisdieren zijn toegestaan.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

De borg bedraagt 150 euro. Verplichte schoonmaakkosten zijn 50 euro.
We verwachten van de huurders dat ze WA verzekerd zijn.
395 euro per week is bij 'n bezetting van 2 personen. Voor iedere extra persoon rekenen we 50 euro per week of gedeelte daarvan.
.

Prijs is inclusief

Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 150,00
  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 50,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 395

Prijs per week vanaf

€ 395