Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Morvandelle

Bekijk album (23)
/
 

Beschikbaarheid van 'Morvandelle'

Wendelmoet en William Drenth heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 10 mar 2023

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Morvandelle heeft 7 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,0
Bezocht in juli 2022

Wij zijn 2 weken in Morvandelle geweest, van 18 juni tot 2 juli 2022. Gelukkig …...het kon dit jaar doorgaan!!! (vorig jaar mislukt door code oranje i.c.m. 10 dagen quarantaine bij thuiskomst). Wij hebben een heerlijk tijd in Arringes gehad. Wat een fijne plek en wat een rust. Morvandelle is duidelijk een huis dat de eigenaren zelf ook gebruiken; alles is er: goed uitgeruste gezellige keuken, veel opbergruimte in de badkamer, kasten in de slaapkamers, overal kledinghaken en een kapstok, goede bedden en (tuin)meubilair, om maar wat te noemen. Echt fijn. En een heel gezellig ingericht huis (zeker geen Ikea-huis, wat wij veel meemaken). Ook heerlijk dat op korte afstand leuke eetgelegenheden zijn: wij zijn bij Auberge du Goupil in Montigny-en Morvan en bij Les Terrasses du Lac in Vauminot Chaumard geweest. En het meer de Pannecière zo dichtbij, heerlijk om na een wandeling even in te duiken om weer op te frissen. De Morvan is een echt wandelparadijs, zoveel wandelmogelijkheden, je kunt van alles aan elkaar verzinnen, zoveel kleine weggetjes en paden zijn er. Voor onze poezen was het ook superfijn in de grote tuin met bomen om in te klimmen, heggetjes om onder te verstoppen en ruimte om te rennen. Kortom: Morvandelle met zijn grote tuin met overal plekken om te zitten in zon of schaduw, de rust, het knusse huis en de prachtige omgeving zijn voor ons zeker reden om terug te willen komen.

9
Bezocht in juni 2020

Maandag 15 juni begon onze vakantie in Morvandelle. Een bijzondere datum, want het was de eerste dag waarop Frankrijk toeristen uit Nederland weer toeliet, nu het gelukkig weer de goede kant opging in de Coronacrisis. Het was tot kort daarvoor nog spannend, maar gelukkig kwam zaterdagmiddag 13 juni het officiële positieve bericht dat we konden gaan. We waren dus de eerste gasten in Morvandelle dit jaar. Kort tevoren waren de woning en de tuin door de buren in gereedheid gebracht en toen we bij hen de sleutel ophaalden, was dit voor hen ook een bijzonder moment (geen handen schudden, blijft raar). Voordat je de woning in gaat, ga je eerst door een hek en loop je een stukje in de tuin. Daar ging onze hond meteen al in de genietstand; hij zag het helemaal zitten. Wij voelden ons ook welkom door de verzorgde tuin en de recent met zomerbloeiers gevulde plantenbakken. Binnengekomen zagen we een heel gezellige, nette en schone woning, die meteen goed aanvoelde. En de ervaring leerde inderdaad dat het een heel goede vakantiewoning is. Alles wat je nodig hebt is van goede kwaliteit aanwezig. Om een paar dingen te noemen: uitstekende tuinmeubels, 2 prachtige houtkachels en hout, goede bedden, keuken zeer compleet uitgerust. We hadden een heel relaxte tijd in Morvandelle en houden er een heel fijne herinnering aan over. Ben je op zoek naar een vakantiehuis in de Morvan? Wij zouden deze stek zeker aanraden. Ook omdat je met een leuke wandeling (20 minuten) bij het mooie Lac de la Panneciere uitkomt.

9
Bezocht in juni 2017

Wat een fijn en compleet huis! Werkelijk alles is aanwezig. Zeer schoon en netjes. We hebben alleen beneden gewoond want we hadden prachtig weer en leefden vooral buiten. We hebben genoten van de stilte, de zingende vogeltjes en de af en aan vliegende vogelouders die hun jongen in het vogelhuisje van eten voorzagen. Prachtige grote en goed onderhouden tuin. Hier is het 's avonds nog echt donker dus een prachtige sterrenhemel te zien. Mooie wandelingen gemaakt en gezwommen in het meer. Kortom een heerlijke vakantie! In principe gaan we nooit terug naar hetzelfde huisje... maar hier komen we graag nog eens terug!

10
Bezocht in juni 2016

Alles was uitstekend geregeld, ook via de buren,die een oogje in het zeil konden houden.
De tuin was heerlijk en het huis had alle comfort.In de buurt is het aangenaam zwemmem, waar overigens niemand verder gebruik van maakt..

10
Bezocht in juni 2016

Morvandelle was ons 1e huis van 3 in onze Franse vakantie dit jaar.
Het is een compleet huis met alles er op en er aan.
Ligt in een rustig buurtje, slechts af en toe komt er een auto voorbij.
We hadden veel pech met het weer, erg veel regen. Maar we hebben het niet koud hoeven hebben, de houtkachel deed het prima!
Van wandelen is dus niet veel terecht gekomen, maar met de auto hebben we de streek verkend.
De bedden slapen prima, de bank zit heerlijk boven en dvd's kijken was geweldig mbv het "home theater" systeem!
We hebben het fijn gehad !

8

Hier geweest? Schrijf een recensie