Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Morvandelle

Bekijk album (23)
/
 

Beschikbaarheid van 'Morvandelle'

Wendelmoet en William Drenth heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 07 apr 2022

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Morvandelle heeft 6 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,0
Bezocht in juni 2020

Maandag 15 juni begon onze vakantie in Morvandelle. Een bijzondere datum, want het was de eerste dag waarop Frankrijk toeristen uit Nederland weer toeliet, nu het gelukkig weer de goede kant opging in de Coronacrisis. Het was tot kort daarvoor nog spannend, maar gelukkig kwam zaterdagmiddag 13 juni het officiële positieve bericht dat we konden gaan. We waren dus de eerste gasten in Morvandelle dit jaar. Kort tevoren waren de woning en de tuin door de buren in gereedheid gebracht en toen we bij hen de sleutel ophaalden, was dit voor hen ook een bijzonder moment (geen handen schudden, blijft raar). Voordat je de woning in gaat, ga je eerst door een hek en loop je een stukje in de tuin. Daar ging onze hond meteen al in de genietstand; hij zag het helemaal zitten. Wij voelden ons ook welkom door de verzorgde tuin en de recent met zomerbloeiers gevulde plantenbakken. Binnengekomen zagen we een heel gezellige, nette en schone woning, die meteen goed aanvoelde. En de ervaring leerde inderdaad dat het een heel goede vakantiewoning is. Alles wat je nodig hebt is van goede kwaliteit aanwezig. Om een paar dingen te noemen: uitstekende tuinmeubels, 2 prachtige houtkachels en hout, goede bedden, keuken zeer compleet uitgerust. We hadden een heel relaxte tijd in Morvandelle en houden er een heel fijne herinnering aan over. Ben je op zoek naar een vakantiehuis in de Morvan? Wij zouden deze stek zeker aanraden. Ook omdat je met een leuke wandeling (20 minuten) bij het mooie Lac de la Panneciere uitkomt.

9
Bezocht in juni 2017

Wat een fijn en compleet huis! Werkelijk alles is aanwezig. Zeer schoon en netjes. We hebben alleen beneden gewoond want we hadden prachtig weer en leefden vooral buiten. We hebben genoten van de stilte, de zingende vogeltjes en de af en aan vliegende vogelouders die hun jongen in het vogelhuisje van eten voorzagen. Prachtige grote en goed onderhouden tuin. Hier is het 's avonds nog echt donker dus een prachtige sterrenhemel te zien. Mooie wandelingen gemaakt en gezwommen in het meer. Kortom een heerlijke vakantie! In principe gaan we nooit terug naar hetzelfde huisje... maar hier komen we graag nog eens terug!

10
Bezocht in juni 2016

Alles was uitstekend geregeld, ook via de buren,die een oogje in het zeil konden houden.
De tuin was heerlijk en het huis had alle comfort.In de buurt is het aangenaam zwemmem, waar overigens niemand verder gebruik van maakt..

10
Bezocht in juni 2016

Morvandelle was ons 1e huis van 3 in onze Franse vakantie dit jaar.
Het is een compleet huis met alles er op en er aan.
Ligt in een rustig buurtje, slechts af en toe komt er een auto voorbij.
We hadden veel pech met het weer, erg veel regen. Maar we hebben het niet koud hoeven hebben, de houtkachel deed het prima!
Van wandelen is dus niet veel terecht gekomen, maar met de auto hebben we de streek verkend.
De bedden slapen prima, de bank zit heerlijk boven en dvd's kijken was geweldig mbv het "home theater" systeem!
We hebben het fijn gehad !

8
Bezocht in mei 2016
Hans Koen

Wij zijn weer thuis en wat hebben we genoten daar in de Morvan.
Geweldig, de omgeving, het huis, de ligging en z'n grote tuin, fantastisch.

Ook hebben we een aantal buren mogen ontmoeten waaronder natuurlijk Thea en Bernard. Wat een lieve behulpzame mensen, weten bij het bakkertje je ook op het lekkerste brood te wijzen, geweldig. Ook de Engelse overburen zijn aardig en natuurlijk een heerlijk gesprek gehad met je Franse buurvrouw. Zij vertelde dat haar moeder er al woonde en zij er geboren is. Natuurlijk kende ze jullie en begon gelijk alle namen op te noemen.

Wij zijn er primair gekomen voor de rust en dat is super geslaagd, we hebben gewandeld over soms sompige paden maar ook de "route du crete" gereden toen het zondag regende. Van maandag tot zaterdag schitterend weer gehad met ca 25 graden.

Het huis is super compleet, zowel om te koken, spelletjes te spelen, lezen en gluren. Leuk verhaal, er kwam een specht aanvliegen die de betonnen paal in de tuin van de buren voor een boom aanzag. Eerst even plek kiezen en dan rammen met de snavel. Dat viel tegen, bij de eerste tik was de terugslag zo groot dat hij achterover naar beneden kukelde, een hele schrik, voor de specht dus.
Ook voor de hond was het geweldig, grote tuin om te onderzoeken, lekker door de blubber lopen bij het wandelen, kennis maken met Kees, achter de kippen aan en natuurlijk op ontdekkingstocht waarbij onze Franse buurvrouw kwam waarschuwen dat onze kleine zwarte hond via haar tuin naar de tuin van de benedenburen was gelopen. En jawel, eenmaal daar gekomen kwam ze op mijn roepen tevoorschijn en wandelde rustig mee terug alsof het heel normaal was.

Een kleine gemeenschap waar iedereen elkaar kent en helpt, met pijn in mijn hart zijn we gisteren naar huis gegaan maar we komen terug, voor de rust, het prachtige uitzicht en het heerlijke huis.

10

Hier geweest? Schrijf een recensie