Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

L’ancienne ferme

Bekijk album (67)
/
 

Beschikbaarheid van 'L’ancienne ferme'

Ellen Muileman heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 26 mei 2022

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

L’ancienne ferme heeft 1 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,0
Bezocht in november 2021
Schutte

Wij zijn weer thuis. Nog even een berichtje over ons verblijf in l’ancienne ferme.

Op woensdag zijn we via Maastricht, Luik, Dijon naar Onlay gereden. Rustig aan gedaan, dus het was al donker toen we door de Morvan reden en bij jullie huis aankwamen. We vonden er alles wat we nodig hadden.
Donderdagochtend was het prettig wakker worden in een schitterende omgeving met een lekker zonnetje. We hebben ons vergaapt aan het uitzicht naar alle kanten, de heuvels, koeien, heggen en de sfeervolle herfstkleuren. En wat een mooi huis!
We hebben het erg getroffen met het weer, het was warm voor de tijd van het jaar met de hele dag zon. Prachtig weer voor lange wandelingen door het schilderachtige landschap met overal gesnoeide heggen en nog volop vee in de wei.
Met de auto hebben we de omgeving wat verder verkend; getankt in Saint-Honoré-les-Bains, boodschappen gedaan in Moulins-Engilbert, het uitzicht op de top van Mont Beuvray bewonderd, gegeten bij Le Marquis etc..
Beste Ellen en Marc, we hebben genoten van l’ancienne ferme en de omgeving. Jullie vakantiehuis is van alle gemakken voorzien en staat op een unieke plek met een uitzicht waar je niet op uitgekeken raakt.

Groeten,
Familie Schutte

9

Hier geweest? Schrijf een recensie