Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Comme un poisson dans l'eau

Bekijk album (29)
/
 

Beschikbaarheid van 'Comme un poisson dans l'eau'

Let op! Jeroen de Bruin heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 24 nov 2022

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Comme un poisson dans l'eau heeft 26 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,5
Bezocht in augustus 2020
Hanneke & Vincent

We hebben een heerlijke week gehad in het huis van Jeroen. We kwamen voor rust en natuur en dat is er volop! In de warme week hebben we heerlijk onder de bomen gezeten om een boek te lezen of gewoon voor je uit te staren. Om af te koelen is het nabij gelegen Lac de Chaumeçon een aanrader, heerlijk water en groot genoeg om een rustig plekje te vinden. Onze hond vond het geweldig om samen te zwemmen.

Vanuit het huis kun je zo het bos in, waar we ook nog een vos hebben kunnen observeren en fotograferen. Heel gaaf! De "grote" wijngemeenten van de Bourgogne zijn vlakbij, Zo hebben we een aantal producenten in Vezelay, Auxey-Duresses en Givry bezocht voor een proeverij en wat mooie wijnen gekocht voor thuis.

Heerlijke plek in de Morvan en een aanrader voor wie op zoek is naar rust en ruimte, met toch op korte afstand genoeg mogelijkheden voor cultuur en vermaak. Bedankt!

9
Bezocht in augustus 2020

Wij waren voor de 4e maal te gast bij Jeroen in 3 jaar tijd, waarvan nu de 3e keer in Fonteny. En voor de eerste keer 3 weken op dezelfde plek onze vakantie doorgebracht (mede ingegeven door corona). Dit werden verrassende weken. Waar we de vorige keren schitterende wandelingen in de omgeving hebben gemaakt en dat ook nu gepland hadden, kwamen we ongepland tot stilstand. We hebben iedere dag laten komen zoals deze zich voordeed en zijn weinig op pad geweest. Echt vertraagd en genoten van de directe omgeving van het huis, de tuin, het uitzicht en de hier levende dieren, van elkaar en de mooie ontmoetingen met Jeroen. Het was zeker niet ons laatste bezoek. Hier kom je werkelijk tot rust als je het laat gebeuren. Als je hiervoor open staat is dit de prachtigste plek met een hele lieve, open en wijze gastheer (die langzamerhand meer een vriend wordt, die we blij zijn weer te mogen ontmoeten). Dank je wel Jeroen, dat we dit hebben mogen ervaren en tot snel!
Jan & Jeanny

10
Bezocht in oktober 2018

Na huisje d' Osho zijn we in Fonteny geweest. In het zelfgebouwde huis van Jeroen. Fijn, even in een houten huis wonen. En ook nog van alle gemakken voorzien. Op een plek waar het 's nachts nog echt donker is en waar je kunt genieten van de mooiste sterrenhemels, prachtige wandelpaden, vogels, rust. We hebben er heerlijk gewandeld, zonder een mens tegen te komen. Onze puberende hond kon lekker los lopen zonder een ander tot last te zijn. (Moet je eens in Zuid-Limburg proberen in de herfst ;-)
Maar eigenlijk moeten we niet teveel reclame voor deze plek maken, de stilte moet blijven.
Jeroen de Bruin is een super aardige gastheer: altijd een hartelijk welkom met een flesje wijn.

10
Bezocht in september 2018
Willem en Eline

De Morvan, een streek waar we graag eens wilde bezoeken vanwege de eindeloze wandelingen die je daar kunt maken en dat hebben we gedaan...vanuit het huisje tussen de weilanden door met die ontzettend vriendelijke leuke Charolais koeien, zo het bos in. Watervalletjes, vennetjes, grote roofvogels, smalle wandelpaadjes die we beklommen hebben, ontzettend leuk!
Iets verderop loopt een wandelroute langs Lac des Settons, zeker de moeite waard.
Comme un poisson dans l'eau was een meer dan uitstekende uitvalsbasis voor onze tochten. Wat een leuk huis! Soms kom je op plekken waar je je meteen thuis voelt, dit was er één. 'S Avonds is het er écht donker maar dankzij de heerlijke terraskachel konden we nog lang buiten zitten en staren naar de duizenden sterren en een hele mooie melkweg, mijmerend...
De tuin is ook heerlijk!
Wat leuk dat Jeroen zelf kennis kwam maken! Een erg leuke, gezellige en innemende man. Willem had nog veel langer met hem kunnen praten over bomen zagen en voetbal.
Jeroen, we hebben prachtige herinneringen gemaakt deze vakantie, dank je wel voor alles en wie weet tot ziens!

9
Bezocht in september 2018
Monique

Alle positieve verhalen van de voorgaande recensies kunnen we alleen maar beamen. We zochten rust en hebben die hier absoluut gevonden. Het uitzicht op het dal met de witte koeien is echt mooi, bij het slaapkamerraam werd het mooie uitzicht omlijst door grote rode rozen. En er is een zeer groot assortiment cd’s en een goede geluidsinstallatie, waarbij we vooral de klassieke muziek goed vonden passen bij dit huis. Maar ik heb ook heerlijk gemediteerd op mooie meditatiemuziek. We hadden de fietsen mee, maar geen ebikes, en dat misten we wel. Daarom zijn we ook een dag langs het Canal de Nivernais gaan fietsen, waar je waterpas kunt fietsen. We hebben de fietsen bij het kleine haventje net achter Cobigny van de fietsdrager gehaald en zijn zuidwaarts gaan fietsen. De 16 sluizenroute heet dat.
Ook een aanrader is een wandeling bij het aquaduct in Montreuillon.
Kortom, genoeg te zien en te doen in deze prachtige omgeving. We hebben genoten!

9

Hier geweest? Schrijf een recensie