Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

La Châtaigne

Bekijk album (34)
/
 

Beschikbaarheid van 'La Châtaigne'

Frank Christiaans heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 15 sep 2022

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

La Châtaigne heeft 8 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

8,0
Bezocht in september 2022

We verbleven in jullie gezellig authentieke huisje in september. De keuken is echt buitengewoon goed voorzien. Alles wat je nodig hebt is er en meer! De tuin is enorm groot en ons hondje heeft zich er rot geamuseerd. Vanuit het huisje kan je mooie wandelingen maken. Of je neemt de auto naar een andere plek. We hadden een probleempje in de tuin, zaterdag gemeld aan Frank en Christy en zondag heeft Christy het in orde komen brengen: van service gesproken! Nogmaals dank aan Frank, Yvon en Christy! (trouwens groetjes van Kaya aan Patou (hondje van achterburen))

9
Bezocht in juli 2022

Een mooi authentiek Frans huis met ruime tuin wat erg mooi en heel erg rustig in een klein dorpje vlak bij Ourox en Morvan ligt. Je kan er heel mooi wandelen en fietsen, we hebben er heerlijk gegeten zowel bij het huisje (het huisje heeft een prima uitgeruste keuken, maar er is ook een BBQ) als bij de lokale restaurants en verder heerlijk uitgerust. Komen zeker nog een keer terug.

8
Bezocht in juni 2022

Leuk huis, comfortabel ingericht, ook de keuken is van alles voorzien. Goede bedden. Flink terrein, met ruim voldoende zitjes. In een stil gehucht, met prachtige uitzichten, en in een schitterend stuk van de Morvan.

9
Reactie van Frank Christiaans

Beste familie Gijsbers, hartelijk dank voor jullie mooie recensie. Het is fijn te horen dat jullie het naar je zin hebben gehad.. Wellicht tot een volgende keer, hartelijke groeten Frank en Yvon Christiaans

Bezocht in augustus 2019

Een week verbleven in dit huis in de Morvan. Prachtige (ietwat rustige) omgeving waar voldoende te beleven valt in de natuur! Het huis was groot en compleet ingericht. Genoeg binnenshuis of rondom te doen (spellen, boeken, tafeltennis etc). Aan de hygiene/schoonmaak valt veel te verbeteren. Onze dreumes had zwarte kleren van het kruipen, er lag overal stof onder bedden en stoelen en de badkamer rook niet fris (plafond zat onder de spinnen). De tuin lag vol hondenpoep. Wat ons betreft geen aanrader. Zeker niet voor de €50,- euro verplichte schoonmaakkosten.

6
Reactie van Frank Christiaans

Bedankt voor de reactie op het verblijf in ons huis in de Morvan. Goed om te horen, dat het huis qua outillage en omgeving in goede smaak viel. Waar wij uiteraard minder blij mee zijn , is dat de hygiëne volgens jullie te wensen overliet. Dat kan natuurlijk niet. De beheerster draagt zorg voor de schoonmaak en wanneer dat niet in orde is, valt dat ons te verwijten. Wat betreft de honden[poep: het lijkt ons ietwat overdreven, dat de tuin 2000 m2 vol hondenpoep lag. Er zijn idd wel eens boerderijhonden , die hun behoefte doen in onze tuin, aangezien, die honden daartoe zelf toegang verschaffen. Meestentijds wordt dit dan ook opgeruimd. We hebben als reactie hierop contact opgenomen met onze beheerster. Zowel wij als zij hebben het hoog opgenomen en maatregelen genomen, zodat e.e.a. in de toekomst niet nog eens gebeurt. Wij hebben nl niet eerder klachten van huurders gekregen. Wij stellen hoge eisen aan ons huis m.b.t. de verhuur. De fam. Kleijn hebben wij de helft van de schoonmaakkosten terugbetaald. We gaan er van uit, dat de genomen maatregelen voldoende soelaas bieden in de toekomst. Frank Christiaans - La Châtaigne

Bezocht in oktober 2017

Ook de tweede keer in dit bijzonder sfeervolle en goed uitgeruste huis is weer uitstekend bevallen. Mede dankzij het fantastische weer hebben we volop kunnen genieten van de ruime tuin rondom het huis. En de prachtige Morvan biedt volop gelegenheid tot het maken van de allermooiste wandelingen, zeker in deze tijd van het jaar met al die herfstkleuren. Je komt bijna niemand tegen en de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook zijn er interessante steden, dorpen en kastelen in de omgeving te bezoeken, die alle zeer de moeite waard zijn. Culinair is er meer dan genoeg te beleven, met prima restaurants en in het nabije Ouroux de "Caves Barbotte" waar mooie wijnen en streekprodukten te koop zijn. Kortom, we komen graag nog een derde keer, want we zijn hier nog lang niet uitgekeken.

9

Hier geweest? Schrijf een recensie