Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Bergerie

Bekijk album (29)
/
 

Beschikbaarheid van 'Bergerie'

Barbara Stoet heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 23 sep 2023

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Bergerie heeft 18 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

8,9
Bezocht in juli 2023

De bergerie is een klein, maar heerlijk vakantiehuisje. Voor ons was de rustige ligging met het magnifieke vrije uitzicht het grootste genot. s'Avonds voor het huisje zitten, met een glaasje wijn en dan wachten tot de sterren zichtbaar worden en de nacht over het landschap daalt. Een fantastische ervaring om nooit te vergeten. Wij vonden de inrichting van de keuken een beetje schamel, maar verder hebben wij volop genoten.

9
Reactie van Barbara Stoet

Beste Tonnie, Dank je wel voor de resencie, mooi om te horen dat jullie het naar de zin hebben gehad. Ook goed om te weten dat de attributen voor de keuken wat uitgebreider mogen om echt te kunnen genieten van de leuke menu's die je maakt. Ik ben er zelf al weer snel, dan zal ik het verder aanvullen. Bedankt voor deze tip.

Bezocht in juli 2023

Een erg leuk huisje met een prachtig uitzicht!
Alleen zou bij de info moeten worden vermeld dat het voor oudere mensen en mensen met een mobiliteitsprobleem niet geschikt is!
De trap is erg steil, smal en heeft korte treden. Het bed boven is moeilijk bereikbaar en als je van het bed naar het toilet moet is dat een probleem. . Het toilet is boven en je moet steeds die trap op als je naar het toilet gaat.
De directe omgeving van het huis is ook moeilijk beloopbaar. Wij hadden een hondje bij ons en dan is het problematisch..
Wij zijn daarom al na 3 dagen weg gegaan!!

5
Reactie van Barbara Stoet

Hartelijk dank voor de feedback, we hebben een aanpassing gemaakt in de advertentie. Dat de wc op de eerste verdieping is, was al wel in de advertentie beschreven, maar we hebben dit nu nog duidelijker gemaakt en in de advertentie benadrukt dat het een smalle, steile trap betreft. Zo is dit ook extra duidelijk voor nieuwe huurders, hetgeen u graag benadrukt wil hebben. Heel spijtig dat het niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Barbara en Joris

Bezocht in juni 2023

Wat hebben wij genoten in jullie mooie gite,de prachtige morvan heeft ons verrast,met zijn mooie glooiende landschappen en prachtige natuur.
Het huisje is niet heel groot,maar heeft alles wat je nodig hebt,en niet vergeten een geweldig uitzicht,waar wij iedere avond van genoten hebben,op de heerlijke stoelen die buiten staan,van ons lekkere bakkie nespresso.
Wij komen zeker nog terug!

10
Bezocht in mei 2023

Heerlijk huisje met goede voorzieningen, prachtig uitzicht, heel privé. We hebben genoten van de rust, stilte en de natuur. We hebben heerlijk gewandeld over zandpaden. De acacia's stonden in bloei, ze roken verrukkelijk en zoemden van de bijen. Het kerkje in Préporché is een mooie verrassing! Dank Barbara en Joris!

8
Bezocht in oktober 2022

Fijne, rustige week doorgebracht in gezellig huisje, de bergerie,
De heuvels met de Charolais koeien en de kronkelende beekjes zijn erg mooi! Site archeologique Bribacte een aanrader.

9

Hier geweest? Schrijf een recensie