Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

de Boulangerie

Bekijk album (35)
/
 

Beschikbaarheid van 'de Boulangerie'

Let op! Wim Oudejans en Angelique Otten heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 31 jul 2022

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

de Boulangerie heeft 11 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,0
Bezocht in november 2021

Hoi Angelique en Wim , wij hebben ondanks een moeilijke start erg genoten bij jullie en de morvan is een geweldige streek en het etentje bij jullie was erg gezellig en het bottelen van de wijn was heel leuk en de wijn is heerlijk wij hopen dat het verder goed gaat met de verhuur en misschien tot ziens groeten Ria en Lucas

8
Bezocht in juni 2019

Wat een fijn plekje in de Morvan. We hebben echt het Franse leven meegemaakt in dit stilte van dit mooie dorpje. Mooi uitzicht vanuit de tuin en een sfeervol authentiek huis. Merci

9
Bezocht in september 2018

Charmant huis in een leuk Frans dorp. Lekkere zonnige tuin. Mooi uitzicht. Mooie wandelingen gemaakt. Mooie expositie in het dorp gezien in de galerie. Leuke dorpjes in de buurt bekeken. Leuke brocantes bezocht. Koeien worden verweid over de weg zoals vroeger. Mooie omgeving.

10
Bezocht in juli 2018

Romantisch en sfeervol ingericht vakantiehuis. Een mooie tuin met prachtig uitzicht en lekker zonnetje. De koeien werden verweid voor de deur. Een stoet met grote koeien en kalfjes, Leuk om mee te maken. Leuke wandelingen gemaakt en mooie plaatsen bezocht. Bedankt voor deze fijne vakantie. Meike en Rene.

9
Bezocht in juni 2018

Wij werden hartelijk verwelkomd door Angelique en Wim . Dat was een goed begin van onze vakantie. Alles zat mee. Het huis was heel erg sfeervol en voldeed goed aan onze wensen. Mooi ingericht en daar houden wij van. De tuin was genieten met veel zon en een prachtig uitzicht. Heerlijk gegeten bij leuke restaurantjes in de omgeving. We zijn echt tot rust gekomen in deze week. Leven als god in Frankrijk in de Boulangerie.
Tot de volgende keer.
Jan en Theo

9

Hier geweest? Schrijf een recensie