Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

La Bergerie

Bekijk album (24)
/
 

Beschikbaarheid van 'La Bergerie'

Barbara Stoet heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 18 mei 2022

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

La Bergerie heeft 7 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,4
Bezocht in mei 2022

Wij werden bij aankomst zeer hartelijk ontvangen door Barbara en Joris. Het huisje is geweldig. Alles wat je nodig hebt, is aanwezig. Voor de warmere avonden een bbq en als het afkoelt een mooie houtkachel die het binnen goed warm krijgt. De omgeving is zeer geschikt om te wandelen en te fietsen ( evt met e-bike). De Morvan is prachtig; groen en vooral lekker rustig. Dit huisje is echt een aanrader!

10
Bezocht in april 2022

Wat een heerlijke en complete gîte in een schitterende omgeving. Stil, lieflijk en verderop hoor je de koekoek.
Wij hebben een kleine week in april in de Bergerie gezeten. Het was mooi weer en koelde ‘s avonds buiten af maar binnen hadden we het haardje .
Het was een super verblijf en het heeft ons aan niets ontbroken.
Dankjewel Barbara

9
Bezocht in september 2021

Wat moeten wij nog toevoegen aan de vier vorige recensies?
Het is een heerlijk, eenvoudig en sfeervol huisje, met een prachtig uitzicht vanaf het terras over de glooiende heuvels. Een heel mooi, simpel en warm houtkacheltje (we hadden al weer wat koudere avonden)
Een lekker gasfornuis en goede oven om een lekkere schotels met versgekochte groenten, creme fraiche en kaas te maken.
Je kan alle kanten op wandelen vanuit je rustig pleisterplek, zonder veel mensen tegen te komen en ook zijn er voldoende kleine weggetjes om mooie fietstochten te maken. Wel over soms pittige heuvels, maar ook langs het vlakke Canal de Nivernais.
Helemaal onthaasten in je Tiny house, petit pied-a-terre.
Alleen moet ik nog een cursus thee uitschenken volgen bij je, Barbara. Het lukte me niet zonder te morsen

10
Bezocht in september 2021

Mooi plekje, fijn huisje ver weg van massatoerisme. Prachtig uitzicht vanaf het terras, mooier dan de fotos doen vermoeden. Rijk aan vogels, vossen en reeen. En heerlijk gefietst en gewandeld op de stille weggetjes en onverharde paden.

9
Bezocht in september 2021

Wij hebben geen idee hoe het paradijs er uit ziet, maar dit is toch een mooie benadering. Wat een rust en natuur in deze omgeving. Het huisje is niet groot, maar wel kompleet, met in de woonkamer een keukengedeelte, en op de vide het slaapgedeelte. Meer heb je niet nodig. Alles schoon en overzichtelijk. Het terras achter het huisje geeft een prachtig uitzicht op de glooiende heuvels. Je wandelt zo naar St. Honorě les Bains voor wat boodschappen. Wel is het wat steil om te fietsen. Voor de natuur komen we graag in het voorjaar terug, voor meer vogels, planten en insecten, maar op het terras de zandhagedis en de smaragdhagedis is toch leuk. En dan op het grasveld grauwe vliegenvangers en roodstaarten, boven je hoofd een rode wou. Dat is toch niet slecht. Op een avond in de schemering een bosuil en vleermuizen. Dan zit je van
een glas te genieten en komen de sterren te voorschijn. Je voelt wel aan: hier komen we graag nog eens terug.

9
Reactie van Barbara Stoet

Beste Tom, wat leuk om te lezen! Hartelijk dank voor deze recensie! Barbara en Joris

Hier geweest? Schrijf een recensie