Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Angelique en Wim

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 1 uur.

Faciliteiten

  • Omheinde tuin

Beschikbaarheid van 'le Fournil '

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

In het pittoreske stille plaatsje Préporché, is de Fournil. Het huis ligt aan een rustiek pleintje en kijkt uit op het mooie Romaanse kerkje van het dorp en over de heuvels die daarachter liggen. Ook vanuit de tuin aan de achterkant heeft u een schitterend uitzicht over de velden. Bij de kerk beginnen enkele bewegwijzerde wandelingen en loopt u binnen een half uur naar het dorp St. Honoré-les-Bains. Dit is een oud kuuroord waar u boodschappen kunt doen, uit eten kunt gaan, kunt zwemmen, midgetgolf en tennis kunt spelen en zelfs een avondje naar een echt casino kunt gaan. De Fournil combineert een rustige vakantie in natuur met diverse vermaakmogelijkheden in de directe omgeving. Uitermate geschikt voor een vakantie als u zonder auto tot rust wilt komen. Er komt nl. een bakker, een rijdende supermarkt en een slager in het dorp. Heeft u geen zin om te koken? U kunt in de zomer 's avonds op afspraak genieten van een 3 gangen menu in de Table d'Hotes van Angelique en Wim.

    Overige prijsinformatie en aanbiedingen

    Prijs is exclusief

    • Borg € 100,00
    • Schoonmaakkosten (verplicht) € 50,00
    • Beddengoed - per persoon (optioneel) € 10,50
    • Handdoeken - per persoon (optioneel) € 7,50

    Heb je vragen?

    Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

    Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

    Met hoeveel personen?

    Recensies

    le Fournil heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

    Prijs op aanvraag

    Prijs op aanvraag