Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Le Chêne au Roi - REMILLY

Bekijk album (18)
/
 

Beschikbaarheid van 'Le Chêne au Roi - REMILLY'

Frédéric Cousserant heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 31 mar 2023

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Le Chêne au Roi - REMILLY heeft 7 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

7,1
Bezocht in augustus 2022

Dit huisje bevindt zich op een mooie rustige locatie, wat wij zeer
aangenaam vonden, maar het is jammer dat het slecht onderhouden word, het verdient dan ook de aanbeveling voor de eigenaar om daadwerkelijk dit huisje een goede opknap beurt te geven. Vooral de douche met schimmel op de muur vonden wij toch wat teleurstellend.
Dit schattige huisje verdient dit niet.

6
Reactie van Frédéric Cousserant

Hallo Ron en Erna, Dank voor jullie feedback. Ik was wel een beetje verbaasd over jullie reactie aangezien jullie tijdens jullie verblijf alleen maar positief waren over de gite. De indruk die jullie reactie achterlaat is naar onze mening te negatief. De douche is wat ouder en staat op de planning om te vervangen aankomende winter maar is verder schoon en bruikbaar. Dat de gite niet onderhouden zou worden is echt niet terecht. Ik hoop dat jullie verder los hiervan een goede vakantie hebben gehad! Met vriendelijke groet, Marcel

Bezocht in september 2021
Ruud en Hester

Leuk, sfeervol oud huis aan een heel rustig weggetje. Nergens een snelweg te horen!
Goed ingericht. Vooral de serre en de tuin vonden we fijn om te zitten.

8
Bezocht in augustus 2021

Eind augustus een weekje in het huisje verbleven. Het is een ontzettend charmant huisje, waar je heerlijk in de tuin kunt vertoeven. Ook onze hond heeft genoten van de tuin en de bossen die er vlak omheen liggen. Het huisje is met smaak ingericht en de keuken is goed uitgerust. Lange mensen moeten wel aan de hoogte van de deurposten denken. Het huisje is zo oud dat deuren en kozijnen een stuk lager zijn dan we gewend zijn.
Wel een heerlijke lichte serre waar wij met goed daglicht konden puzzelen.
Het is zeker een huisje die bij ons op de lijst mag, waar wij terug zouden willen komen. Rust, mooie natuur en charme. Wat wil je nog meer?
Kirsten en Raymond

8
Bezocht in juli 2021
Pat en Rob

Schattig in super rustige en stille omgeving gezellig donker en laag compleet huisje met lichte ruime veranda, waar je niet hoeft te bukken, aan prettige, niet geheel goed afgesloten, tuin vlakbij mooie vergezichten. Niet vaak zulke stilte en rust ervaren als hier!

8
Bezocht in juli 2021

Heel charmant huisje. Ongelooflijk rustige ligging, schitterende natuur. Echt een plaats om tot rust te komen.

8

Hier geweest? Schrijf een recensie