Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Manoir Domaine de Savigny

Bekijk album (27)
/
  • 15
  • 5
  • 6
  • 3
  • 6
 

Beschikbaarheid van 'Manoir Domaine de Savigny'

Gretha Wijbenga heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 28 sep 2023

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Bezocht in september 2019

Voor het gouden jubileum van onze ouders kwamen we met de familie (in totaal 13 personen) samen voor een weekend in domaine de Savigny.
Het domein is ronduit prachtig! Wat een bijzonder historisch pand, met liefde en zorg en oog voor detail ingericht en van alle comfort voorzien. Grote lichte ruimtes, een rustgevende tuin die overloopt in het omliggende glooiende landschap.
Gretha en Sjoerd zorgden op onze vraag zelfs voor het ontbijt en voor een diner op zaterdagavond. Na een boottocht en een deugddoende wandeling op zaterdag namen we het aperitief in de tuin, terwijl Gretha voor ons het diner voorbereidde. Zalig was het om vervolgens te mogen aanschuiven aan een feestelijk gedekte lange tafel en te mogen genieten van een lekkere maaltijd. Nadien heerlijk napraten en een spelletje spelen in de woonkamer.
Domaine de Savigny is een pareltje en Gretha en Sjoerd zorgden voor een vriendelijke en warme ontvangst, en stonden ons bij, in alle discretie, om ons familieweekend onvergetelijk te maken.

10

Hier geweest? Schrijf een recensie