Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Maubranche

Bekijk album (19)
/
 

Beschikbaarheid van 'Maubranche'

Let op! A.J. De Jong heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 10 jul 2023

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Maubranche heeft 5 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

8,0
Bezocht in augustus 2023

Leuke omgebouwde stal. Mooi zwemmeer op een paar km. Veel gedaan en bekeken in de omgeving. Velorail in de Morvan is een aanrader.
We voelden ons er erg welkom.
Ontzettend lieve gastvrouw
Top vakantie dus.

8
Bezocht in juli 2023

Bijzonder prettige gite om te verblijven. Alles er op en eraan. De ruimte om het huis is heerlijk. Eveneens genieten van de dieren op het terrein maar ook de gelegenheid om je eigen plek af te schermen.
Fijne plek in een mooie omgeving.

8
Bezocht in augustus 2016

De gite van Maubranche was een fijne en gezellige plek tijdens onze vakantie. De gastvrijheid en gezelligheid van Koos en Nol geweldig. Wij voelde ons als gezin erg welkom en hebben genoten van de gite en de mooie omgeving.

9
Bezocht in juli 2009

Wat een feest was het om aan te komen op Maubranche! We hadden tevoren al enige nieuwsbrieven ontvangen, en hoe goed deze ook geschreven mogen zijn, ze doen de werkelijkheid te weinig eer aan! Alle bewoners, of het nu twee,- of viervoeters zijn :) maken je, zonder opdringen, welkom. De Gite, de omgeving, het lac de Merle: de volgende keer moeten we niet op doorreis zijn en wat langer boeken!

9
Bezocht in juli 2008

Hoi Koos, leuk om als eerste in je gastenboek te staan. Zelf ben ik al drie keer gast geweest maar nog niet in deze prachtige gîte die je nu beschikbaar hebt. Ik hoop dat velen van je gastvrije huis en de prachtige omgeving gaan genieten. Liefs en succes Reinette

8

Hier geweest? Schrijf een recensie