Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

fermette rustique

Bekijk album (30)
/
 

Beschikbaarheid van 'fermette rustique'

Let op! Paul Driessen heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 04 sep 2021

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

fermette rustique heeft 7 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

8,5
Bezocht in augustus 2021

Fijn compact huis op de begane grond. Smaakvol ingericht. Sfeervol ook. Fijn dat servies ,kookgerei en in ruime mate aanwezig zijn. Vanuit de tuin prachtige luchten. Stil! De Morvan( om de hoek) is prachtig. Fietsen langs het Canal du Nivernais een aanrader. Fietsen huren in het mooie Chattilon au Bazois. Prettig contact met de eigenaar.

8
Bezocht in januari 2018

Ontvangst was erg goed. De haard brandde toen we aankwamen.
Fijn huisje lekker dicht bij het water en bos. Rustige plek in klein dorpje.

9
Bezocht in juni 2017

Wat een heerlijke plek is fermette rustique. Totale rust, midden in het groen met een fijne omheinde tuin. Voor onze pup was het net zo fantastisch als voor ons. Bbqen, brood bakken, wandelen, veel lezen en spelletjes doen was onze week invulling. Nadeel; weinig wandelingen rechtstreeks vanuit het huis en voor alles de auto nodig of de fietsen die gereed staan in de schuur. Wij raden iedereen aan om te komen genieten van dit heerlijke huis op een geweldige locatie.
P.s. de regendouche is erg fijn!

8
Reactie van Paul Driessen

Inderdaad staat het gras begin Juni (mei=grasmaand) erg hoog in de aangrenzende weilanden waardoor niet alle wandelpaden zichtbaar zijn . Het gras wordt eind juni gemaaid (gehooid) waardoor ook vanuit het huis diverse extra wandelingen te maken zijn.

Bezocht in juli 2016

Prima plek om tot rust te komen, landelijk gelegen. Voor contact met de buitenwereld is uitstekende wifi voor handen evenals NLse tv en gratis telefoneren naar NLse vaste nummers.. Hoewel wij er geen gebruik van hebben gemaakt: er zijn leenfietsen (met versnellingen) beschikbaar.
Overigens bleek het weer veel beter dan de weersvoorspelling had aangegeven.

9
Bezocht in juni 2016

Wij hebben hier genoten van alles. Niettegenstaande de eerste dagen wat het weer wat minder maar dan was het vanaf woensdag 33 Gr. in de schaduw., Mooie uitstappen zowel naar Noord, Oost, Zuid en West wel telkens 35 a 40 Km maar zeer de moeite waard. In Moulins Englibert ca 10 km zuidwaarts een leuke ontdekking gedaan, een Hollandse dame opende daar een kaaswinkel, tegenover de kerk, Echt te doen !! De kathedraal van Nevers is onvergetelijk evenals Premery. Eigenlijk is alles goed hier en de natuur is om stil van te worden.
Er zijn heel vriendelijke, correcte en behulpzame verhuurders en ter plaatse geholpen door zeer vriendelijk buren Mireille en Jean

Het was mooi !

9

Hier geweest? Schrijf een recensie