Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Tonnerre de Brest

Bekijk album (16)
/
 

Beschikbaarheid van 'Tonnerre de Brest'

Christa Bornhijm en Peter Siccama heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 20 aug 2023

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Tonnerre de Brest heeft 3 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

10,0
Bezocht in september 2023

Wij hebben het enorm naar onze zin gehad. De gite is lekker ruim en voldeed in alle opzichten aan onze verwachtingen! Wat een rust en ruimte! 's Ochtends komt er misschien 3 x een tractor langs en die komen 's avonds terug de andere kant op. Af en toe zie je ook nog een verdwaalde auto langskomen.🚗 Fijn om met die hete Franse zon bij thuiskomst even de airco aan te kunnen zetten. Binnen no time is het heerlijk koel binnen. Een goed bed, een fijne douche en een heerlijke, ruime keuken waarin werkelijk alles aanwezig is. Ik had - voor de extra belegen die we uit NL mee hadden gebracht - zelf mijn kaasschaaf meegenomen, maar ook die ontbrak niet in jullie keukenla, evenals het scherpe mes om het stokbrood te snijden.
De gite is een prima uitgangspunt voor allerlei leuke uitstapjes in de werkelijk schitterende omgeving.

10
Reactie van Christa Bornhijm en Peter Siccama

Leuk te horen of lezen meer. Wij houden zelf ook van gites die goed uitgerust zijn en een beetje luxe verzorgen. Hoewel een broodmes tot de standaarduitrusting moet behoren. Hebben jullie nog gegolfd eigenlijk? Misschien heb je nog 1 of 2 zinnen met betrekking tot jullie ervaring op de fairway. In elk geval dank, voor jullie aanwezigheid. We weten nu hoe je tonnerre schrijft. Peter&Christa

Bezocht in september 2023

Over het golfen: ⛳️
Wij hebben gegolfd op 'Golf Public du Nivernais' bij het F1 Race circuit van Magny Cours. Een uitgestrekte baan met prachtige vergezichten. De Fairways waren door de lange hitteperiode (zomer 2023) vrijwel volledig uitgedroogd, maar desondanks (voor ons; HCP 22 en 36) goed bespeelbaar. Op de één of andere manier hebben ze de greens wel goed kunnen prepareren, dus die lagen er goed bij. 
De 2e golfbaan waar wij speelden was 'Golf Club Vallée de Germigny'. Ook een uitgestrekte baan, grotendeels omzoomd door bos en weideland. De Fairways waren groen, maar dat was niet alleen door het gras....De Greens waren door de hitte compleet dor en uitgedroogd en vormden een extra uitdaging! 😁
Wij hebben desalniettemin genoten van deze baan. Er heerst daar zo'n stilte en ondanks dat er een aantal andere flights in de baan was, kwamen wij die nauwelijks tegen; we zagen ze alleen op grote afstand, dus we waanden ons af en toe alleen op de wereld.

10
Bezocht in augustus 2023

Prima huis, met echt alle voorzieningen, in een mooie rustige omgeving. Met een ruime tuin en een zeer fraai terras.
We hebben er heerlijk gefietst langs het Canal du Nivernais en Canal lateral a la loire.
Je kunt ook pp de fiets naar La Machine om het mijnmuseum te bekijken en de mijn te bezoeken.
Voorzieningen, supermarkt en andere winkels, zijn op korte afstand!
We hebben een fijne vakantie gehad.

10
Reactie van Christa Bornhijm en Peter Siccama

Thankz John en Marianne, Blij dat jullie het naar de zin hebben gehad. Peter & Christa

Hier geweest? Schrijf een recensie