Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Le Petit Morvan

Bekijk album (19)
/
 

Beschikbaarheid van 'Le Petit Morvan'

Henk-Jan Blok heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 12 mar 2023

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Le Petit Morvan heeft 3 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

8,0
Bezocht in juli 2022

Een zomerse week in le Petit Morvan. Leven op het terras en genieten van de stilte en het mooie uitzicht. Genoeg te wandelen in de directe omgeving en afkoeling bij fijne meertjes.
De keuken is goed uitgerust wat het aantrekkelijk maakt om te koken en optimaal van het verblijf in en om het huis gebruik te maken.
Wel kwamen wij voor enkele verrassingen te staan.
Parkeren en met name uitrijden was erg zwaar met vastlopen in het zand. Over het terrein van de buren bij Grand Morvan rijden is geen optie, omdat daar hun terras ligt.
Bescherming tegen muggen in de nacht is wel nodig: neem een klamboe mee! (zolang er geen horren voor handen zijn)
De Wifi signaalsterkte is zeer zwak, en er bleek geen tv ontvangst mogelijk tijdens ons verblijf.
Het is een mooi oud huis, juist daarom vind ik het jammer dat er zo te zien al enige tijd geen werk van onderhoud is gemaakt.

7
Reactie van Henk-Jan Blok

Bedankt voor jullie reactie, de oprit is inmiddels geëgaliseerd. Uitrijden hoeft geen probleem meer te zijn. Het Wifi signaal loopt via een 4G router. Hebben begin april moeten switchen omdat Orange niet in staat is geweest om een stabiel vast internet te bieden. Blijft een probleem op het platteland. Gelukkig is de 4G ontvangst op dit moment prima. De TV ontvangst is trouwens niets mee aan de hand. We zitten hier nu zelf maar blijkbaar heeft een vorige huurder de invoerbron op TV gezet ipv op HDMI waarop de schotel is aangesloten...Zojuist de TV op HDMI gezet en direct beeld! Als er iets aan de hand is mogen huurders mij altijd bellen...

Bezocht in juli 2022
John en Alien

Heerlijke vakantie gehad , lekker rustig en een fijn huis. Wij hebben heel wat km gewandeld met onze honden. Lekker struinen door de bossen en watertjes. Wakker worden met uitzicht op balkon, zon en de bergen zie foto.

9
Bezocht in juli 2020
A Kiela

Wij hebben een week in le petit Morvan gelogeerd. Het huis was heel oud maar sfeervol ingericht en had een uitgebreide inventaris. Op het balkon was het goed toeven met zicht op scharrelende kippen en grazende koeien. Alsof de tijd er had stilgestaan. Wij zijn in ieder geval totaal ontstressed thuisgekomen.

8

Hier geweest? Schrijf een recensie