Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Tom Zee

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 1 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Volledig rustig natuur- en stiltegebied

Les Loizards is een voormalige boerderij uit de negentiende eeuw. In de voormalige stal is een tweepersoons gite die geclassificeerd is met 4 sterren, dus voorzien van alle gemakken. Je hebt vanuit de gite een prachtig uitzicht op een weiland met daarachter de bosrand. Omdat het het laatste huis is aan een doodlopende weg is er zo goed als geen verkeer. Je hoort er de geluiden van de natuur en 's nachts kan je de sterren zien omdat er geen straatlantaarns zijn. Er is een moestuin, fruitbomen en een bijenstal. De gite heeft een eigen ingang en een sleutelkastje; met de code kan je jezelf binnenlaten met de code. De gite wordt verwarmd met een pelletkachel. Op Les Loizards woont Balloe, een bordercollie. Balloe is aardig tegen iedereen, ook andere honden. In overleg is je huisdier welkom op de begane grond, je zorgt ervoor dat je hond niet de trap op loopt.

Registratienummer

7112900001109 (RP)

Faciliteiten

  • Niet-roken
  • Ecologisch
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Moestuin
  • Huisdier welkom
  • TV
  • Internet
  • Haardroger

Beschikbaarheid van 'Les Loizards'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Het laatste huis aan een doodlopende weg. De weg loopt een eindje verder het bos in. Rond het huis is een weiland dat niet meer in gebruik is voor vee. Rondom de weilanden is loofbos.

  • Landelijk
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp

Recensies

Les Loizards heeft de afgelopen 4 jaar 2 recensies gekregen met gemiddeld een:

9.5 sterren
  • 9 sterren

    Heel fijn huisje. Het duurde even voordat het warm was, buiten vroor het, maar toen het eenmaal warm was was het heel comfortabel. Ondanks dat we niet het beste weer hadden, wat in december ook te verwachten is, hebben we ons prima vermaakt. Alles wat je nodig hebt is aanwezig in het huisje. Ook met onze hond was rekening gehouden, die heeft een toptijd gehad.
    Misschien is het wel leuk als er wat meer info over de omgeving en bijvoorbeeld wandelroutes in de buurt is.
    Tom is een fijne, toegankelijke gastheer. Hij heeft het prima voor elkaar op Les Loizards.
    Deze plek is geschikt voor mensen die van rust, stilte en de natuur houden

  • 10 sterren

    Dit huisje, een prachtig verbouwd gedeelte van een groter geheel, ligt op een zeer rustige plek midden in de natuur aan het eind van een weg vanaf een doorgaande weg door het plaatsje Chissey-en-Morvan. In het plaatsje is een kleine buurtwinkel. Vanuit hier is veel in de Morvan te bereiken, zoals de Abbay de Fontenay, Vezelay, Bibracte, Autun, Alėsia en Beaune. Het huisje is zeer comfortabel ingericht met een goede keuken, badkamer en zitgedeelte. De eigenaar woont in het andere gedeelte en is zeer gastvrij en behulpzaam. Een echte aanrader en niet alleen voor de zomer,

    Reactie van Tom Zee

    Dank voor de leuke reactie. Het was een genoegen om jullie te gast te hebben. Tot de volgende keer!

Culinair en wijn

Er zijn restaurants in de buurt waar Tom je graag naar verwijst. Bij boekingen van een week of meer is table d'hote mogelijk: Tom kookt dan een vegetarische maaltijd voor je. Er is huisgemaakte honing, jam en likeur te koop. Afhankelijk van beschikbaarheid is verse groente uit de moestuin beschikbaar voor een kleine vergoeding.

Wat is er te doen

Je kan heerlijk wandelen in het bos waar Les Loizards ligt. In het bos en de weilanden zie je bijzondere flora en fauna. In het dorp is een kleine kruidenier met een terrasje. Het dorp ligt tussen Autun en Saulieu, twee gezellige oude stadjes met leuke winkeltjes, terrasjes, supermarkten, en een wekelijke markt. In Autun kan je verschillende bouwwerken uit de romeinse tijd bezoeken. Je bent niet ver van Bribacte, een grote opgraving van een gallische stad die door de romeinen is geromaniseerd. Naast de opgravingen is een indrukwekkend museum met uitleg van de plaats en prachtige voorwerpen die opgegraven zijn. De Morvan heeft verschillende plekken waar je heerlijk kan zwemen of watersporten. Tom informeert je graag over lokale activiteiten zoals antiekmarkten, brocante of lokale feesten met traditionele muziek of volksdansen.

  • Bij wandelpaden

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Uw huisdier is welkom na overleg: Uw hond moet zindelijk zijn, niet agressief naar andere mensen of dieren en niet overmatig blaffen. Het liefst blijft uw hond op de begane grond, maar de hond komt zeker niet op het bed.

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 450

Prijs per week vanaf

€ 450

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie