Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Winery

Bekijk album (9)
/
 

Beschikbaarheid van 'Winery'

Let op! Bob Brown heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 20 sep 2022

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Winery heeft 5 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

7,2
Bezocht in juli 2022

Oase aan rust . Koel huisje bij warm weer. Goede bedden. Het huisje zou nog veel leuker zijn als de badkamers en de keuken gerenoveerd zouden worden. Wij hebben genoten!

7
Bezocht in september 2021

Zeer gerieflijk huis. Zeer mooie tuin die je deelt met de bewoners van het andere huisje. Prima uitgerust met alles wat je nodig hebt. Enkel heeft het huis een zeer grote schoonmaak nodig. Toen we aankwamen lagen er op beide slaapkamers enorm veel vliegen. Gedurende de 2 weken ook echt veel andere insecten in huis gehad.

6
Bezocht in augustus 2021

Mooie plek om te zijn. Helaas waren de uitbundig bloeiende bloemen op de foto’s verwelkt.

7
Bezocht in september 2020

De Winery is een leuk huisje in een mooie omgeving. De keuken is goed voorzien van apparatuur. Ideaal is dat er twee ruime slaapkamers met eigen douche/toilet zijn. Er is een grote tuin bij met prachtig uitzicht. Als ik minpunten op moet noemen, dan waren het de bedden (het ene erg zacht en het andere erg hard) en de locatie van het huisje. Het huisje staat pal naast een boerenbedrijf met bijbehorende geluiden (tractor e.d.) en veel vliegen.

7
Bezocht in augustus 2020
Ron Schumaker

The Winery is een heerlijk huisje, met alle comfort. Het is prachtig rustig gelegen in een mooi wandelgebied midden tussen de wijngaarden. We hebben genoten, alleen vonden we het matras iets minder, maar dat is detailkritiek. Het is het rechtse gebouw op de foto.

9

Hier geweest? Schrijf een recensie