Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Bonaupont

Bekijk album (60)
/
  • 8
  • 2
  • 4
  • 6
  • 1
 

Beschikbaarheid van 'Bonaupont'

Maro Schmitz&Eric Bassant heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 12 jan 2023

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Bezocht in augustus 2013

Bekijk voor meer reacties de berichten in ons gastenboek op http://www.bonaupont.nl/gastenboek/

10
Reactie van Maro Schmitz&Eric Bassant

In gastenboek eigen website staan de meest recente recensies .

Bezocht in september 2012

We hebben met zijn 8-en (4 volw en 4 kinderen van 3, 5, 9 en 12 jaar) genoten van dit grote huis met enorme tuin! Mede dankzij het mooie weer hebben we veel tijd buiten door kunnen brengen en van de tuin, het speelgoed en het zwembad veel plezier gehad. Daarnaast hebben we veel van de omgeving kunnen zien, vooral Bourbon Lancy is prachtig om op aan te rijden, elke keer weer als we de hoek om kwamen en Bourbon zagen opdoemen genoten we weer van die aanblik. Ook van de tafeltennistafel in de garage is volop gebruik gemaakt en ik vermoed dat we slechts 10% van het volop aanwezige speelgoed hebben gebruikt. We zouden een verlijf met kinderen hier zeker aanraden.

9
Bezocht in augustus 2011

Wat hebben wij een heerlijke vakantie gehad in jullie prachtige huis. Onze vijf kinderen hebben zich uitstekend vermaakt met al het overvloedige speelgoed in en om het huis. Zoals iemand anders ook al schreef, is het verbazingwekkend hoe snel iemand zich ergens anders "thuis" kan voelen. Voor ons gold dat in ieder geval ook. Het mooie weer heeft voor veel zwemplezier gezorgd, zowel bij het zwembad thuis als aan het strandje in Bourbon. Bijna elke avond is de barbecue aangeweest, en ook later op de avond de houtkachel buiten. Zo konden we heerlijk genieten van de prachtige stille avonden, met af en toe spectaculaire onweersluchten. De kinderen hebben bijna elke dag bramen en druiven geplukt en op het laatst ook een paar perziken. Heerlijk! We komen graag nog eens terug! Met heel veel lieve groetjes van Ed, Annemieke, Laurina, Timo, Amy, Yoran & Jaika

10
Bezocht in juni 2011

We hebben een heerlijke, ontspannen vakantie gehad in Bonaupont. Onze 2 dochters (1 en 3) hebben zich prima in en om het huis vermaakt met al het speelgoed. Vooral het zwembad was met de hoge temperaturen een grote plus.

9
Bezocht in juni 2011

We zijn net terug voor onze tweede keer in het huis. Een heerlijke plek voor de peuters van 2 en 4. Veel buitenspeelgoed en binnenspeelgoed. De twee knullen waren de koning te rijk. En je hoeft zo heerlijk weinig mee te nemen omdat het huis zo compleet is. De ruimte sprak ons nog het meeste aan, zowel in als om het huis. We komen graag nog eens terug!"

8

Hier geweest? Schrijf een recensie