Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Clos Laraison

Bekijk album (28)
/
 

Beschikbaarheid van 'Clos Laraison'

Gert en Marije Kootstra heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 22 mei 2023

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Clos Laraison heeft 8 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

10,0
Bezocht in oktober 2020

We hebben met vrienden een week gelogeerd in het huis van Gert en Marije. Het weer was uitermate slecht des te meer dit huis tot haar recht kwam. Prachtig zeer oud huis, kunstig gerestaureerd, sfeervol ingericht - met alles in het huis en de keuken wat je nodig hebt!
De omgeving hebben we niet heel goed kunnen verkennen vanwege het slechte weer, maar het landschap is er wel lieflijk mooi.

10
Bezocht in oktober 2016

Herzlichen Dank für die wunderbare Gastfreundschaft. Wir haben die Zeit sehr genossen. Das Haus ist wunderbar eingerichtet und die Küche ist fantastisch - wir haben sehr viel gekocht! Dank für die Feigenkonfitüre, die beste die wir je gegessen haben!

9
Bezocht in september 2016

Heerlijk, heerlijk, heerlijk was het hier ontspannen in een fantastisch huis in een prachtige omgeving! Tot ziens!

10
Bezocht in augustus 2016

A sincere thank you for helping to make our visit to Europe te spend time with our son and his wife so enjoyable. Issy is a wonderful place for rest and recreation (cycling!) and getting to know a little of France. Again, thank you!

10
Bezocht in mei 2016

Wat zal het een genot zijn om hier steeds zulke blije gasten te ontvangen! Het is echt een paradijs en het huis voelt als een meer dan comfortabel thuis. Dank voor jullie grote gastvrijheid en zeker tot ziens!

9

Hier geweest? Schrijf een recensie