Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 3 dagen.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

Het huis in het gehucht Nogent (gemeente La Chapelle sous Brancion) bestaat uit voormalige stallen en een woongedeelte waarin ruim plaats is voor twee personen, eventueel met een baby. Het woongedeelte ligt iets hoger en biedt uitzicht op het fraai ingerichte terrein. Via een grote natuurstenen trap komt u op het terras dat aansluit aan op de gezellige Franse woonkeuken die is voorzien van alle gemakken (4 pits fornuis met oven, koelkast, magnetron en een uitgebreide keukeninventaris). Het huis beschikt over een uitstekende centrale verwarming en biedt daarom ook in het voor- een naseizoen voldoende garantie voor een aangenaam verblijf en er is een wasmachine.

De woning heeft een moderne woonkamer met bank, luie stoelen, tv, geluidsinstallatie en dvd speler, een slaapkamer met een kwaliteitsbed (1.80 breed) en een luxe badkamer.

Door de ligging op het zuiden zijn het terras en huis de hele dag zonovergoten. Door de dikke stenen muren blijft het huis koel, maar u kunt ook verfrissing zoeken in de grote tuin in de schaduw van zijdebomen, fruitbomen en acers, die rondom een grote vijver liggen. Er is comfortabel tuinmeubilair aanwezig om gezellig buiten te eten, een kleine zitplek te maken voor het aperitief of om beschut te zonnen. In de voormalige deel van de boerderij vindt u twee goede fietsen, een barbecue en een plek om uw auto in de koelte parkeren.
Aan het huis is een klein zwembad gebouwd van 6.00 m. x 3,50m, voorzien van massagejets. Geen bad om baantjes in te trekken, wel een ideale plek om tijdens de warme zomerdagen verkoeling te zoeken of een glas wijn te drinken op het aansluitende terrasje met ligstoelen.

Doordat het huis vrij ligt en omzoomd is door hoge hagen heeft u enorm veel privacy. U hebt het hele terrein voor uzelf.

De boerderij ligt aan de rand van een gemeente (historisch monument) met een klein aantal inwoners, nabij de Col des Chêvres (de "geitenpas"), op ongeveer 500m hoogte. Op 3km afstand, in het dorp Étrigny, vindt u een goede bakker met een eenvoudig assortiment levensmiddelen.In de grotere plaatsen in de omgeving (Tournus, Sennecy-le-Grand en St. Gengoux le National) zijn alle voorzieningen voorhanden, inclusief een grote biologische supermarkt.
Huisdieren zijn niet toegestaan.

Hoewel u zich op deze locatie in een ander tijdperk zult voelen door de overvloed van authentieke elementen, vindt u in het huis alle moderne comfort en het geheel is perfect onderhouden. Bij aankomst vindt u een opgemaakt bed, hangen er schone handdoeken in de badkamer en staat er natuurlijk een goede fles wijn voor u klaar .

Route naar het huis:
Volg vanuit Tournus de D215 naar St. Gengoux le National. Sla in Nogent, bij de fontein rechtsaf, na 100 meter vindt u het huis aan de rechterkant (lichtblauw toegangshek)
Navigatiecoördinaten (Google Maps) : 46.565192, 4.788381

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Historisch pand
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Fietsen bij huis
  • Haardroger
  • Met zwembad

Beschikbaarheid van 'Bonne Terre'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Aan de rand van het dorpje Nogent, een agrarisch gehucht, gelegen in het landschap van de Route du Vin, met weiden, hagen, wijngaarden en een uitzicht op glooiende heuvels, is een prachtig boerenhuis beschikbaar voor twee personen. In dit gebied ligt een reeks kleine authentieke dorpen met fonteinen, wasplaatsen en uit natuursteen opgetrokken huizen. De boerderij biedt een ideale plek aan rust zoekende wandelaars, fietsers en cultuurminaars. U kunt direct vanuit het huis wandelen, deels over verharde en deels over landbouwweggetjes bijvoorbeeld naar een middeleeuwse vesting en dorpje boven op een heuvel met prachtig uitzicht. Er is een netwerk van gemarkeerde wandelingen dat u door de hele zuidelijke Bourgogne voert. Voor wielrenners biedt de omgeving voldoende uitdaging (zoals de 2 km lange klim van de Col des Chêvres) en ook de ATB'ers kunnen voldoende aan hun trekken komen. En ook voor de recreatieve fietser zijn er wat vlakkere routes zoals de Voie Bleue langs de Saone en de 'Voie Verte', die over een oude spoorlijn langs de mooiste plekjes voert. Op een aantal voormalige stations kunnen diverse soorten fietsen worden gehuurd. Op acht kilometer afstand vindt u de 'Lacs de Laives’’, een merengebiedje waar u kunt zwemmen, picknicken en waterfietsen kunt huren. In de omliggende oude wijn- dorpjes vindt u kleine restaurantjes waar u heerlijk kunt eten.

De regio biedt een ruime keus aan zowel cultuur- als natuurliefhebbers. Er is een keur aan historische monumenten, zoals Romaanse en gotische kerken, de resten van vroegmiddeleeuwse burchten, zoals in het op loopafstand gelegen gerestaureerde dorp Brançion, en pré-historische grotten. Het is een fossielenrijk gebied met een rijke flora en fauna, waarbij ieder seizoen zijn eigen charme geeft aan het glooiende landschap. Ook de wijnliefhebbers komen aan hun trekken: U vindt hier de beste wijnen van de Maconnais en naar het noorden de klassieke, grote Bourgognes.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp

Wat is er te doen

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Bij paardrijroute
  • Vissen
  • Vlieg en zweefsport

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Prijs exclusief eindschoonmaak.
Let op: Het zwembad is niet beschikbaar tussen 1 oktober en 1 mei

Prijs is inclusief

Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 85,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Recensies

Bonne Terre heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

Prijs per week vanaf

€ 825

Prijs per week vanaf

€ 825