Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Harm Jansen

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 6 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving

Beste gast, la Ferme des Reuils wordt aan maximaal 6 volwassenen (plus evt. nog 4 kinderen) verhuurd. Soms kan een uizondering worden gemaakt, maar alleen in overleg met de verhuurder.

La Ferme des Reuils is een oude Franse boerderij. Het huis ligt tussen de groene heuvels van de Bourgogne, aan een zeer rustig landweggetje. Het eigen terrein rond het huis beslaat circa 9000 m2. Het biedt een ruim terras met eettafel voor 10 personen en meerdere zitjes in de zon of in de schaduw. In de tuin vindt u een privezwembad, schommels, bbq en een fantastisch uitzicht over de omliggende velden, waar Charolais-koeien grazen. Er zijn diverse bijgebouwen, waaronder een cave, bakhuisje en houtopslag.

Op de begane grond bevindt zich de woonkamer met houtkachel. De ruime keuken bevat o.a. een vaatwasser, combi-oven en inductiekookplaat. Vanuit de keuken komt u in de sfeervolle eetkamer met houtkachel en eettafel voor 10 personen. Naast de eetkamer bevindt zich een slaapkamer met een tweepersoons boxspringbed (160x200). Op de begane grond is verder nog een eenvoudige sanitairruimte met toilet, douchecabine en wasmachine.

Op de eerste verdieping vindt u drie grote slaapkamers. De eerste slaapkamer heeft een karakteristiek balkenplafond en een tweepersoonsbed (boxspring, 160x200). De tweede slaapkamer is zeer riant en ingericht met 4 eenpersoonsbedden (90x200). De derde slaapkamer heeft een tweepersoonsbed (boxspring, 180x200). Verder een badkamer met inloopdouche en wastafel, en een separaat toilet.

La Ferme des Reuils heeft geen tv-aansluiting of wifi. Mobiel bereik binnen verschilt per kamer, buiten is altijd wel een plek met bereik te vinden. In de woonkamer staat een dvd-speler met beeldscherm.
Het huis wordt verwarmd middels twee houtkachels, aangevuld met elektrische verwarming in keuken, slaap-en badkamers. Als u in voor- of naseizoen Les Reuils bezoekt is een vuurtje stoken wellicht prettig; de houtkachels zijn makkelijk aan te steken en te regelen. Er is voldoende hout voorradig.

Registratienummer

(MS)

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Kinderbed
  • Open haard
  • Met zwembad
  • Privé zwembad

Beschikbaarheid van 'La Ferme des Reuils'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

De directe omgeving van la Feme des Reuils is heuvelachtig en bestaat uit velden met houtwallen, waar Charolais koeien grazen.

De steden Cluny, Chalon sur Saône, Dijon en Beaune hebben nog vele historische gebouwen die aan het rijke leven van Bourgondië herinneren. De abdij van Cluny, Het Palais des Ducs in Dijon en de Hospices de Beaune, waar jaarlijks het wereldberoemde wijnfeest wordt gehouden, zijn een bezoek meer dan waard. Ook de kastelen in Cormatin en Digoine zijn de moeite waard. In de omgeving zijn talrijke kerken daterend uit de 10e en 11e eeuw.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig

Recensies

La Ferme des Reuils heeft de afgelopen 4 jaar 2 recensies gekregen met gemiddeld een:

8.5 sterren
  • 8 sterren

    Een fantastisch huis op een fantastische plek! We hebben met z'n 11en enorm genoten...
    Fijn, ruim en koel huis. Het zwembad was een heerlijke bijkomstigheid.

  • 9 sterren

    Een heerlijke woning op een prachtige, rustige locatie met fantastisch uitzicht. Met het gezin een mooie week gehad. De woning is ruim genoeg om met 8 personen te verblijven. De keuken is ruim en voorzien van alle benodigdheden. Met warm weer geeft het zwembad een aangename verkoeling.

Culinair en wijn

Tussen Dijon en Beaune liggen de wijgaarden van de Côte D'or met dorpjes met wonderschone namen zoals Nuits-St Georges, Gevrey-Chambertin, Chassagne-Montrachet en Vosne - Romanée. De wijngaarden bij deze dorpen brengen fantastische wijnen voort en een rit tussen Dijon en Beaune over de N74 is zeker aan te bevelen. Vergeet ook Clos de Vougeot in het gelijknamige dorpje niet. Nog dichterbij huis liggen de wijngaarden van o.a. Genouilly en Montagny-les-Buxy, elk met een "cave" waar u wijn kunt proeven.

In dorpjes als Gourdon, Joncy, Buxy zijn goede restaurants, meer informatie vindt u in het huis.

Wat is er te doen

La Ferme des Reuils ligt geheel vrij, 10 minuten wandelen van het dorpje Mary. Het sfeervolle huis en het eigen terrein vormen een heerlijke plek om tot rust te komen. Wandelen en fietsen kan direct vanuit het huis (al is voor fietsers het weggetje wel steil!). In het huis liggen verschillende routes en kaarten klaar die u langs wijngaarden, dorpjes, akkers en bos voeren. De keuken is goed uitgerust en geschikt om uitgebreid te koken. Er is een vaste, stenen bbq en ook de vele caves in de omgeving helpen graag mee om er een Bourgondisch verblijf van te maken.
Kinderen zijn van harte welkom, de eigenaar heeft zelf ook regelmatig zijn kleinkinderen te gast in Les Reuils.

  • Bij wandelpaden

Wat je ook moet weten...

Boodschappen kunt u doen in Mary (kruidenier, beperkt open), Joncy (10 minuten met de auto, o.a. bakker en supermarkt) of Monceau- les-Mines (15 minuten, diverse grote supermarches zoals Leclerc).

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

De set handdoeken bestaat uit 1 grote en 1 kleine handdoek pp. Badhanddoeken zelf meenemen. Keukendoeken zijn aanwezig.
In het huis is een babybedje (ledikantje) aanwezig, zie foto. Beddengoed voor het ledikantje (120x60) zelf meenemen..
Wat betreft het elektriciteitsverbruik is 30 KW per dag bij de huurprijs inbegrepen. Gebruikt u meer stroom dan wordt dit met de borg verrekend.

N.B. Indien u een boeking doet voor twee of meer weken krijgt u € 50,00 korting over de tweede en derde week.

Prijs is inclusief

Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 250,00
  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 80,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 1.050

Prijs per week vanaf

€ 1.050

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie