Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

la Préole

Bekijk album (16)
/
 

Beschikbaarheid van 'la Préole'

Joseph Baas + Liesbeth van der Noordaa heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 21 mei 2022

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

la Préole heeft 50 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,9
Bezocht in augustus 2021

Wat hebben wij het heerlijk gehad en genoten van onze twee weken in La Preole bij Joseph en Liesbeth! De eerste week minder goed weer gehad maar we hebben ons als nog uitstekend vermaakt. De gite was van alle gemakken voorzien en voor ons heerlijk ruim. Buiten heb je ook alle mogelijkheden, met zitjes in de zon en schaduw. Fijn was de omheinde tuin voor onze berners. Het zwembad was in de tweede week favoriet met het goede weer! Volgend jaar komen we graag weer terug, Joseph en Liesbeth, om nog meer mooie herinneringen te maken op deze prachtige plek bij jullie. A Bientot!

10
Reactie van Joseph Baas + Liesbeth van der Noordaa

We zien jullie uiteraard weer heel erg graag terug volgend jaar, met jullie fantastische Berner Sennens, heel leuk voor onze Nikki! En we zullen wat klusjes verzinnen voor de heren!

Bezocht in juli 2021

wat een fijne plek is dit... het is er zo mooi, echt overal waar je kijkt. en heel rustig. af en toe hoor je het enthousiasme van de koeien in het weiland naast het huis als de boer op bezoek komt. het zwembad is heerlijk, er zijn verschillende mooie plekjes om te zitten. een vriendelijke omgeving. Joseph en Liesbeth zijn een geweldige gastheer en gastvrouw. ze hebben echt een paradijsje gemaakt en we hebben ervan genoten dat ze dat - en hun verhalen & glaasjes wijn - met ons hebben willen delen. dank jullie wel!

10
Reactie van Joseph Baas + Liesbeth van der Noordaa

Fijn dat jullie het zo naar je zin hebt gehad in ons "paradijsje"! Jullie genoten zichtbaar!

Bezocht in juni 2021

Eindelijk was het dan zover. Geboekt op 1e kerstdag 2019 en dezelfde dag al reactie dat we welkom zijn zomer 2020, maar door Corona ging dat helaas niet door
Maar nu was het weer mogelijk. Eindelijk en lang op gewacht waren we de eerste gasten dit jaar bij Liedbeth en Joseph en natuurlijk Nikki niet te vergeten.
Na een hartelijk welkom met een drankje, kon de vakantie op deze mooie, rustige, goed verzorgd en uitgeruste gite beginnen. Aan Nikki waren we zo gewend, aan de stilte niet, deze is oorverdovend, wat een genot. met de warme dagen was het zwembad heerlijk verkoelend en er zijn veel opties om lekker buiten te zitten in zowel zon als schaduw. Gezellig een aantal keer wijntjes gedronken en een bbq met Joseph (Liesbeth was naar Nederland). Aan informatie en gezelligheid geen gebrek. Door onze geliefde hobby "geocachen" uit te oefenen hebben we veel van de omgeving gezien, met de auto, te voet en op de electrische fietsen. Ook al was de 2e week wat minder goed weer, dat mocht de pret niet drukken. Bedankt voor jullie gastvrijheid en een knuffel voor Nikki.

10
Reactie van Joseph Baas + Liesbeth van der Noordaa

Na anderhalf jaar dan toch eindelijk hier voor de vakantie. En voor ons was het heel leuk om na het verlies van Oranje jullie fantastische recensie te lezen, dank!

Bezocht in oktober 2020
Piet & Vrony

Wij zijn voor de 2e keer te gast bij Joseph en Liesbeth. En natuurlijk bij Nikki de hond. Onze zoon Richard kwam later nog om daar 2 nachten te logeren. Het verblijf was wederom zeer prettig. Gelijk de 1e dag werden wij al uitgenodigd voor de Boeuf de Bourgognon. Helaas moest Joseph, de volgende dag daarop, voor langere tijd revalideren. Wij houden van fietsen en hebben daar ook mooie lange tochten kunnen fietsen. Het weer had iets warmer gemogen, maar dat mocht de pret niet drukken. Joseph sterkte met het revalideren en we vertrouwen erop dat we je volgend jaar in gezondheid weer kunnen begroeten!!

10
Reactie van Joseph Baas + Liesbeth van der Noordaa

Ondanks het niet al te beste weer toch een heerlijke week gehad! We zien jullie graag weer terug. En volgend jaar loopt Joseph weer hoor!

Bezocht in augustus 2020
Peter en Leen en kids

Wat een week hadden we bij jullie, Liesbeth, Joseph en Marijke!
Na een lange periode van lockdown en social distancing konden we eindelijk genieten van de vrijheid op La Préole. Een hartverwarmende ontvangst met een frisse drink en een leuke eerste babbel wachtte ons.
De gite is ruim, meer dan volledig voorzien van alle benodigdheden om onbezorgd op vakantie te zijn en vooral schitterend gelegen. Verscheidene terrasjes veschaffen een variëteit aan ruime uitzichten en de nodige schaduw- en zonplaatsjes. De gezonde lucht van de prachtige omgeving vulde meteen onze longen. Het lekkere zwembad verfriste onze warme lijven, want warm was het! Op elk vlak.
Het contact met de eigenaars, hun vriendin en de lieve, speelse hond verliep zoals je dat wenst: hartelijk, met voldoende privacy, onderhoudend, vlot. Gesprekjes in de pool, in de ochtend, bij het afscheid, zomaar tussendoor. Kortom: een familiaal gevoel, waarbij iedereen iedereen leerde kennen.
Dank voor de gelegenheid om van jullie en jullie enige woonplaats te kunnen genieten!
(Dank voor de aanpassing m.b.t. mijn beperkte mobiliteit! Joseph, word ook snel weel mobieler!)

Vele groeten van L & P, S & E & N ;-)

10
Reactie van Joseph Baas + Liesbeth van der Noordaa

Ja, wat een week, wat een weer, en wat een goede sfeer! Niet alleen de kleine Noah van 13 maanden genoot van het zwembad, alle anderen ook. Het was gewoon helemaal prima met jullie! Dank!

Hier geweest? Schrijf een recensie