Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

la Préole

Bekijk album (16)
/
 

Beschikbaarheid van 'la Préole'

Joseph Baas + Liesbeth van der Noordaa heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 16 mar 2023

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

la Préole heeft 53 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,9
Bezocht in augustus 2022

Door geluk aan onze zijde een week beschikbaar op La Préole (last minute).
Na email verkeer met Liesbeth werd ons gevoel nog sterker en voelden wij ons meer dan welkom. Wij hebben samen met onze kinderen genoten van een week rust, ruimte, het prachtige zwembad (zwemmen onder de sterren hemel) en uiteraard onze gastheer en gastvrouw Joseph en Liesbeth waar we fijne gesprekken mee hebben gevoerd. Wij gaan zeker nog een keer terug en adviseren iedereen een verblijf op La Préole.

9
Reactie van Joseph Baas + Liesbeth van der Noordaa

waar een late annulering toe kan leiden, jullie hebben hier een heerlijke week gehad en heel veel in het zwembad gelegen, want het was dan ook super warm weer. Heel leuk om jullie weer terug te zien, en dat kan dus ook in een meivakantie!

Bezocht in juni 2022

Vaak weet je wát je níét zoekt. Denk aan drukte, het ontbreken van eigen buitenruimte, herrie en ga zo maar door. Om te weten wat je wél zoekt, moet je bij Joseph en Liesbeth zijn.

In willekeurige volgorde, maar wel bewust op één, het heerlijke zwembad. Iedere ochtend al vóór het ontbijt lagen wij er in.
Fantastische gite, werkelijk alles wat je nodig hebt, als je iets mist willen Joseph en Liesbeth dat graag horen. Heerlijke grote tuin met overal zitjes, dus zon of schaduw, je kan kiezen.
Schitterende omgeving met gezellige dorpjes. En nog veel meer.

Nu genoemd als laatste, maar eigenlijk wel op de gedeelde eerste plaats: Liesbeth en Joseph. Gezellig, geïnteresseerd, warm en gastvrij. Van de crémant (met uitleg waarom het geen champagne heet) in de gite en het welkomstdrankje op de eerste dag, de wijntjes op het terras in de loop van de week, en zelfs een koffie in het dorp met Joseph...

Kortom, we vergeten vast het een en ander te noemen over de gite, maar wij geven een dikke vette 10.

Liesbeth en Joseph, hartelijk dank en zeker tot een volgende keer.

Hartelijks,
Sam en Inge

10
Reactie van Joseph Baas + Liesbeth van der Noordaa

En dan hebben jullie het nog niet eens over het weer gehad: begin van de week hittegolf, en later in de week noodweer met onweer en harde wind en regen…. Maar we bleven lachen en dronken dan maar binnen een wijntje. Heel leuk om jullie hier weer terug te zien!

Bezocht in juni 2022

Wat een heerlijke en ontspannen plek is La Préole. De gastvrijheid van Liesbeth en Joseph, het mooie weer, de gezellige gite, ( waar werkelijk alles aanwezig is) de prachtige zonsondergangen voor je deur, Nikki en onze honden die leuk samen speelden en de prachtige omgeving van Vaudebarrier, dan wil je toch nog eens terug? Dat doen we dus ook!

10
Reactie van Joseph Baas + Liesbeth van der Noordaa

En wij vinden het ook heel leuk om jullie met “ de jongens” weer terug te zien hier, wordt vast weer heel gezellig!

Bezocht in augustus 2021

Wat hebben wij het heerlijk gehad en genoten van onze twee weken in La Preole bij Joseph en Liesbeth! De eerste week minder goed weer gehad maar we hebben ons als nog uitstekend vermaakt. De gite was van alle gemakken voorzien en voor ons heerlijk ruim. Buiten heb je ook alle mogelijkheden, met zitjes in de zon en schaduw. Fijn was de omheinde tuin voor onze berners. Het zwembad was in de tweede week favoriet met het goede weer! Volgend jaar komen we graag weer terug, Joseph en Liesbeth, om nog meer mooie herinneringen te maken op deze prachtige plek bij jullie. A Bientot!

10
Reactie van Joseph Baas + Liesbeth van der Noordaa

We zien jullie uiteraard weer heel erg graag terug volgend jaar, met jullie fantastische Berner Sennens, heel leuk voor onze Nikki! En we zullen wat klusjes verzinnen voor de heren!

Bezocht in juli 2021

wat een fijne plek is dit... het is er zo mooi, echt overal waar je kijkt. en heel rustig. af en toe hoor je het enthousiasme van de koeien in het weiland naast het huis als de boer op bezoek komt. het zwembad is heerlijk, er zijn verschillende mooie plekjes om te zitten. een vriendelijke omgeving. Joseph en Liesbeth zijn een geweldige gastheer en gastvrouw. ze hebben echt een paradijsje gemaakt en we hebben ervan genoten dat ze dat - en hun verhalen & glaasjes wijn - met ons hebben willen delen. dank jullie wel!

10
Reactie van Joseph Baas + Liesbeth van der Noordaa

Fijn dat jullie het zo naar je zin hebt gehad in ons "paradijsje"! Jullie genoten zichtbaar!

Hier geweest? Schrijf een recensie