Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

L'Ancienne Étable

Bekijk album (40)
/
 

Beschikbaarheid van 'L'Ancienne Étable '

Jacco en Erna Klapwijk heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 01 mei 2021

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

L'Ancienne Étable heeft 32 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,8
Bezocht in september 2020

Knus, gezellig, schoon en compleet: in het huisje van Erna en Jacco hebben wij ons meer dan welkom en thuis gevoeld, aan werkelijk alles is gedacht om het je als gast naar de zin te maken. Met een beetje pijn in ‘t hart zijn wij na een week weer naar huis gegaan dus als je de mogelijkheid hebt, boek dan vooral wat langer want er is genoeg te zien, beleven en vooral te genieten.

10
Bezocht in september 2020

We hebben twee weken genoten van dit huisje. Mooie locatie, volop gelegenheid tot tripjes, wandelen en genieten van de tuin. In het huisje is werkelijk alles aanwezig. Erna en Jacco hebben het fantastisch voor elkaar. Zeker een aanrader.

10
Bezocht in augustus 2020

Wat een heerlijke week! Het huisje is met oog voor de kleinste details ingericht! Alles aanwezig en voorhanden en aan alles is gedacht. Zoek je rust en de natuur L'Ancienne, Fleury en de Bourgogne is the place 2 be!

10
Bezocht in augustus 2020

Net thuis en aan het nagenieten van 3 heerlijke weken in Frankrijk die we begonnen zijn in dit originele huis. We waren al een keer eerder geweest in een ander huis van jullie en wisten waar we terecht kwamen. Het was weer geweldig! Ook bedankt voor de hartelijke ontvangst. We blijven ons verbazen over hoe geweldig leuk jullie dit huisje opgeknapt hebben en ook hier ontbrak het ons aan niets. De plek vinden we heerlijk en zwemmen op loopafstand een grote plus. We komen graag nog een keer terug en als het dan nog wat minder heet zou zijn is het volmaakt ;). Weer hartelijke dank voor alles Jacco en Erna en alle goeds voor jullie.

10
Bezocht in juli 2020

Het was nog spannend of we dit jaar wel naar Frankrijk op vakantie konden gaan. Gelukkig gingen op 15 juni de grenzen open en kregen we groen licht.
Het huisje, Erna en Jacco: hierover is alles in vorige reacties al gezegd en geschreven, dit is uitzonderlijk. Alles klopt, zowel wat decoratie, uitstraling als comfort betreft.
Bourgogne, de Morvan, de omgeving: wandelen dichtbij en wat verder weg, fietsen lang het kanaal (de fietsen zijn top!), rondritjes met de auto ... rust en veel groen zijn de kernwoorden.
Eten en drinken: de bourgondische wijnen zijn erg lekker, leuk terras bij het kanaal vlakbij waar je wat kan eten of drinken, goed eten ook in Bar Brinay.
Het weer: ideaal voor al onze activiteiten, toen het wat warmer werd de laatste dagen was het goed afkoelen in het riviertje naast het kanaal.
Voor ons was dit een vakantie volgens het boekje, we hopen misschien later nog wel eens terug te komen.

10

Hier geweest? Schrijf een recensie