Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Maison Lavande

Bekijk album (26)
/
 

Beschikbaarheid van 'Maison Lavande'

Loes Schijf heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 12 sep 2020

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Maison Lavande heeft 2 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

8,5
Bezocht in april 2018

Onze eerste keer in de Morvan en in Maison Lavande. Wat hebben we genoten! Het huis is super, alles erop en eraan. Wij als kookfanaten konden ons hart ophalen want we grepen nooit mis. Het enige wat we wel misten was een behoorlijke wifi/internet-verbinding. Alleen mail verzenden en ontvangen ging nog redelijk. Eigenlijk hoort dat er wel bij in deze tijd. Maar, Loes, we komen zeker nog eens terug, want het was geweldig en een week is veel te snel om. Genoten hebben we ook van de tuin, de honden konden lekker los, dus ook die hebben zich prima vermaakt. En bovendien: er is nog genoeg te zien in de omgeving. Lieve groet van Coby en Rexie, Annemiek en Snoopy.

8
Bezocht in augustus 2017

Heerlijk huis waar wij ons allemaal heel erg thuis voelen. Het was al de derde keer dat wij hier waren en zeker niet de laatste! Het huis heeft alles wat je nodig hebt en de hartelijke en attente gastvrouw maakt het helemaal compleet. We hebben heerlijk gezwommen in het meer en gespeeld en geluierd in de fijne tuin. De omgeving is prachtig mooi. Tot volgend jaar!
Bob, Elly, Robin en Vinnie

9

Hier geweest? Schrijf een recensie