Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

La Seganjotte

Bekijk album (13)
/
 

Beschikbaarheid van 'La Seganjotte'

Brenda en Jaap Pronk heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 01 mar 2020

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

La Seganjotte heeft 23 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,4
Bezocht in oktober 2019

Een heerlijke vakantie met de rust, de natuur en de stilte waar wij enorm van houden. Wandelen kun je oneindig daar, door de kleine dorpjes en door de beboste en heuvelachtige natuur. In het begin van onze vakantie hadden we een fotoshoot afspraak met Brenda voor onze trouwkaart. Brenda had allerlei mooie locaties uitgezocht, nadat ze grondig bij ons had geinformeerd naar de sfeer van de kaart.

Helemaal ontspannen konden wij beginnen aan de fotoshoot, want het was duidelijk wat er van ons verwacht werd. De hond was er ook bij aanwezig en dat zou het een wankel geheel kunnen maken. Hij was in zijn geheel op zijn gemak en luisterde perfect waardoor Brenda prachtige foto's van ons als drietal heeft kunnen schieten.

Brenda, nogmaals bedankt voor de gezellige en ontspannen fotoshoot. De foto's wil ik hier nog niet delen, want die zullen we nog nodig hebben, maar ze zijn prachtig en we zijn er dolblij mee. Het maakte onze vakantie nog een beetje mooier.

9
Reactie van Brenda en Jaap Pronk

Ha lieve Marijn, Geert (en Faido) Wij zijn altijd blij als jullie weer in een van onze huisjes komen vakantievieren. Dit keer kreeg ik er een missie bij..Wat een gezellige middag hadden wij.. en wat zijn wij benieuwd naar het uiteindelijke eindresultaat. En tijdens dit schrijven.... staan wij alweer in de startblokken om la Tourterelle voor jullie in kerstsfeer te brengen.. tot snel! Jaap en Brenda

Bezocht in september 2019

Een week was eigenlijk te kort in dit fijne huis.
De hele week mooi weer gehad dus echt genoten van de rust en ruimte om dit karakteristieke huis. Het uitzicht over de akkers en in de verte t geloei van de koeien, het was net een plaatje waar we op uit keken. Onze hond is niet binnen geweest, die kon de hele dag in de tuin rondstruinen en vanuit het huis liepen we zo de natuur in, wandelingen die goed aangegeven zijn in het schriftje van Jaap en Brenda. In het huis is alles aanwezig wat je nodig hebt, de kachel hebben we niet nodig gehad, maar ‘s avonds met de kaarsjes aan was het heel gezellig in de kamer met twee lekkere banken erin. Barbecuen in de tuin, lekker glaasje Sancerre erbij....Jaap en Brenda die we altijd om raad konden vragen als we ze nodig hadden kortom, wij komen zeker nog een keer terug.

9
Bezocht in april 2019

We bewaren mooie herinneringen aan dit heerlijk, rustig gelegen en authentiek huis, waar we een warme welkom kregen van Jaap en Brenda en ons meteen helemaal thuis voelden. Het blijft op ons lijstje staan als terugkeeradres.

9
Bezocht in mei 2018
Theo en Helma van  Rijswijk

Wij hebben twee heerlijke weken gehad in La Seganjotte. Wat een charmant en gezellig huis met een prachtige tuin met genoeg schaduw. De stilte was heerlijk! De geluiden van de vele vogels en in de schemering kwamen de vleermuizen die rakelings langs ons heen fladderden. We hebben met onze drie IJslanders vele wandeltochten gemaakt vanuit La Seganjotte. Alleen op de D-weggetjes hebben we ze aan de lijn gehad, in de bossen en weilanden konden ze gewoon los. Heel veel wild gezien! Behalve veel wandelen hebben wij van jullie prachtige huis en tuin genoten en hebben wij een heerlijke relaxte vakantie gehad. Een super fijne ontvangst met wat lekkers voor de honden en een heerlijke pot jam! Jullie service en gastvrijheid is echt super! Jaap nog bedankt voor het maaien! De fotosessie met Brenda was enorm leuk om mee te maken. Alles ging zo relaxt en de honden hadden veel plezier! Wij zijn heel blij met de foto's! Wat zijn wij blij dat wij via Hans (ook uit Swifterbant) aan jullie adres zijn gekomen. Wij komen zeker nog een keer terug!

10
Reactie van Brenda en Jaap Pronk

Ha Helma en Theo Heel fijn dat jullie zo hebben genoten van la Seganjotte en omgeving. Van de fotoshoot met jullie Ijslanders heb ik ook genoten.. en wat een eer dat jullie een foto daarvan hierbij hebben geplaatst. Wij zien jullie heel graag terug... Hartelijke groet Jaap en Brenda

Bezocht in april 2017

Lieve Brenda en Jaap,
Hier dan -eindelijk- een recensie van ons. De geschreven tekst lag al tijden klaar, en dan schiet het er toch bij in, onze excuses hoor.
Eind april zijn wij weer naar jullie huis afgereisd, nu voor een week La Seganjotte gehuurd. Dit huis is net een sprookjeshuis, zo mooi.
Het is prachtig begroeid met klimop bijvoorbeeld en er stond nu al een indrukwekkende pioenroos -in knop- tegen de gevel onder een van de slaapkamerramen. In de loop van de dagen kwam zij in bloei, heerlijk geurend. Er staan ook wat kruiden onder de ramen.
Het huis is van buiten een plaatje, maar van binnen ook niet mis.
Heerlijk authentiek met enorme dikke muren. Mede daardoor vonden wij het prettig en comfortabel om de geweldige houtkachel aan te hebben. Deze zware jongen kon er wat van. Zorgde ervoor dat wij het zeer behaaglijk hadden, want buiten was het een paar dagen en nachten goed koud.
Toen wij vorig jaar in september in La Seganjotte verbleven, was het bloedheet, maar binnen, door de dikke muren zalig koel!
De bedden vinden wij heerlijk.
Bij aankomst vonden wij een mooie fles wijn op tafel met een lief kaartje en voor onze hond kluifjes erbij...wat een welkom! De grote omheinde tuin betekende voor de hond eindeloos buitenplezier, de hele dag.
Jaap en Brenda zijn heel hartelijke mensen en mede dankzij hun goede zorgen is ons verblijf ( een week vonden wij echt te kort) weer top geweest. Dankjewel !
Met hartelijke groeten,
Hans en Petra de Lange

10

Hier geweest? Schrijf een recensie