Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Grand Vouas

Bekijk album (22)
/
  • 6
  • 2
  • 3
  • 2
  • 2
  • 3
9,7
Waardering
 

Beschikbaarheid van 'Grand Vouas'

Jo Ernst heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 19 mei 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Grand Vouas heeft 6 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,7
Bezocht in juli 2018
N. Broersen en G. Huijbers

Wat een bijzonder mooie plek is Grand Vouas. Voor ons de eerste kennismaking met de Morvan. En wat voor een. Je waant je in een zee van rust, ruimte en natuur. Het heerlijke water van Lac de Panneciere ligt letterlijk aan de achtertuin, heerlijk om 's ochtends en 's avonds te zitten en zwemmen. Rondom het huis zelf is op ieder moment van de dag een geschikte plek te vinden, om te ontspannen. Op zo'n 10 minuten van Les Vouas liggen enkele dorpjes, waaronder Chateau Chinon. Hier hebben we regelmatig heerlijk gegeten en op een terrasje gezeten.

9
Bezocht in juli 2018
N. Broersen en G. Huijbers

Wat een bijzondere plek is Grand Vouas. Voor ons de eerste kennismaking met de Morvan. En wat voor een. Je waant je in andere wereld. Een heel mooi stukje Frankrijk. Wat een rust, ruimte en prachtige natuur. Het heerlijke water van Lac de Panneciere ligt letterlijk aan de achtertuin, waar je makkelijk heen loopt vanuit het huis. Fijne plek om te zitten 's ochtends en 's avonds. Ook rondom het huis is er voor ieder moment van de dag een geschikte plek om lekker te zitten en te ontspannen. Op zo'n 10 minuten rijden liggen verschillende dorpjes waaronder Chateau Chinon, waar we regelmatig heerlijk hebben gegeten en op terrasjes hebben gezeten. Een plek om nog eens naar terug te komen.

9
Bezocht in september 2017

Heerlijk huis, zalige stilte, lekker zwemmen en vissen in het meer, wandelen vanaf huis, ruime boekenkeus, leuke uitstapjes in de buurt. Prima contact met eigenaar.
Kortom: heerlijk uitgerust in augustus 2017!

10
Bezocht in augustus 2017
T. Eimers

Een mooie ruime gezinswoning, waar je heerlijk tot rust kunt komen en waar je op 50m. afstand lekker in alle rust kunt gaan (karper)vissen. Wij hebben een fantastisch vakantie gehad en komen hier zeker weer terug.

10
Bezocht in augustus 2016
Jennifer

Een heerlijk huis op een heerlijke plek om lekker tot rust te komen.

10

Hier geweest? Schrijf een recensie