Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

l'Huis d'Osho

Bekijk album (14)
/
 

Beschikbaarheid van 'l'Huis d'Osho'

Jeroen de Bruin heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 11 jul 2020

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

l'Huis d'Osho heeft 21 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,0
Bezocht in augustus 2018

Wat hebben we weer genoten! Het is alweer enige jaren geleden dat we voor het eerst in de Morvan kwamen, maar werden meteen verliefd op de schoonheid en eigen terug-in-de-tijd-cultuur van het gebied. Dit huisje van Jeroen heeft daar zeker aan bijgedragen, we zijn er nu al zo vaak geweest dat het voelt als thuiskomen. De murs-en-pierre, de haard, de tomettes, alles is sfeervol op elkaar afgestemd. Ik noem het een 'sprookjeshuisje', zó charmant is het.
Het kleine tuintje is een genot bij mooi weer, we hebben er vaak ons kleine bbq-tje aangestoken. De geluiden van vogels en insecten vullen de stilte aan.
Het uitzicht op fruitbomen maakt het extra idyllisch.

Inmiddels hebben we één km verderop ons eigen tweede huis gekocht, we klussen er nog aan. l'Huis d'Osho dient in meerdere opzichten als voorbeeld, die sfeer hóórt gewoon in de Morvan!

Morvan, 50 jaar terug in de tijd...
Bijna geen mobiel internet of mobiele telefonie mogelijk. De bakker komt nog enkele malen per week toeterend door dorpjes om croissants en baguettes te verkopen.
Morvan, waar je gewekt wordt door loeiende koeien, blatende schapen, kukelende hanen of balkende ezels.
Industrie is er niet, 'stappen' kan je er niet. Lichtvervuiling is onbekend, de sterrenhemels zijn oogverblindend mooi.
Met maximaal 15 personen per km2 is de rust onbekend en ongekend.
Morvan, waar je vanaf de schemering extra voorzichtig en met groot licht moet rijden omdat er zomaar een hert, vos of das voor je auto langs kan glippen.
Waar alleen in de dorpjes straatverlichting is, wat tussen 22.00 en 22.30 alweer uitgaat.
Morvan, zonder reguliere riolen zodat vrijwel elk huis een septic tank nodig heeft en waar kleine gehuchtjes vaak op een natuurlijke waterbron aangesloten zijn.
Morvan, 50 jaar terug in de tijd...

9
Bezocht in augustus 2018

We hebben met z'n tweeen een fantastische week beleefd in l'huis d'Osho! Onze eerste kennismaking met de Morvan is uitstekend bevallen. Prachtige natuur, grote rust, heerlijk wandelen en leuke restaurants. Het huisje is knus, gezellig en compleet. Jeroen's gastvrijheid is zeer groot en geeft zeker een extra dimensie aan het verblijf. Aanrader!

9
Bezocht in juli 2018

Geweldig leuk, knus huis waar het aan niets ontbreekt. De stilte van de omgeving is ons uitstekend bevallen,
Prima om hier een weekje tot rust te komen.

9
Bezocht in juni 2018

Bezocht in juni 2018.

Een weekje naar de Morvan. Deze streek kenden we niet.
We waren altijd gewend om naar de west of zuidkust van Frankrijk op vakantie te gaan.
De Morvan is prachtig. Het kenmerkt zich door de prachtige natuur, mooie wegen, waar je niemand tegenkomt, de gezellige dorpjes en stadjes en het heerlijke eten tegen lage prijzen, ongekend.
In L’Huis d’Osho voelden we ons meteen thuis, mede door de hartelijke ontvangst van Jeroen de Bruin, de eigenaar.
Het huis is knus en van alle gemakken voorzien. Zelfs het ecologisch toilet went snel.
Hier kom je echt tot rust met het loeien van de koeien op de achtergrond en de kudde schapen die op het eind van de dag langs het huis loopt.
Een aanrader. Wij komen hier zeker terug.
Bert en Marijke.

9
Bezocht in september 2017

1 week zalige rust en stilte, geen doodse maar een stilte vol bijgeluiden (haan, hond, koe, ezel, paardje, gans, zwaluw, kraai, ekster, mus, mees, hagedis (ritselend), zomerbriesje, enz./ na haan in willekeurige volgorde) levend en inspirerend in een schijnbaar vergeten en ingeslapen boerendorpje. En dan precies op zijn plek dat heerlijke authentiek huisje met een patina van eenvoud en berusting, alles komt goed ... dat weet je zeker ...in dit tijdloos moment. Met de schilderachtige omgeving, het vriendelijke landschap en de natuur bekruipt je soms het gevoel dat het allemaal in scene is gezet, het ligt er allemaal zo dik op, bijna cliché, zelfs de Charollais koeien zitten beslist in het complot. Jeroen speelt de rol van gastheer net zo overtuigend als naturel, heeft het wat mij betreft goed voor mekaar.

9

Hier geweest? Schrijf een recensie