Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Les Ouches Tissier

Bekijk album (20)
/
 

Beschikbaarheid van 'Les Ouches Tissier'

Sjoerd Rijpkema heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 01 feb 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Les Ouches Tissier heeft 11 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

8,7
Bezocht in augustus 2018

Wij, Margreet, Elze, Corrie, Wypkeline en Mineke hebben net als onze voorgangers heerlijke weken gehad in Les Ouches Tissier. Als je gewend bent aan de bijzondere geluiden van de Zevenslaper, de vroedmeesterpad en de kerkuilen ga je er vervolgens van genieten. Dan komen er de geluiden van de wielewaal bij en het lichtje van de glimworm en wij glimmen mee. Heerlijk op het terras met
uitdagende uitzichten om te schilderen of tekenen, een fijne keuken. We zoeken ieder jaar
een ander huis in Frankrijk om ons uit te leven in onze hobby: schilderen. Voor het eerst hebben we tegen elkaar gezegd: “zullen we hier nog een keer naartoe? Zo’n inspirerende en heerlijke plek is wel
weer even afkicken thuis.

9
Bezocht in juli 2016
Marjolein Gubbels-Dijksman

Wij hebben een heel fijne week gehad. We hebben voornamelijk buiten gezeten vanwege het mooie weer. Zalig terras met ruim voldoende stoelen en tafels. We waren met acht personen. Wat we heel erg leuk vonden was het vuurplaatsje, waar we elke avond een vuur hebben gemaakt.
We zijn naar Nevers geweest en hebben het kasteel Guedelon bezocht. Het meertje in de buurt was ook een heerlijk plek voor verkoeling. Kortom een heerlijke vakantie-week in een fijn huis.

8
Bezocht in augustus 2015

Gerestaureerde boerderij van ruim 200 jaar oud. Ondanks wisselende weersomstandigheden comfortabel. Zeer rustige omgeving en mooi uitzicht, Acht personen hadden hun eigen plek en voor het gezamenlijk vertoeven en eten en drinken bood de stal ook bij wat slechter weer door de open haard en de sfeer alle ruimte. Kortom een authentieke plaats waar we nog lang aan zullen denken.

9
Bezocht in augustus 2014

Les Ouches Tissier was voor ons heerlijke vakantieplek. Het is een mooie plek om van het bourgondische leven te proeven. Verder zijn er met een uurtje rijden plaatsjes als Vézelay, Sancerre of Pouilly-sur-Loire te bezoeken. Overigens is een dag verblijven bij de omgebouwde boerderij ook geen straf. We konden praktisch elke dag buiten eten, en als het dan ´s avonds toch een beetje afkoelt maakten we een kampvuurtje. Het huis is geschikt voor acht personen en dus voor ons twee prima compleet. De badkamer/toilet is op de begane grond terwijl de slaapkamers op de eerste verdieping zijn. Een nachtelijk bezoek leidde hierdoor nog wel eens tot gestommel in het huis maar was niet echt een probleem. Al met al prima vakantie gehad, en we denken erover om weer eens terug te gaan.

Paul en Sandra

8
Bezocht in augustus 2014

We hebben 2 formidabele weken gehad met voornamelijk mooi weer.
De eigenaren Ton en Trix zijn geweldige mensen, evenals de locale bewoners van Sangue en Lurcy.
Een heerlijk rustig huis zonder poes pas: " what you see, is what you get. "
Een echte aanrader voor de rustige vakantievierder.
Een bezoekje aan Vezelay is zeker aan te bevelen , zo ook de pizzeria in Corbigny.
S avonds lekker bij het kampvuur een biertje of wijntje met het concert van de vroedmeesterpad: waar vindt je dat? Op het terras van Les Ouches Tissier!

Groetjes Anne , Kina en aanhang.

8

Hier geweest? Schrijf een recensie