Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Lameloise

Bekijk album (46)
/
  • 12
  • 2
  • 5
  • 2
  • 5
9,1
Waardering
 

Beschikbaarheid van 'Lameloise'

Erik van de Ven heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 19 aug 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Lameloise heeft 16 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,1
Bezocht in mei 2019

Wij hebben een heerlijke week gehad met onze kinderen en kleinkinderen in een fantastisch huis, met aan alle kanten een prachtig uitzicht. We hadden nogal wisselend weer, te koud voor het zwembad, maar de hottube bood een uitstekend alternatief,.De keuken is goed voorzien van alle benodigdheden, waardoor we ook culinair niets te kort zijn gekomen, hoewel je .in de buurt ook heerlijk kunt eten. De omgeving is erg mooi. De avonden waren erg gezellig met het knapperende houtvuur en een lekker glas wijn. Als het lukt met elkaars agenda, is dit zeker voor een herhaling vatbaar en komen we graag terug.

9
Bezocht in oktober 2018

Herfstvakantie met familie en kinderen. Heerlijk huis, super ruim en royaal ingericht. Bij de kinderen was de grote trampoline favoriet, samen met de hottub.
De omgeving is rustig en mooi, met leuke stadjes. Je kan er goed fietsen.

10
Bezocht in augustus 2018

Wij hebben een zeer leuke week in het huis achter de rug. We waren met 7 volwassenen en 4 kinderen en de kamers waren hiervoor meer dan ruim genoeg. Doordat we in een hete periode kwamen waren de kamer boven wel nogal warm om te slapen. Beneden viel dit beter mee. Alles was dik in orde. Het zwembad met het mooie uitzicht was de hoofdattractie voor ons :) De kinderen hebben er elke dag flink van genoten alsook de volwassenen. Daarnaast was er ook veel speelgoed aanwezig in de schuur. Echt toplocatie om met kinderen op vakantie te gaan.

9
Reactie van Erik van de Ven

Beste Rippe, bedankt voor de mooie recensie! Wij hebben dit jaar meer opmerkingen gekregen over de temperatuur op de slaapkamers op de bovenverdieping. Nu was het natuurlijk een uitzonderlijk warme zomer, maar in de hoop dat we die in de toekomst vaker hebben gaan we de slaapkamers boven uitrusten met airco's vanaf seizoen 2019. Met vriendelijke groet, Erik van de Ven.

Bezocht in augustus 2018

Lameloise is een prachtige vakantiehoeve met een schitterend uitzicht, superrustige ligging en omgeving.
We hadden er met de familie Granny,kinderen en kleinkinderen een onvergetelijk verlof..
De kinderen waren overgelukkig met alle speelgoed ,,speelruimte,speeltoestellen,jacuzzi en zwembad..
Een aannrader !

9
Reactie van Erik van de Ven

Beste Catrine, Fijn dat het jullie zo goed bevallen is. Het mooiste compliment voor ons is dat jullie direct weer geboekt hebben voor volgend jaar! Met vriendelijke groet, Erik van de Ven

Bezocht in juli 2018
Harry Ruijs

Een heerlijke familieweek met kinderen en kleinkinderen. De boerderij is ruim genoeg voor ons veertienen en biedt alle comfort. Overal voldoende zitplaatsen en de apparatuur is robuust en modern.
Er was deze week heel veel zon, we hebben buiten geleefd vooral aan de achterkant en rond het zwembad. Voorterras biedt nauwelijks schaduw en is dan te warm om te zitten. Voor de jongste kinderen is er veel speelgoed en een zandbak; voor de groteren is er tafeltennis, trampoline en zwembad. De hottub is goed gebruikt, maar vergt wel veel aandacht bij het opruimen. Er is een goede informatiemap aanwezig en voor onvoorziene zaken geeft Erik vd Ven praktische ondersteuning per telefoon.
Op enkele kilometers ligt Luzy met prima supermarkten. Voor uitstapjes moet je wel wat verder rijden. Lameloise kunnen we elke familie van harte aanraden.

9
Reactie van Erik van de Ven

Beste Harry, dank voor deze mooie recensie! Op het voor terras stonden in het verleden ook parasols maar deze zijn verschillende malen kapot gewaaid als gasten deze open lieten staan bij afwezigheid. Om toch schaduw te creëren zijn wij nu aan het kijken naar de mogelijkheden om schaduwdoeken te plaatsen die water en wind bestendig zijn. Dit wordt waarschijnlijk voorjaar 2019 gerealiseerd. Met vriendelijke groet, Erik van de Ven

Hier geweest? Schrijf een recensie