Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Creule

Bekijk album (24)
/
 

Beschikbaarheid van 'Creule'

Theo van Wijck heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 13 mei 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Creule heeft 4 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,5
Bezocht in januari 2017

We hebben de stilste en donkerste jaarwisseling ooit gehad in het huis van Theo en Tesselschade en dat is ons geweldig goed bevallen. Zo goed dat we een dag extra hebben geboekt. We voelden ons meteen thuis in het huis. Dat kwam door het huis zelf (mooi, smaakvol, ruim, warm), de ligging van het huis, en door de gastvrijheid en hartelijkheid van Theo en Tesselschade, de rust, de omgeving, de door rijp winterwitte tuin. En toch krijgt dit prachtige fabeltastische huis geen 10, maar een 9. De enige reden daarvoor is dat ik nooit een tien geef en een 9,5 niet kan in deze recensie. Theo zei bij het afscheid dat hij nog wat puntjes op de i ging zetten. Ik wens hem veel succes bij het vinden van puntjes zonder i. Heel erg graag tot een volgende keer.

9
Bezocht in oktober 2016

Ook wij zochten kort van tevoren een plek en stuitten op dit lieve huis dat van binnen grootser bleek dan wij vermoedden. De foto's geven een beeld van een fijn, met smaak en liefde ingericht huis en die verwachtingen worden meer dan waar gemaakt in werkelijkheid. Wat een fijn huis! We vielen volledig voor de ligging van het huisje, de inrichting, de vele voorzieningen en de houtkachels (in de woonkamer, keuken en ook buiten konden wij - in oktober - nog uren bij een knapperend vuurtje doorbrengen).

10
Bezocht in juni 2016

Last minute een huis in de Bourgogne gezocht en gelukkig was dit plaatje van een huis nog vrij, wat een geluk! Een heerlijk comfortabel huis, met veel liefde en oog voor detail gerenoveerd. Wij hebben genoten van de buitenkeuken, het uitzicht vanuit de tuin op de stieren en van de omgeving. De inventaris is zeer compleet, bedden comfortabel, het ontbrak werkelijk aan niets. Jammer dat het huis de 2e week niet meer vrij was anders waren we zeker nog een week gebleven.
Theo en Tesselschade, hartelijk bedankt voor de gastvrijheid en hopelijk tot ziens!
Groetjes Erwin en Edith

10
Bezocht in mei 2016

Zaterdagavond......helaas is ons heerlijk verblijf in dit fantastisch huis bijna voorbij. Wat hebben we genoten van dit huis, dat met veel liefde voor detail en charme is verbouwd en ingericht.

Niet alleen de heerlijke ruimtes die je omarmen als een warme deken, maar ook de fantastische tuin om het gehele huis heen is een bijzondere ervaring. Buiten de mooie vergezichten hebben we deze twee weken een scala aan dieren zien langskomen in de tuin, zoals:
- Groene specht
- Hop
- Eekhoorn
- Grote bonte specht
- Puttertjes
- Vlaamse gaai
- Salamanders
- en natuurlijk de koeien met kalveren, die bijna voelen als huisdieren.

Het koken in de heerlijke grote ( en complete ) keuken, met z'n mooie grote boeren tafel was een waar feest. Het daarna genieten in de heerlijke woonkamer bij de gezellige houtkachel was voor ons meer dan genieten.

Tesselschade en Theo bedankt voor de goede en fijne zorgen en tot de volgende keer ( hopelijk snel :-) )

Groet,
Hanneke en Angelo Mans - Roggen

9

Hier geweest? Schrijf een recensie