Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Morvandelle

Bekijk album (23)
/
 

Beschikbaarheid van 'Morvandelle'

Wendelmoet en William Drenth heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 20 feb 2020

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Morvandelle heeft 5 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,5
Bezocht in juni 2017

Wat een fijn en compleet huis! Werkelijk alles is aanwezig. Zeer schoon en netjes. We hebben alleen beneden gewoond want we hadden prachtig weer en leefden vooral buiten. We hebben genoten van de stilte, de zingende vogeltjes en de af en aan vliegende vogelouders die hun jongen in het vogelhuisje van eten voorzagen. Prachtige grote en goed onderhouden tuin. Hier is het 's avonds nog echt donker dus een prachtige sterrenhemel te zien. Mooie wandelingen gemaakt en gezwommen in het meer. Kortom een heerlijke vakantie! In principe gaan we nooit terug naar hetzelfde huisje... maar hier komen we graag nog eens terug!

10
Bezocht in juni 2016

Alles was uitstekend geregeld, ook via de buren,die een oogje in het zeil konden houden.
De tuin was heerlijk en het huis had alle comfort.In de buurt is het aangenaam zwemmem, waar overigens niemand verder gebruik van maakt..

10
Bezocht in juni 2016

Morvandelle was ons 1e huis van 3 in onze Franse vakantie dit jaar.
Het is een compleet huis met alles er op en er aan.
Ligt in een rustig buurtje, slechts af en toe komt er een auto voorbij.
We hadden veel pech met het weer, erg veel regen. Maar we hebben het niet koud hoeven hebben, de houtkachel deed het prima!
Van wandelen is dus niet veel terecht gekomen, maar met de auto hebben we de streek verkend.
De bedden slapen prima, de bank zit heerlijk boven en dvd's kijken was geweldig mbv het "home theater" systeem!
We hebben het fijn gehad !

8
Bezocht in mei 2016
Hans Koen

Wij zijn weer thuis en wat hebben we genoten daar in de Morvan.
Geweldig, de omgeving, het huis, de ligging en z'n grote tuin, fantastisch.

Ook hebben we een aantal buren mogen ontmoeten waaronder natuurlijk Thea en Bernard. Wat een lieve behulpzame mensen, weten bij het bakkertje je ook op het lekkerste brood te wijzen, geweldig. Ook de Engelse overburen zijn aardig en natuurlijk een heerlijk gesprek gehad met je Franse buurvrouw. Zij vertelde dat haar moeder er al woonde en zij er geboren is. Natuurlijk kende ze jullie en begon gelijk alle namen op te noemen.

Wij zijn er primair gekomen voor de rust en dat is super geslaagd, we hebben gewandeld over soms sompige paden maar ook de "route du crete" gereden toen het zondag regende. Van maandag tot zaterdag schitterend weer gehad met ca 25 graden.

Het huis is super compleet, zowel om te koken, spelletjes te spelen, lezen en gluren. Leuk verhaal, er kwam een specht aanvliegen die de betonnen paal in de tuin van de buren voor een boom aanzag. Eerst even plek kiezen en dan rammen met de snavel. Dat viel tegen, bij de eerste tik was de terugslag zo groot dat hij achterover naar beneden kukelde, een hele schrik, voor de specht dus.
Ook voor de hond was het geweldig, grote tuin om te onderzoeken, lekker door de blubber lopen bij het wandelen, kennis maken met Kees, achter de kippen aan en natuurlijk op ontdekkingstocht waarbij onze Franse buurvrouw kwam waarschuwen dat onze kleine zwarte hond via haar tuin naar de tuin van de benedenburen was gelopen. En jawel, eenmaal daar gekomen kwam ze op mijn roepen tevoorschijn en wandelde rustig mee terug alsof het heel normaal was.

Een kleine gemeenschap waar iedereen elkaar kent en helpt, met pijn in mijn hart zijn we gisteren naar huis gegaan maar we komen terug, voor de rust, het prachtige uitzicht en het heerlijke huis.

10
Bezocht in mei 2015
Marcel en Huib

Het huis is prachtig gelegen in een rustig klein gehuchtje met ongeveer 10 huizen aan een doodlopende weg. Het huis is van alle comfort voorzien, het fotoalbum geeft een goed beeld hiervan en alles is netjes. Er is een uitstekende houtkachel, satelliet TV en goede Wiffi. Voor de kok staat er een groot professioneel fornuis. Er is een zeer grote omheinde tuin, was handig voor onze hond. In het dorp woont nog een Franse boer met koeien en een boer die biologische groenten herbouwd in de kas en op het land. Schuin tegenover woont een Nederlands echtpaar, die voor de sleutel overdracht en schoonmaak zorgen. Ook erg vriendelijke, gastvrije mensen. Op slechts 8 km afstand ligt het stadje château chinon met de Lidl en Atac supermarkt. Je kunt mooi wandelen vanuit het huis naar het meer. We hebben heerlijk genoten die week!

10

Hier geweest? Schrijf een recensie