Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Aan het Lac des Settons

Bekijk album (16)
/
 

Beschikbaarheid van 'Aan het Lac des Settons'

Let op! Kees Smorenburg & Renny Piening heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 11 jun 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Aan het Lac des Settons heeft 2 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

8,5
Bezocht in augustus 2018
Fam Wattel

In augustus 2018 hebben wij met twee gezinnen, twee weken mogen verblijven in dit heerlijke huis. Bij aanvang werden wij zeer gastvrij ontvangen en kregen wij een rondleiding door het huis en haar tuin. Het huis heeft voldoende slaapkamers en heeft alles te bieden en de tuin is een paradijs voor vlinders en vogels. Op elk gewenst tijdstip kan men ervoor kiezen om in de schaduw of zon te zitten. Elke dag hebben we gezwommen in het meer en er is een aantal dagen gevist waarbij een aantal mooie karpers zijn gevangen. Een karper van oa 23 kg was dan ook een mooie vangst! Visvergunning kan worden gehaald bij de plaatselijke camping. Tevens hebben we wat uitstapjes gemaakt en zijn we oa bij de le dolmen Chevresse à Saint-Brisson wezen wandelen. Prachtige omgeving!
Wij kijken terug op een heerlijke vakantie en keren wellicht nog eens terug.

8
Bezocht in augustus 2017

Heerlijk huis met zeer ruime tuin, en het balkon is super. Ook het contact met Kees en Renny was erg leuk. Het is ook goed toeven aan het meer, leuk strandje met ook voldoende zon en schaduw, en met 2 min lopen zit/lig je er. In dit gedeelte loopt de bodem flauw af. Kortom een geweldige plek om vacantie te vieren.

9

Hier geweest? Schrijf een recensie