Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Comme un poisson dans l'eau

Bekijk album (29)
/
 

Beschikbaarheid van 'Comme un poisson dans l'eau'

Jeroen de Bruin heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 04 jul 2020

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Comme un poisson dans l'eau heeft 24 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,4
Bezocht in oktober 2018

Na huisje d' Osho zijn we in Fonteny geweest. In het zelfgebouwde huis van Jeroen. Fijn, even in een houten huis wonen. En ook nog van alle gemakken voorzien. Op een plek waar het 's nachts nog echt donker is en waar je kunt genieten van de mooiste sterrenhemels, prachtige wandelpaden, vogels, rust. We hebben er heerlijk gewandeld, zonder een mens tegen te komen. Onze puberende hond kon lekker los lopen zonder een ander tot last te zijn. (Moet je eens in Zuid-Limburg proberen in de herfst ;-)
Maar eigenlijk moeten we niet teveel reclame voor deze plek maken, de stilte moet blijven.
Jeroen de Bruin is een super aardige gastheer: altijd een hartelijk welkom met een flesje wijn.

10
Bezocht in september 2018
Willem en Eline

De Morvan, een streek waar we graag eens wilde bezoeken vanwege de eindeloze wandelingen die je daar kunt maken en dat hebben we gedaan...vanuit het huisje tussen de weilanden door met die ontzettend vriendelijke leuke Charolais koeien, zo het bos in. Watervalletjes, vennetjes, grote roofvogels, smalle wandelpaadjes die we beklommen hebben, ontzettend leuk!
Iets verderop loopt een wandelroute langs Lac des Settons, zeker de moeite waard.
Comme un poisson dans l'eau was een meer dan uitstekende uitvalsbasis voor onze tochten. Wat een leuk huis! Soms kom je op plekken waar je je meteen thuis voelt, dit was er één. 'S Avonds is het er écht donker maar dankzij de heerlijke terraskachel konden we nog lang buiten zitten en staren naar de duizenden sterren en een hele mooie melkweg, mijmerend...
De tuin is ook heerlijk!
Wat leuk dat Jeroen zelf kennis kwam maken! Een erg leuke, gezellige en innemende man. Willem had nog veel langer met hem kunnen praten over bomen zagen en voetbal.
Jeroen, we hebben prachtige herinneringen gemaakt deze vakantie, dank je wel voor alles en wie weet tot ziens!

9
Bezocht in september 2018
Monique

Alle positieve verhalen van de voorgaande recensies kunnen we alleen maar beamen. We zochten rust en hebben die hier absoluut gevonden. Het uitzicht op het dal met de witte koeien is echt mooi, bij het slaapkamerraam werd het mooie uitzicht omlijst door grote rode rozen. En er is een zeer groot assortiment cd’s en een goede geluidsinstallatie, waarbij we vooral de klassieke muziek goed vonden passen bij dit huis. Maar ik heb ook heerlijk gemediteerd op mooie meditatiemuziek. We hadden de fietsen mee, maar geen ebikes, en dat misten we wel. Daarom zijn we ook een dag langs het Canal de Nivernais gaan fietsen, waar je waterpas kunt fietsen. We hebben de fietsen bij het kleine haventje net achter Cobigny van de fietsdrager gehaald en zijn zuidwaarts gaan fietsen. De 16 sluizenroute heet dat.
Ook een aanrader is een wandeling bij het aquaduct in Montreuillon.
Kortom, genoeg te zien en te doen in deze prachtige omgeving. We hebben genoten!

9
Bezocht in augustus 2018

Voor iemand die rust en stilte zoekt (moi) een ideale plek! Het huis is voelbaar met aandacht gebouwd, het past ... of beter gezegd gaat op in zijn omgeving, de vriendelijke landelijke, bosrijke en heuvelachtige natuur van de Morvan. Het is letterlijk -als figuurlijk de bouwer- uit hetzelfde hout gesneden. Het gehucht Fonteny is ergens begin vorige eeuw ingeslapen, soms lijkt het of er alleen maar koeien wonen, maar hier zijn betekent ontwaken uit de ijdele en moderne droom van de vooruitgang. Het huis is beslist ideaal voor stelletjes die genoeg hebben aan zichzelf met de wereld eromheen. Niks terugtrekken en afsluiten, juist ontvankelijk worden, met open vizier bewustzijn. De rust hier is niet levenloos, de stilte niet doods maar vol geluiden, pas op: het gaat wel tussen je oren zitten! Ook voor niet-zwevers en niet-zonderlingen: zeer aanbevolen...

9
Bezocht in augustus 2018

Geweldige rust en mooi in zijn eenvoud. De gastheer Jeroen was voortreffelijk. we komen zeker snel weer terug. lieve groeten Annelies en Walter

10

Hier geweest? Schrijf een recensie